Србији је потребан Патриотски блок заштитника Косова и Српске"

Србији треба патриотски блок. Услови за пријем да не пљује по СПЦ, Патријарху или било ком црквеном великодостојнику, да не исмева српску војску, да је неосуђиван, да није издржавано лице(дакле запослен жао ми је студенти има времена за вас), да комшије лепо мисле о њему, да је психички стабилан итд и томе слично.

Србији треба патриотски блок. Услови за пријем да не пљује по СПЦ, Патријарху или било ком црквеном великодостојнику, да не исмева српску војску, да је неосуђиван, да није издржавано лице(дакле запослен жао ми је студенти има времена за вас), да комшије лепо мисле о њему, да је психички стабилан итд и томе слично.
jok.... treba samo jedan pametan sa mudima i koga ne moze niko da ucenjuje.

jer jedan moze mnogo da uradi. videli smo na delu sta jedna bolesna dileja kad mu daju carte blanche za srbiju moze da napravi od onakve zemlje.

Odgovori šta ti to znači "SNS prodao Kosovo" objasni tu izgovorenu rečenicu ?
Da čujem šta ti to znači, jer mi miriše na to da si ti izdajnik i da kažeš da je za tebe Kosovo nezavisno ?

Na primer ja vidim Ustav, rezoluciju 1244 i vidim da je ta tapija u džepu Srbije i vidim da tapiju čuva Rusija koja ima Veto u UN i ima nuklearno oružije.
Kao što vidiš postoji samo rezolucija 1244 koja se nije promenila ni za jedno slovo, tako da tražim od tebe da nam objasniš ovde šta ti znači rečenica "SNS prodao Kosovo" ?

Ako to znači da će tvoja opcija kad dođe na vlast da govori "SNS je prodao Kosovo" umesto da govori čuvamo Ustav Srbije i rezoluciju 1244 i naše saveznike Rusiju koji imaju nuklearno oružije i veto, onda ti meni ne trebaš kao opcija na izborima jer ti si izdajnik !
Ја имам порекло са Косова. Предаја српских институција на северу Косова понајвише.
Док су били Тадић и Коштуница на власти на северу Косова у околини Митровице је било око 2-3 хиљаде српских полицајаца у цивилу и Шипци нису смели да присмрде преко Ибарског моста.
Данас вршљају по северу како им се иште јер нема ко да их заустави. Остатак становништва се присиљава да преда оружје ако поседује било какво оружје.
Расформирани су српски судови и цела администрација на Северу.

Не лупетај даље глупости. Што се мене тиче можеш на блок листу.

Ја имам порекло са Косова. Предаја српских институција на северу Косова понајвише.
Док су били Тадић и Коштуница на власти на северу Косова у околини Митровице је било око 2-3 хиљаде српских полицајаца у цивилу и Шипци нису смели да присмрде преко Ибарског моста.
Данас вршљају по северу како им се иште јер нема ко да их заустави. Остатак становништва се присиљава да преда оружје ако поседује било какво оружје.
Расформирани су српски судови и цела администрација на Северу.

Не лупетај даље глупости. Што се мене тиче можеш на блок листу.
Budi pažljiviji u ophođenu, jer ako napišeš da je "neko bilo ko prodao Kosovo" ti si za mene izdajnik, i cela politička opcija koja tako priča me ne zanima.
Ako napišeš da je Vučić predao institucije na severu (bila policija i civilna zaštita, a sada nije) onda se sa tim mogu složiti, ali kad to kažeš to znači da Kosovo nije nezavisno, i da sve može da se vrati na 1244 rezoluciju uz novu vlast, a da će Vučić da bude smenjen jer je popustio u tom delu oko policije, Gazivodai slično, što mu se ne oprašta.

Budi pažljiviji u ophođenu, jer ako napišeš da je "neko bilo ko prodao Kosovo" ti si za mene izdajnik, i cela politička opcija koja tako priča me ne zanima.
Ako napišeš da je Vučić predao institucije na severu (bila policija i civilna zaštita, a sada nije) onda se sa tim mogu složiti, ali kad to kažeš to znači da Kosovo nije nezavisno, i da sve može da se vrati na 1244 rezoluciju uz novu vlast, a da će Vučić da bude smenjen jer je popustio u tom delu oko policije, Gazivodai slično, što mu se ne oprašta.
У праву си. Разумем те. Помешо си ме са неким јефтиним демагогом. Али ово је моја грешка тако да се извињавам.:ok:

Back