prof. Grof
Ističe se
- Poruka
- 2.775
Ko to ne misli.......on je TURČIN..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svakokomisli da neudjemou NAT i EU...........,znaći da nije normalan..., a to znači da je Turčin ...jer samo njima za sad nije dozvoljeno da udju tamo gde se guraju da udju..

A koliko bi voleli da nas tamo vide......eeejjjjj.............da nije turaka

Ali dobro.......njihovih budalaod 60 miliona ne može dase meri sa naših koliko predpostavljam 2 miliona....Naših 2 miliona su ih mnogo nadjačali..,ccc šta ti je Srbin...budala bio na kvadrat i opet ostao na istom..

Ili one komandante koji sume vukli da ratujem a juče se poljubiše sa onima ko mi je brata zaklao.., preko puta..cc............aha i onda rusi usmere vojvode i satane an nas, da nas zbrisu sa lica zemlje.Sta mislite gde ce biti americki lanseri usmereni na rusiju? verovatno negde u sremu ili banatu, sigurno ne na zapadu. Retardirani srbi to ne kapiraju.
šta vas šiptare boli briga oćemo li mi u uniju ili ne?
Pasvi težimo u jednu veljiku državu.."VELJIKU EVROPU"..

šta vas šiptare boli briga oćemo li mi u uniju ili ne?
Ima da udješ i to samo tako.......i da ćutiš.....šta ti kažu to ćeš da radiš...khm,,,da nisi jači možda?

nemo samo posle da skakućeš što te ljudi vabe šiptarom
pazi kad mi neš verovati, al to isto mi jedna luda darkerka rekla neko veče
Da ona je darkerka sa 20 godina inače pripadnica pokreta "majke u crnom"........