prof. Grof
Ističe se
- Poruka
- 2.775
Ko to ne misli.......on je TURČIN..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko to ne misli.......on je TURČIN..![]()

Svakokomisli da neudjemou NAT i EU...........,znaći da nije normalan..., a to znači da je Turčin ...jer samo njima za sad nije dozvoljeno da udju tamo gde se guraju da udju..

A koliko bi voleli da nas tamo vide......eeejjjjj.............da nije turaka

Ali dobro.......njihovih budalaod 60 miliona ne može dase meri sa naših koliko predpostavljam 2 miliona....Naših 2 miliona su ih mnogo nadjačali..,ccc šta ti je Srbin...budala bio na kvadrat i opet ostao na istom..
Ko to ne misli.......on je TURČIN..![]()

Ili one komandante koji sume vukli da ratujem a juče se poljubiše sa onima ko mi je brata zaklao.., preko puta..cc............aha i onda rusi usmere vojvode i satane an nas, da nas zbrisu sa lica zemlje.Sta mislite gde ce biti americki lanseri usmereni na rusiju? verovatno negde u sremu ili banatu, sigurno ne na zapadu. Retardirani srbi to ne kapiraju.
šta vas šiptare boli briga oćemo li mi u uniju ili ne?![]()
Pasvi težimo u jednu veljiku državu.."VELJIKU EVROPU"..

šta vas šiptare boli briga oćemo li mi u uniju ili ne?![]()
Ima da udješ i to samo tako.......i da ćutiš.....šta ti kažu to ćeš da radiš...khm,,,da nisi jači možda?

nemo samo posle da skakućeš što te ljudi vabe šiptarom![]()
pazi kad mi neš verovati, al to isto mi jedna luda darkerka rekla neko veče![]()
Da ona je darkerka sa 20 godina inače pripadnica pokreta "majke u crnom"........