Србијанци и Срби у политичком систему Србије

Poruka
18.710
Ауторска тема -----------------------------------------------------------------------------------

Пошто одређени левичари стално броје крвна зрнца Србима, крајње је време да разјаснимо који политичари су Србијанци, а који нису.

Кренимо од оних који нису Србијанци, било да нису уопште ни рођени овде у Србији, односно да нису пореклом са простора данашње Србије.

Ово је само део оних који нису Србијанци.

Ненад Чанак, Личанин.
Мариника Тепић, Чобану Румунка.
Соња Бисерко, Босна.
Гордана Чомић, Босна (Бања Лука) и Херцеговина (Билећа).
Сергеј Трифуновић, Херцеговац рођен у Мостару.
Драган Ђилас, пореклом са простора Истре, ЦГ и Босне.
Taдић рођен у Сарајеву, босански Црногорац.
Чеда Јовановић, ромско-босанског порекла. Мајка је из Козарске Дубице, а Чедина жена је Херцеговка из Невесиња.
Aлександар Вулин Босанац.
Александар Шапић Кордунаш.
Драгољуб Мићуновић Црногорац.
Александар Вучић, Босанац са простора данашње фБиХ. Даљим пореклом Вучићи су из источне Херцеговине или Црне Горе.
Зоран Лутовац Црногорац.
Балша Божовић Црногорац.
Зоран Ђинђић Босанац.
Војислав Шешељ Херцеговац.
Вук Драшковић Херцеговац.
Сташа Зајовић, Црногорка рођена у Никшићу.
Биљана Србљановић Црногорка, рођена у Стокхолму.
Наташа Кандић Херцеговка са простора данашње Херцег Босне.

Србијанци

Бошко Обрадовић.
Војислав Коштуница.
Тома Николић.
Велимир Илић.
Ивица Дачић.
Младен Обрадовић.
Горан Давидовић.
Милан Парошки.
Драган Марковић Палма.

Ауторска тема -----------------------------------------------------------------------------------

Пошто одређени левичари стално броје крвна зрнца Србима, крајње је време да разјаснимо који политичари су Србијанци, а који нису.

Кренимо од оних који нису Србијанци, било да нису уопште ни рођени овде у Србији, односно да нису пореклом са простора данашње Србије.

Ненад Чанак, Личанин.
Соња Бисерко, Босна.
Чеда Јовановић, ромско-босанског порекла. Мајка је из Козарске Дубице, а Чедина жена је Херцеговка из Невесиња.
Александар Вучић, Босанац са простора данашње фБиХ. Даљим пореклом Вучићи су из источне Херцеговине или Црне Горе.
Зоран Лутовац Црногорац.
Балша Божовић Црногорац.
Зоран Ђинђић Босанац.

Србијанци

Бошко Обрадовић.
Војислав Коштуница.
Тома Николић.
Велимир Илић.
Ивица Дачић.
Младен Обрадовић.
Горан Давидовић.
Милан Парошки.
Драган Марковић Палма.
Шта су они који нису србијанци?

Шта си ти, шта је комшија.

Од назива народа Срби настала је држава Србија. Не постоји држава која се зове по србијанцима, србијанци немају државу, они не постоје.

По вама ја сам србијанац, што ме вређа, јер ја сам Србин. Модерација спава док се овде просипају увреде.

Прво су делили државу, лукавством или силом, сада је на сцени и дељење српског народа, па докле бре.

Ма немаш ти бре појма где се налазиш а камоли шта су Србијанци.
Ти везе немаш, погледај само колико дођоша сам ти нашао међу твојим комуњарама, либералима и грађанском опцијом.

Можда је онај Борко Стефановић Србијанац и још пар њих и то ти је то. Знам да ти је криво, али зачепио сам ти та лајава уста.

Шта су они који нису србијанци?

Шта си ти, шта је комшија.

Од назива народа Срби настала је држава Србија. Не постоји држава која се зове по србијанцима, србијанци немају државу, они не постоје.

По вама ја сам србијанац, што ме вређа, јер ја сам Србин. Модерација спава док се овде просипају увреде.

Прво су делили државу, лукавством или силом, сада је на сцени и дељење српског народа, па докле бре.
То је само географска подела, није никаква увреда, сви смо Срби. И ја сам Србијанац, а колега Комшија је комплексаш, пошто сигурно није Србијанац, па то потенцира.

Još jedna u nizu bečkih izmišljotina - Srbijanac

Srbija kada se oslobađala teritorijalno okupljala je Srbe iz svih krajeva

Srbija je projekat svih Srba - Srbi prečani su davali novac i uticaj, Srbi prečani su se doseljavali i dobijali zemlju i bili regruti

Ponoviću priču o Gvozdenom puku i dva mentaliteta : dinarskom ofanzivnom i moravskom sedalačkom

Zato što su bili takvi u zavisnosti od situacije koristili su prednosti - kad je bio napad prvi idu Dinarci, kada treba da se brani -Moravac ne popušta

To je ono što je stvorilo i našu državu i što nas drži iznad vode , ma kako veliki talasi bili

@Българино i dalje insistira na podelama unutar društva i njegovoj daljoj polarizaciji.... :evil: :evil: :roll:
То што ти југ Србије сматраш Бугарском, говори да си већи издајник од колеге Комшије који управо намеће ту тезу о ткз. Србијанцима који су као грађанска опција и Србима пречанима који су као наводно све десничари.

Управо сам отворио тему због типова као што су Комшија и ти, који намећете те поделе.

Као што видиш готово сви лидери грађанске, либералне и левичарске Србије су како каже Комшја, пречани, а не Србијанци како би он желео.
Нема ни једног уводног коментара да он не намеће ту глупу тезу о Србијанцима којима је урођено да буду грађанисти, либерали и левичари, а ја сам ево доказао да то није истина.

Ne lazi!!!

To ''Blgarino'' se odnosi na tvoje besomucno insistiranje na ''srpskom pismu'' (koje je u stvari bugarsko).
Па ти ниси GrdobanS ти си неки већи издајник !!!
Ја не морам више ништа да кажем, ти си сам себе укопао.

Ti uzimaš za ozbiljno šta budaletina piše?

Pa gori si od njega..
Нека модератори га упозоре да престане са тим прозивкама о наводним Србијанцима и наводним пречанима.
Ја сам му само доказао да готово комплетна његова левичарска клика није из Србије, дакле нису Србијанци, већ пречани како он каже.
Поента ове теме је управо то. Иначе ми десничари не придајемо томе значај, јер наше границе су границе Велике Србије или за почетак Веће Србије.

Па ти ниси GrdobanS ти си неки већи издајник !!!
Ја не морам више ништа да кажем, ти си сам себе укопао.

Нека модератори га упозоре да престане са тим прозивкама о наводним Србијанцима и наводним пречанима.
Ја сам му само доказао да готово комплетна његова левичарска клика није из Србије, дакле нису Србијанци, већ пречани како он каже.
Поента ове теме је управо то. Иначе ми десничари не придајемо томе значај, јер наше границе су границе Велике Србије или за почетак Веће Србије.

Lik je ovde da provocira , što se tiče ovih drugih sve ti je to isto...

Nečeš ti njemu ništa dokazati, on će i dalje tako da širi moderno rečeno narative .

Ненад Чанак, Личанин.
Соња Бисерко, Босна.
Зоран Лутовац Црногорац.
Балша Божовић Црногорац.
Зоран Ђинђић Босанац.

Србијанци

Бошко Обрадовић.
Војислав Коштуница.
Тома Николић.
Велимир Илић.
Ивица Дачић.
Младен Обрадовић.
Горан Давидовић.
Милан Парошки.
Драган Марковић Палма.
Sonja Biserko ? Pokušavam istražiti njeno porijeklo ali nemam nikakvih informacija. Prezime jako rijetko. Mislim i da nije Srpkinja Prečanka već Ukrajinka grkokatolkinja iz Bosanske Krajine.
Zoran Đinđič je po ocu iz Leskovca(vojno lice) a majka mu je iz Šamca.
Zaboravio si potpresjednicu vlade Zoranu Mihajlović,bivšu ministarku Nelu Kuburović,te sadašnju ministarku Dariju Kisić. Ima nas dosta koji smo prisutni i drugim sferama života sem politike.
Zaboravih napomenuti da je od Tome Nikolić žena rodom iz Glamoča. Eto jednim dijelom je i on Prečanin ( odatle si odakle ti je i žena).
P.S od svih mojih Prečana jedino mi je gotivan Šapić.

Lik je ovde da provocira , što se tiče ovih drugih sve ti je to isto...

Nečeš ti njemu ništa dokazati, on će i dalje tako da širi moderno rečeno narative .
То што он ради је пре свега дебилно, јер та подела не може да прође ни у бициклистичком клубу, а камоли у политичком систему ове државе.

Sonja Biserko ? Pokušavam istražiti njeno porijeklo ali nemam nikakvih informacija. Prezime jako rijetko. Mislim i da nije Srpkinja Prečanka već Ukrajinka grkokatolkinja iz Bosanske Krajine.
Zoran Đinđič je po ocu iz Leskovca(vojno lice) a majka mu je iz Šamca.
Zaboravio si potpresjednicu vlade Zoranu Mihajlović,bivšu ministarku Nelu Kuburović,te sadašnju ministarku Dariju Kisić. Ima nas dosta koji smo prisutni i drugim sferama života sem politike.
Zaboravih napomenuti da je od Tome Nikolić žena rodom iz Glamoča. Eto jednim dijelom je i on Prečanin ( odatle si odakle ti je i žena).
P.S od svih mojih Prečana jedino mi je gotivan Šapić.
Да, изгледа да је Ђинђић из Сјенице, а толико пута су му лупали ту етикету ''Босанац''.
Дарија је девојачко Тепавчевић, а они су из Гацка, четничка Херцеговина.
Кубуровића има доста и у Србији, као и у ЦГ, мада је ова рођена у Сарајеву.
A Гашић је изгледа пореклом такође из ЦГ, мада он мени личи на мандова.

Ти везе немаш, погледај само колико дођоша сам ти нашао међу твојим комуњарама, либералима и грађанском опцијом.

Можда је онај Борко Стефановић Србијанац и још пар њих и то ти је то. Знам да ти је криво, али зачепио сам ти та лајава уста.

То је само географска подела, није никаква увреда, сви смо Срби. И ја сам Србијанац, а колега Комшија је комплексаш, пошто сигурно није Србијанац, па то потенцира.
Национално опредељење је лична ствар (може и Марсовац), али не можеш другима наметати националну припадност.

Back