- Poruka
- 14.103
знам једног овде,
продао дедовину и купио Порше,
поршеа је слупао за 3 месеца
Туга
uspeo u zivotu!
full experience!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
знам једног овде,
Туга
Коначно да се и ја у нечему сложим са тобом.О, Господе.
Какво паланачко размишљање.
Ali nas ima.malo je nas starih Beogradjana poreklom sa Kalemegdana....
Misliš na malograđanštinu Kruga Dvojke? Uvek se prenerazim.Bezobrazni i jos bez obraza i svesti o primitivizmu, sopstvenom...
To je licna karta modernog GS.
Beograđani su jedno, Krug Dvojke nešto drugo…Ali nas ima.
Ko je ova beskrajno simpatična devojčica...?Evo vam, ako niste znali, danasnje tipicne prave beogradjanke.
Posle kazete da ce neko da pokvari Beogradzane.
Klasa zar ne.

Jeste, kao sto je ona danasnja Beogradjanka, tako su danas Srbi Srbi...znaci q od ovce...Njena Beogradjanstina je odmah posle promene licne karte, kao i kod Srba podnosenjem zahteva za promenu prebivalista iz vukoebine u neko mesto u Srbiji.Evo vam, ako niste znali, danasnje tipicne prave beogradjanke.
Posle kazete da ce neko da pokvari Beogradzane.
Klasa zar ne.
Ne , mislim na GS, gradjanina Srbije....bukvalno bilo gde u Srbiji...Misliš na malograđanštinu Kruga Dvojke? Uvek se prenerazim.
Ti se necega prenerazavas?Misliš na malograđanštinu Kruga Dvojke? Uvek se prenerazim.

.....i ostalih vukohebina.Sa svih strana nadiru bosanci,hercegovci,crnogorci,južna pruga u Beograd.
Šta će biti sa nama?
Prosetas Knezom i tacno znas ko je odakle.Sa svih strana nadiru bosanci,hercegovci,crnogorci,južna pruga u Beograd.
Šta će biti sa nama?
Prosetas Knezom i tacno znas ko je odakle.
Taj talenat nemam....Prosetas Knezom i tacno znas ko je odakle.
Jel školjku koristi ko "gajbu"?знам једног овде,
Туга
Pradeda je dosao iz Lezimira. Deda, otac i dva brata i ja smo rodjeni u Beogradu. Pradeda je dosao u Beograd kada se na Dorcolu jos cistilo od Turaka i tada je otvorio prvu stolarsku radionicu u Beogradu. Kasnije je radionica premestena kod Kalemegdana.Koje koleno ti je prvi Beograđanin?
Pradeda je dosao iz Lezimira. Deda, otac i dva brata i ja smo rodjeni u Beogradu. Pradeda je dosao u Beograd kada se na Dorcolu jos cistilo od Turaka i tada je otvorio prvu stolarsku radionicu u Beogradu. Kasnije je radionica premestena kod Kalemegdana.
Ne oznacavam (selektiram) nikoga. Samo hocu da kazem da se Beogradjani ne kupaju u fontanama ili eventualno peru noge u njima.I stvarno misliš da možeš selektovati ko je iz Beograda ili ko nije?
Da li smatraš da neko ko danas dođe, za četiri generacije može doći nekome ko hoda u Beogradu i brojati krvna zrnca? Meni je to malo smešno iskreno.
Ne oznacavam (selektiram) nikoga. Samo hocu da kazem da se Beogradjani ne kupaju u fontanama ili eventualno peru noge u njima.
A da li na to imam prava, svakako da imam.
Vidi, maniri se sticu u kuci. I ja znam ljude iz Nisa, Vlasotinaca....... Da samo cujes sta oni tek kazu na to.Slažem se ja sa tim da nemaju baš divan odnos uvek prema gradu, komšinica se doselila iz Leskovca i u zgradi ostavljaju klompe i ostalo ispred vrata.. Sve to razumem. Ali mi je smešno naročito kad neko dođe i kao ja sam Beograđanin, a ono majka Pinosava, otac Leskovac...
Ma ima svega. Slazem se za novokomponovane Beogradjane.Slažem se ja sa tim da nemaju baš divan odnos uvek prema gradu, komšinica se doselila iz Leskovca i u zgradi ostavljaju klompe i ostalo ispred vrata.. Sve to razumem. Ali mi je smešno naročito kad neko dođe i kao ja sam Beograđanin, a ono majka Pinosava, otac Leskovac...
Ако ти не угурају шишарку у ****, рачунај да си добро прошао.Šta će biti sa nama?