SRBIJA

Mala astroloska zanimljivost.

Sinoc je odrzano takmicenje za pesmu Evrovizije.
IC Srbije pada na oko 29 Bika, a Venera, muzika, igra, juce je presla preko njega, da bi nesto posle ponoci, kad je zavrsena Evrovizija napustila znak Bika.

ne bih ja rekao da je jupiter....imate pametnih ljudi koliko i mi. vi ste ipak priroda marsa, no mars je ezgaltiran u jarcu ne bih samo tako odbacio znao jarca. u simbolici jarca je često vraćanje na meni tu neshvatljivu bitku na kosovu i slično.

imate vrhunske sportaše što bi odgovaralo tipu marsa.

a kroz povijest su vašu državu najviše obilježili ratovi a ne intelektualna postignuća što mi više odgovara prirodi marsa nego jupitera.

Nije tacno imamo Teslu, Milevu Maric ( Ajnstajn ) jednu od najvecih zena naucnika 20 veka i nosioca brojnih Ajnsanovih teorija i "otkrica" ali se to krije od strane zapada, mada sad jedna grupa ljudi pokusava da obelodani istinu rekonstruisuci biografsko- istorijske podatke i praveci dokumentarce na tu temu.
Jer je ona bila izuzetan fizicar, i matematicar ta ljubav ih je i spojila na faksu. Ona je sa njim dosta polemisala i razradjivala teorije i formule o kojima je on posle pametan pisao nasiroko.
Ali posle fizickog razlaza sa njom ( bili su jos godinama u braku ) nije sam doznao niti napisao nista novo. Tvrde da je prilicno bio vezan za njene stavove i misljenje. A ona je bila patrijalhalno odgajana kao tipicna balkanska zena tog doba - filozofije da treba da pomogne suprugu koliko moze i zna a da zena pritom treba da prine o porodici i pogotovu deci i drzi se senke muza, ne kvareci sliku njega kao muskog autoriteta. A i bila je osporavana kao jedina zena na fakultetu kao "zena - naucnik" u to doba nisu hteli da je slusaju i shvataju ozbiljno, pa se prebacila u rad u intimi svog doma pomazuci njemu. A i bila je ludo zaljubljena u njega i bila ponosna zbog njegove figure vodeceg naucnika u svetu.

Genetski horoskop Srbije je (doduše po Nikoli Stojanoviću što je vrlo diskutabilno koliko je tačno): 4. Januara 1217 u manastiru Ziča u 12:55 PM LMT... ASC na 25 Bika..

Nisu, Srbi su po prirodi Mars sa primesom ili Jupitera ili 9. kuce.
Bucni smo, svadjalice, ne postujemo autoritete, najbolji smo u svemu posebno u sportu tu smo nenadmasni :D, ali izuzetno duhovni, smatramo da smo nebeski narod.

Indija je tipican primer za Saturn, izrazito tradicionalni, jos uvek postoje ostaci kastinskog sistema, konzervativni, poljubac u javnosti se smatra vulgarnoscu, patrijahalni.
U ispoljavanju svoje vere insistiraju da je trpljenje i mirovanje u meditaciji put duhovnosti.
Srbi nemaju nista od toga.

priroda Mars stavlja jarac u prvi plan jer je tu mars egzatliran.

pa pogledajte samo koliko su neki kod vas opsjednuti Kraljvinom Jugoslavijom, Karadžrođem i sličnim freakovima, to je samo pokazatelj vraćanja unatrag što i je simbolika saturna.

Genetski horoskop Srbije je (doduše po Nikoli Stojanoviću što je vrlo diskutabilno koliko je tačno): 4. Januara 1217 u manastiru Ziča u 12:55 PM LMT... ASC na 25 Bika..

e to je sad priča za sebe.

kako je on do toga došao čitao sam lako moguće, ali lako i ne-moguće.

Sa tvojim nagalšenim Bikom ( ako se ne varam!), zasigurno neka fizika bi ti legla.;)

Nego, ja sam tu da podignem ugled Srbije u svetu. Ali da se mene pita, da ja vodim Srbiju to bi bila najuspesnija zemlja u nauci. Ameri bi plakali za nama. Ali kada imamo trutove, koji misle samo da sto vise strpaju u dzep, sve bih ja to na kolac da onako polako umire...:twisted:

priroda Mars stavlja jarac u prvi plan jer je tu mars egzatliran.

pa pogledajte samo koliko su neki kod vas opsjednuti Kraljvinom Jugoslavijom, Karadžrođem i sličnim freakovima , to je samo pokazatelj vraćanja unatrag što i je simbolika saturna.

Kralj, kraljvina je Sunce, Karadjordje je bio Vozd ili ti vojni vodja, potom i prvi vladar, tako da opet Sunce. Sunce je egzaltirano u Ovnu.

Za boldovano, treba da se oglasi moderator, jer ovo je vec govor mrznje, postuj druge ako zelis da te postuju.

Taj horoskop jeste bazični horoskop Srbije i bez njega ne može ništa da se analizira...posebno pratim mundanu astrologiju i ne postoji astrolog koji radi analize bez tog horoskopa..

Osim sto izvlace Saturna kao vladra Srba, nisam video da bilo koristi taj horoskop za bilo sta. Sam Nikola je vise puta naglasio da je zbog premene trenutne mundane karte pogresio.

kakvo vrijeđanje ?

Pa ako sam ja shvatio Kardoržđe je vama u zemlji izazvao dosta pomutnje.

Ja nisam pričao o astrosimbolici kraljevine već sam govorio o potrebi da se stalno vraća natrag. A to je Jarac.

kakvo vrijeđanje ?

Pa ako sam ja shvatio Kardoržđe je vama u zemlji izazvao dosta pomutnje.

Ja nisam pričao o astrosimbolici kraljevine već sam govorio o potrebi da se stalno vraća natrag. A to je Jarac.

Karadjordje je znamenita licnost srpske istorije, ti se mozda ne slazes sa onim sto je on radio, ali on je ipak poceo oslobadjanje Srbije od Turske i udario je temelje nove srpske drzave. Ima puno ljudi u Srbiji koji ga veoma postuju. Ti ga nazivas FRIKOM, to je omalovazavanje nasih nacionalnih vrednosti i ocekujem da se uzdrzis od takvog recnika. U suprotnom smatracu to kao govor mrznje.

Egzaltacija Marsa u Jarcu govori da osobine Marsa u tom znaku su naduvane. Medjutim Mars voli i postuje ono sto njegov znak egzaltira, a Ovan egzaltira Sunce, a ono sto si ti naveo je Sunce.

Nisu, Srbi su po prirodi Mars sa primesom ili Jupitera ili 9. kuce.
Bucni smo, svadjalice, ne postujemo autoritete, najbolji smo u svemu posebno u sportu tu smo nenadmasni :D, ali izuzetno duhovni, smatramo da smo nebeski narod.

A naš čuveni inat? Saturn baš simbolizuje inat, a mi smo poznati kao inadžije.
Ako gledamo genetski horoskop 4.1.1217, tu je mars u strelcu.

Indija je tipican primer za Saturn, izrazito tradicionalni, jos uvek postoje ostaci kastinskog sistema, konzervativni, poljubac u javnosti se smatra vulgarnoscu, patrijahalni.
U ispoljavanju svoje vere insistiraju da je trpljenje i mirovanje u meditaciji put duhovnosti.
Srbi nemaju nista od toga.

Slažem se. Samo što je kod nas Saturn u vagi, znaku svoje egzaltacije. Kako izgleda genetski horoskop Indije bilo bi zanimljivo videti. A i kad uporediš nas sa Indusima ne ličimo baš puno.Ali ni svi ljudi rodjeni u istom znaku ne liče jedni na druge..

Sunce u ovnu pobjeđuje u ratu, a koliko ja znam Srbija je sve ratove izgubila tako da mi to baš nije jasno.

Ne znam ni jednu zemlju koja je pobedila u svim ratovima, to prosto nije realnost naseg sveta.
Srbija je u svojoj kratkoj modernoj istoriji imala period velikog uspona u kome je dobila i previse ratova. Sad ide period pada, pa ce opet period uspona. To je prosto zivot.

A naš čuveni inat? Saturn baš simbolizuje inat, a mi smo poznati kao inadžije.
Ako gledamo genetski horoskop 4.1.1217, tu je mars u strelcu.

Slažem se. Samo što je kod nas Saturn u vagi, znaku svoje egzaltacije. Kako izgleda genetski horoskop Indije bilo bi zanimljivo videti. A i kad uporediš nas sa Indusima ne ličimo baš puno.Ali ni svi ljudi rodjeni u istom znaku ne liče jedni na druge..

Pisao sam o tome iscrpno ne znam na kojoj temi, mozda o Nikoli ako ne na ovoj, potrazi.

Rat u Hrvatskoj i BiH je izgubila, tako ratnički super narod u znaku Ovna ne bi 500 godina bio pod Turcima.

međutim mars u jarcu je taj koji se bori uvijek opet i opet.

Rat u Hrvatskoj i BiH je izgubila, tako ratnički super narod u znaku Ovna ne bi 500 godina bio pod Turcima.

međutim mars u jarcu je taj koji se bori uvijek opet i opet.

Srbija nije ni ucestvovala u tim ratovima, kao sto si i sam rekao to je bila pobuna srpskog stanovnistva na teritoriji Hrvatske i pored toga njihov poraz je pre bio politicki nego vojni.

Turci su i sad veliki narod koji je deset i vise puta brojniji od Srba, ne vidim nista posebno u toj tvojoj izjavi, osim nerazumevanja.

Sve vise sticem utisak da ti imas ozbiljne probleme sa Srbima i da si veoma ostrascen prema nama, uostalom identitet Hrvata trazis kao otvorenih neprijatelja Srba :roll:. Uzgred mi, Srbi, mislimo na Hrvate samo kad imamo neku utakmicu sa vama i nikad vise.

Ovaj razgovor postaje previse ostrascen i muti ti razum, nije prvi put, pa cu ovde prekinuti.

Back