watcher_07
Početnik
- Poruka
- 17
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo neki tvoj zaključak, ili ima isključivo astrološki osnov (i kako)?Nisu, Srbi su po prirodi Mars sa primesom ili Jupitera ili 9. kuce.
Aha, Ok.Astroloski se ovo ogleda u tome da u nizu horoskopa koji su nastali od prvog ustava 1878. do danas, 9. kuca se pojavljuje kao bitan faktor, ili je vladar 1. u njoj ili je stelijum u njoj, kao u zadnjoj ili Sunce itd. Na tome baziram taj zakljucak.
u simbolici jarca je često vraćanje na meni tu neshvatljivu bitku na kosovu i slično.
Sta ovaj covek prica...a kroz povijest su vašu državu najviše obilježili ratovi a ne intelektualna postignuća što mi više odgovara prirodi marsa nego jupitera
osnutak prve države nekog naroda je genetski horoskop. međutim to je nekad jako teško odrediti. i zato moramo ići induktivno da skužimo šta je taj narod po horosopu.
Hocu,evo,moje misljenje je onda da sve svetske sile imaju Mars kao vladajucu planetu jer su one te koje izazivaju ratove,a Srbija nije nista manje ucestvovala u njima od Amerike,Nemacke(sta su Nemci ako smo mi agresivni,majke ti), Velike Britanije,Francuske,Japana,Iraka,Irana,Hrvatske,sta rade oni tamo po Africi?! Oni verovatno imaju Veneru,nisu ludi kao mi Srbi.Govori o temi...i iznosi svoje astrolosko vidjenje...
![]()
Hocu,evo,moje misljenje je onda da sve svetske sile imaju Mars kao vladajucu planetu jer su one te koje izazivaju ratove,a Srbija nije nista manje ucestvovala u njima od Amerike,Nemacke(sta su Nemci ako smo mi agresivni,majke ti), Velike Britanije,Francuske,Japana,Iraka,Irana,Hrvatske,sta rade oni tamo po Africi?! Oni verovatno imaju Veneru,nisu ludi kao mi Srbi.
Uzas,uplasili ste se rata,ovaj vas nalozio samo tako,a mi na taj rat nemamo uticaja,pa svaki Amer se danas hvali kako ce njegova zemlja zaratiti uskoro sa Rusijom...rat je odavno poceo,mi smo samo izgovor.
Znam da je ovo offtopic
Aj malo analizirajte horoskop USA.