- Poruka
- 26.737
A mozda pocne i Treci Svetski rat...pa i bolje da ne idemo na Svetsko da nas zatekne daleko od kuce...
...
Еее то би могло да нас извади! Рокнемо неког к'о 1914. и ФИФА увиди колико је погрешила.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mozda pocne i Treci Svetski rat...pa i bolje da ne idemo na Svetsko da nas zatekne daleko od kuce...
...
Еее то би могло да нас извади! Рокнемо неког к'о 1914. и ФИФА увиди колико је погрешила.
Žao mi je pto nisam gledao, ali znam da je to Corto mrtav ozbiljan iskomentirao, stavio link na Baticine misli nakon crvenog.Setih se sada utakmice koja je skratila zivot Franji Tudjmanu...
Hrv-SCG 2:2 na Maksimiru...posle rata prva valjda...
Ono kad je Mirković bese hvatao Jarnija za jaja..., a jel bese pokojni Sinisa Mihajlovic zabio golcinu kojom je skratio zivot Franji...
Secam se face Franjine posle tog gola...ono tacno vidis pritisak skace a srce preskace...
...
Meni je sad zao Piksija. Njega ce da smene, a oni svi da ostanu, ceo ovaj bolesni savez...
FIFA-u vodi neki Švico Talijan
UEFA-u vodi Slovenac...
Pajaci...
Nisu neke face za atentata u Sarajevu...
...
KompilacijaSetih se sada utakmice koja je skratila zivot Franji Tudjmanu...
Hrv-SCG 2:2 na Maksimiru...posle rata prva valjda...
Ono kad je Mirković bese hvatao Jarnija za jaja..., a jel bese pokojni Sinisa Mihajlovic zabio golcinu kojom je skratio zivot Franji...
Secam se face Franjine posle tog gola...ono tacno vidis pritisak skace a srce preskace...
...
Meni je sad zao Piksija. Njega ce da smene, a oni svi da ostanu, ceo ovaj bolesni savez...
Gle sto je ruzan kao i svi Vucici.Навијачи су очекивали много више од вечерашњег меча
Pogledajte prilog 1799051
Ebiga, Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupa...Tako je Piksija dove Djavo sa kojim se lepo slagao i to je bilo na obostrano zadovoljstvo...Otuda sad ovolika patnja, jer djavo ne zeli da ga spase...Na kraju krajeva uzeo je lepu lovu, tako da ce preziveti.....Neka napiše pesmu - Kuda idu isluženi Ćaciji
i nek mu Aca Lukas pozajmi melodiju svoje pesme - Kuda idu ljudi kao ja
to bi zaista bio hit
Gledao sam utakmicu. Začudilo me je da je stadion bio poluprazan. Mislio sam da Srbi više cijene svoju reprezentaciju.
nisam uvidio da se nije igralo u Bg. Sada ima smisla.Stadion je kapaciteta 7000, a zbog neke FIFA kazne kapacitet je morao biti smanjen za 20% pa je šatro bilo 5000...
Da se igralo u Beogradu bilo bi vise jer je veci kapacitet...pa i sa -20% bi bilo vise nego u Leskovcu...
Ali AVtihristu nije odgovarala masa...da mu ne bi skandirali...pa je prvo preselio u Leskovac...a onda i kupio sve karte i podelio ih po SNS mesnim odborima...
Sve u svemu...tuzan SNSkup...
...
Karte nisu bile u prodajiGledao sam utakmicu. Začudilo me je da je stadion bio poluprazan. Mislio sam da Srbi više cijene svoju reprezentaciju.
Žao mi je pto nisam gledao, ali znam da je to Corto mrtav ozbiljan iskomentirao, stavio link na Baticine misli nakon crvenog.
https://www.rts.rs/lat/sport/fudbal/1289778/bata-mirkovic-prognan-na-48-minuta-poslednji-deo.html
Ovaj članak treba sačuvati i arhivirati.
Najbolje od svega je kada je Jutarnji nazvao Jarnija nakon možda 15 ili 20 godina od te utakmice, pa mu to spomenuli, a on odbrusio - dobro, da li je to jedino po čemu će se ta utakmica pamtiti?
![]()
https://www.rtvbn.com/320001/Video-sjecanja-(1999)-Hrvatska--Jugoslavija-2-2Dok je trajao taj četrdesetominutni prekid klicalo se i Slobodanu Miloševiću („Slobo, odlazi“) i Franji Tuđmanu („Večeras je naše veče, večeras se Tuđman peče“).
Ta tekma je bila poslednja i odlucujuca za plasman...pa je naboj bio veci...
Al i prethodna u Beogradu je isto bila zanimljiva jer je kao nestalo struje...a sa tribina se orilo i Slobi i Tudjmanu
https://www.rtvbn.com/320001/Video-sjecanja-(1999)-Hrvatska--Jugoslavija-2-2
...