Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.570
Naravno da nema nista od davanje ostavke,zato sto onda nema para.
Alkos ceka da mu uruce otkaz.
Alkos ceka da mu uruce otkaz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogovorila srpsko-albanska mafija da obrnu keš preko kladionicarske mafije...
...
Kvota na pobedu Srbije je 1.73, odnosno verovatnoća za pobedu Orlova je oko 58 odsto. Sa druge strane, kvota na Albaniju je u proseku čak 5.75, odosno oko 17 odsto šanse se daju za njihovo slavlje. Preostale šanse odlaze na remi, sa kvotom 3.6.Dogovorila srpsko-albanska mafija da obrnu keš preko kladionicarske mafije...
...
Moze u cetri oka sa gospodinom fahri muslijuomMoze li Vučić proglasiti ovu utakmicu pobjedom?
Ma jok, samo je optimistaAl najjači mi je ovaj stručni komentator na RTS-u, bivši sudija, koji tvrdi da možemo da pobedimo Engleze u gostima. Mislim da je i on ćaci.
Da,direktor neke BG gimnazije.Al najjači mi je ovaj stručni komentator na RTS-u, bivši sudija, koji tvrdi da možemo da pobedimo Engleze u gostima. Mislim da je i on ćaci.
Krecu kalkulacije,ako pobedimo sve tri a oni izgube.....
![]()
Мурињо са јужну пругу, једино скоком под воз може да даст мотив за победу на ВемблијуO napokon nesto smisleno od srpskog Murinja.
![]()
Taj je ili drogiran ili podjebava...Al najjači mi je ovaj stručni komentator na RTS-u, bivši sudija, koji tvrdi da možemo da pobedimo Engleze u gostima. Mislim da je i on ćaci.
Ni jedno, ni drugo. Naprednjački bot.Taj je ili drogiran ili podjebava...
Kvota na pobedu Srbije je 1.73, odnosno verovatnoća za pobedu Orlova je oko 58 odsto. Sa druge strane, kvota na Albaniju je u proseku čak 5.75, odosno oko 17 odsto šanse se daju za njihovo slavlje. Preostale šanse odlaze na remi, sa kvotom 3.6.