Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.569
Srpski Murinjo nije Piksi vec Aleksandar Jankovic,strucni konsultant na rts-uМурињо са јужну пругу, једино скоком под воз може да даст мотив за победу на Вемблију
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpski Murinjo nije Piksi vec Aleksandar Jankovic,strucni konsultant na rts-uМурињо са јужну пругу, једино скоком под воз може да даст мотив за победу на Вемблију
Al najjači mi je ovaj stručni komentator na RTS-u, bivši sudija, koji tvrdi da možemo da pobedimo Engleze u gostima. Mislim da je i on ćaci.
Pa fahrijev greh iz mladosti je ucinio sve da bastardi dobiju utakmicuPogledajte prilog 1799029
Caci ne placi
Al najjači mi je ovaj stručni komentator na RTS-u, bivši sudija, koji tvrdi da možemo da pobedimo Engleze u gostima. Mislim da je i on ćaci.
Нек се баци под воз, ако му фали мотив за оставкуSrpski Murinjo nije Piksi vec Aleksandar Jankovic,strucni konsultant na rts-u
Vucicu, odlazi!!!
Sve je to komunisticka ujdurma …Pa fahrijev greh iz mladosti je ucinio sve da bastardi dobiju utakmicu
Promenuo grad
Promenuo publiku
Zamisli da je gologuzija iz tirane samo kročila u tunel ispod marakane, gace bi bile zute pozadi pre dolaska na centar...
Svoje kombinacije ne otkrivam... samo antilaminatski po dva ojra dnevno, pa kad naleti.
Svoje kombinacije ne otkrivam... samo antilaminatski po dva ojra dnevno, pa kad naleti.
![]()
Ovo je slika sa kosom kad je bio opozicionar a onda se ošišao u zgradi BIA.
Branio za Albance.Di je M.Baculov, da nije setao oko stadiona sa telefonskom aplikaciom povezanom na loptu…
Upravo je rekao "Ja prihvatam odgovornost i snosim sve konsekvence."
Piksi, trener Srbije, jesen nebeska oktobra 11og 2025.
Nije još ništa gotovo.....možda diskvalificiraju Albaniju ili Englesku.
Politicka utakmica.
Ostavimo temu do sutra
Da cujemo prognozu?
Да, вређали су ПредседникаJr l istina da mu je publika vikala:"Ubi Siptara"?