Srbija vs Albanija

Čuli se Rama i Vučić preko telefona za tiket, priupita Vučić: "Da odigramo na naše večeras?".

5449.gif

Mislim ako naši ne budu mogli ovde ni X da izvuku onda da sam na njihovom mestu ja bi se ozbiljno zapitao dal trebam uopšte više da se bavim tim fudbalom ili da ono idem kući, leškarim, uživam ili eventualno da otvaram neki fast food ili tražim posao negde u nekoj pošti ili nekoj opštini kao muška šalteruša jer ovo je stvarno tragi-komično na šta liči.

Nije bolje, mislim nije isto igrati na SP i ne igrati, i realno neki zapažen rezultat tamo nam nije ni imperativ (jer prosto nismo ni dovoljno dobri za tako nešto) i svakako da bi sam plasman na SP već bio u ovom trenutku lep uspeh za nas što mislim da jeste i mora da bude imperativ i da sam plasman na neko veliko takmičenje treba i mora da bude imperativ a sad tamo šta bude nek bude.
Nije isto biti medju 32 ekonomije i da ti narod zivi dobro; pa ne znam sto se oko toga niko ne trudi.
Usvojili ste sa tim radikalskim smradovima ciganski mentalitet gde se do rezultate misli preko zajeba i “kombinacije”, te zato i propast na svim nivoima.
Srbi se ponasaji kao whiggeri; evropske čamuge.

Back