RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
Interesantno je kako svi do jednog pricate o paranoji. Ali to je odlicno, pokazujete svoju nemoc pred iznetim argumentima, a to svi ovde vide! Moji stavovi jesu apoliticni, i ti nemas ama bas nikakvog kredibiliteta da tvrdis suprotno jer si ti politicki opredeljen! To bi bilo kao kada bi neko tvrdio da neko ko je ateista veruje u Boga. Ja jesam politicki ateista i ponosim se time!
Cime me vredjas? Vredjas izrazima koje si koristio, konkretno glagol "peniti". Ukoliko si to koristio kao aludiranje na stanje prilikom epi napada neke bolesne osobe, onda to samo portretise tebe kao "demokratu", "humanistu" i "borca za ljudska prava"! Ovo je bio okidac za moje obracanje gore, inace ukoliko procesljas forumom videces da ako se sa druge strane sagovornik ponasa civilizovano (sto ovde sa tobom nije bio slucaj) ja umem vrlo konstruktivno da pristupim konverzaciji i da priznam gresku ukoliko sam je napravio, u suprotnom najostrije cu braniti svoje stavove ako im se sa druge strane stavlja mentalna povrsnost! Samo tvoje misli takvo ponasanje ne mogu da svare jer ti je kao sto si sada pokazao to potpuno strano. Tvoj mozak funkcionise na principu baze podataka ideoloskih mantri iz koje vuces sve sto ces reci jer ti isti nije sposoban za kriticko razmisljanje vec samo uporedjivanje tudjeg misljenja sa vec usadjenim u tvojoj glavi! Zato i kada cujes nesto sto ni u tvojoj bazi podataka ne postoji sistem javlja "error" i sve sto pokusava je da se restartuje, pa ajmo sve iz pocetka!
Poruka na koju sam uputio, sadrzi argumente i apsolutno je potkrepljena cinjenicama o kojima niko u mainstream-u ne govori jer bi se celi sistem srusio kada bi ljudi te stvari istrazili i sami probali da shvate sta se dogadja oko njihove kutije u koju su im misli zarobljene. Samo to je celi jedan nivo misljenja vise u odnosu na ono za sta si ti sposoban tako da nisam ni ocekivao da ces nesto pametnije reci.
Aj sad se lepo vrati u kutiju i nastavi da baljezgas! Interesantan si primerak, to ti priznajem!
:wink:

Ех да...параноја...и ја сам приметила да им је то омиљен израз...онако колективно...'ај..можда ускоро "науче" и нешто друго, мада...сумње су ми оправдане.

Лепо речено Далипро.