Srbija se menja,lepa Mongolka predstavljace Srbiju na izboru za MISS UNIVERSE!

Како свештеник може да венча некрштену особу у црквени брак? То значи да су англиканци напустили хришћанство.
Nemam pojma sta znaci ali je kod Anglikanaca je sada tako a napisao sam i objasnjenje svestenika, mozda Anglikanci vide nesto sto ja i ti nevidimo a to je nacin da u svoju crkvu privuku nove nove vernike koji ce se mozda pokrstiti kasnije pa kod njih i decu krstiti. Postoji veliki odliv vernika u svim konfesijama hriscanstva, nuzda zakon menja.

Nemam pojma sta znaci ali je kod Anglikanaca je sada tako a napisao sam i objasnjenje svestenika, mozda Anglikanci vide nesto sto ja i ti nevidimo a to je nacin da u svoju crkvu privuku nove nove vernike koji ce se mozda pokrstiti kasnije pa kod njih i decu krstiti. Postoji veliki odliv vernika u svim konfesijama hriscanstva, nuzda zakon menja.
Одлив је несумњиво огроман, а један од разлога је што су напустили изворно хришћанство и његове догме које постоје хиљаде година и прави верујући више не могу ни да се снађу у томе.

Одлив је несумњиво огроман, а један од разлога је што су напустили изворно хришћанство и његове догме које постоје хиљаде година и прави верујући више не могу ни да се снађу у томе.
Ne znam nisam nikada pokusavao da se snadjem u tome.

Лепотица има држављанство Србије и сва права које оно носи.
Вероватно не зна ни где је Србија, одабрали су је насумице да представља Србију.У Србији нема избора за Miss Universe, и онда организатори сами одаберу ко ће представљати Србију, неки модел из Русије/Украјине/Чешке тамо их има много.

Sreo sam dosta Cigana sa bivsih jugoprostora u zapadnoj Evropi i ovde u Australiji verovao ili ne uglavnom rade redovne a ne samo lose poslove, dali maznjavaju kao u Srbiji ne znam, mislim da ne rade to.
Rade, maznjavaju , ali i rade...mesano...
Ne vidi se da maznjavaju , osim kao ona glupaca ciganka u sefu kuhinje takmicenju gde je javno rekla da su je uhvatili jer je u policijskoj stanici u nemackoj gde je cistila maznula pistolje...kao ostali na stolu...

Pa ako su ostali na stolu nasa balkanska politika to nece faliti onom ko je ostavio....i maznula...
Nemci je nisu ulovili kod prvih 3 pistolja, nisu mogli da veruju da neko moze da pomisli da moze da maznjva pistolje sa stolova u policijskoj stanici...

Ali niti u Srbiji rade samo cigani u gradskoj cistoci niti cigani sto rade to rade lose, nego rade poprilicno dobro , verujem bolje nego sto bi radili svi ostali...Jer rade odmah u letu selekciju cubreta i sta da pokupe sta ne...nece otrrove da pokupe iako stoje u kanti ili pored kante, izbacice....imaju usmerenje sta se nosi na deponiju a sta mora da vlasnik nosi na deponiju..

Ne mislim na kabasto , to je stvar kicme i usluge...nego otrovi..

Cigani nisu cigani zato sto su bedni uvek....neki jesu neki nisu , ali moj komsija je bednik iako ima vikendicu na CG primorju...takav je mentalno...

A niti su svi cigani bas bednici, u smislu toliko siromasni da vise nemaju osnovne granice...nisu ...
Oni imaju cigansku kulturu koja je nista posebno cudna...negde losa, 3 lose, 2 dobre osobine...Lose je to sto su Srbi postali cigani u losim osobinama cigana....pokupili su lose osobine, a nisu pokupili dobre....
Verovatno ih ne vide kao dobre osobine..

Nema razloga da se cigani smatraju nesto posebno losijim ili skloni kradjama vise od Srba...cak imaju malo i zazor, strah...kad kradu karduckaju, i vole u letu...dok strategijski to kradu Srbi....

Svedoci smo da u nasu zemlju dolaze hiljade imigranata iz siromasnijeg dela sveta,begunaca od ratova ,radnici u potrazi za boljom platom.
Nisu svi iz kategorije socijalno ugrozenih,ima i solidno obrazovanih,talentovanih . Jedna od takvih je i lepa Mongolka Jelena Egorova,student iz Jakutska ,Rusija,sada sa pasosem Srbije.
Moj komentar je dobrodosla,lepotice!

k6Wk9kpTURBXy9mOWY1ODdkM2RkMzNkOTRjZDliNzgyZjU3NTE4ZjUzMi5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF
8svk9kpTURBXy9lOWMzMWYxOWEyNzQzMjA1ZDEwMzE1YjU0ZDBjNjM4YS5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF

Сад тек схватам шта су Тарабићи ономад рекли.. Цела Србија стаће под један (монголски) шатор.

Tako je to kada nekom pÒpÒvi od rođenja pune glavu "svi smo mi deca božija" :roll:

Прелепа је. Али јој овде у овом смислу није место.

п.с. На овом избору ни некој “Србијанки Србисављевић” није место а не овој малој.

Evo i laprdala od nikuda 🤣
Nego Mistični, kako ti kao teška srbenda prihvaćaš činjenicu da je neki tamo izdajnički žiri odlučio uzeti Mongolku za predstavnicu Srbije dok paralelno imate toliko domaćih ljepotica koje su 5 puta ljepše od ove? :per:

Па мутава вероватно. А и мисли вероватно да је Косово негде код Индонезије.

Oni žive uglavnom u nekom svom svjetu, izolovano su društvo. Plus su neradnici, onda slabo obrazovani ili čak nepismeni. Zato ih ni nema niđe osim u gradskoj čistoći, gradskom zelenilu i na estradi u vidu folk i turbo folk pjevač i pjevačica. Džipsije doktore, advokate, učitelje, vrhunske sportiste, inžinjere, automehaničare, zidare, pekare, manekene/manekenke itd. u Srbiji nemereš naći.

Не мора баш да се хвалимо својом толеранцијом..

Вероватно не зна ни где је Србија, одабрали су је насумице да представља Србију.У Србији нема избора за Miss Universe, и онда организатори сами одаберу ко ће представљати Србију, неки модел из Русије/Украјине/Чешке тамо их има много.
Па сад. Кублај-кан лепојка изгледа има српско држављанство и српски пасош. Што би значило да се неко "уградио" и проверио колико може да развије.
Опет, ако има српски пасош, не видим проблем у њеном избору. Ситуација врло блиска ситуацији да Србију представља девојка бошњачке националности из Новог Пазара или албанске из Прешева.
Грађанско смо друштво, нисмо племе.
Да је нека Скарлет Јохансон из Лапоније, сви би јој тражили тетку из Свилајнца.

Koji uslovi,bogati? Moralno politicka podobnost? Poreklo? To je zabavno takmicenje u lepoti,stilu,prezentaciji... Uvek neka filozofija.

Па мора да живи одређено време у Србији и да зна језик и националну културу да би добила држављанство у нормалној земљи. Ми свакако то нисмо.

Bjelcima koji žive blizu veće koncentracije Cigana (poput Srba iz Zemuna Polja) ni pakao neće teško pasti.
Из неког мог искуства, Срби који се осећају угроженим од стране Цигана и који имају снажно изражену ту расну компоненту, углавном не живе на тлу Србије, већ преносе своја искуство и нетрпељивост живећи негде на западу, где су као свежи емигранти често принуђени да се сусрећу и живе са разним гаравим народима. Често су и конкуренција једним другима за послове који су у понуди.
У Србији се проблем са гаравима управо рађа, како су нас у последњих пар година преплавили разни Пакистанци, Непалци, Индијци и Шриланчани, што ваљда и јесте намера режима. Млађу популацију која му није наклоњена намеравају иселити из Србије, а на њихово место довести неке нове "горштаке" који ће се ударати ногом у дупе, због могућности да живе у овој и оваквој Србији. Претходно су живели негде у шатору у централној Азији.
Сад, сва та актелна дешавања потпуно су затекла овдашње Србе, што је још смешније локалне Цигане. Деценијама је овде владала хармонија односа између Срба и Цигана. Ови потоњи су знали своје место, нису нешто претерано иритирали Србе својим присуством.
Са доласком ових гарагана из Азије, који не јебавају живу силу и раде шта и како хоће, не обазирући се на претходно установљена правила понашања између Срба и Цигана, овим нашим гараганима се отварају изненада бројне перспективе.
Ако онај из Пакистана може радити у фабрици, градилишту, возити аутобус или бити достављач, нема више разлога да исте послове не може радити наш локални Реџо или Шабан. Није далеко тренутак када ће се наш Реџо досетити и изјаснити као неки Пакистанац и правити се да не зна две речи на српском.

Back