Србија против насиља или Вучићеви митинзи, исто је

Pa ja i kazem da nam trebaju novi ljudi, mlade stranke, ali ne preletacevicevske;
za kult licnosti isto nisi u pravu: nama treba sistem zakonitosti i smenjivosti, a ne da vucic i bulumenta prisvoje javna preduzeca koja muzu i onda podmiciju, placaju karleusu da botuje za njih, pa se onda i zaduzuju do propasti telekoma, epsa itd ... jednima sloboda od krivicne i materijalne odgovornosti, a drugima progon i satanizacija do likvidacije, kao oliverova npr.
jaka licnost nije ona koja zbog pisljive lutke tvrdi da se rusi ustavni poredak, - jer nije izdajnik av krsitelj ustava sam poredak, nego bezvlasce i zavadjanje, manipulacija i dramosertvo, laganje i gazenje po vlastitoj reci koja manje vredi od potpisa... sve to za mene je dno-dna, aocigledno i za 100.000 ljudi na ulicama

IZDAJNICE, ODLAZI, OSTAVKE SNS SEKTE!
nama treba mladi đido i mladi čedo...ima srbija para mogu i oni osigurati starost...AV laže da nam zapad želi oteti kosovo i protjerati ljude oni su sve od 1999 radili u korist srba samo su srbi neobrazovani pa to ne vide.

Све је то део капиталистичког развоја Србије, и Вучић и садашња опозиција и медији, па и масовна убиства која су почела да се дешавају као у Америци.

Не може се ту ништа битно променити шетњама по улици.
ne može ni izborima...valja ko boljševici - izgubili izbore a onda se dosjetili da puškama dohvate vlast

ljudi još nisu naučili da onaj uređaj koji dobiju uz TV služi mjenjanju kanala i da za to trebaju umetnuti baterije
nacionalne frekvence su javno dobro, tako da ne mozes ti narodu da kazes, menjaj kanal - narod oce vucuca i sns sektu da promeni, da ih otera, jer su dozlogrdili svima, samohvalisavac av se ne skida sa tv-a, samo maze i laze, dok izdaje srbe sa kim-a, i raskucuje, carda sve sto jos vredi u srbiji, puneci svoje dzepove, dok ne pobegne glavom bez obzira

Исто је ако шеташ раме уз раме са другосрбијанским прозападним олошем коме је главна идеолигија поср*ти се на све што је српско и на то отворено позивају (независно КиМ, геноцид у Сребреници, санкције Русији, чланство Србије у ЕУ и НАТО) и ако подржаваш Вучићеве митинге на које су људи или приморани или плаћени да долазе аутобусима са свих страна света.

Да напоменем, сви митинзи се баш дешавају онда када српски народ на Косову највише крвари...
Čak traže da se puste uhvaćeni albanski teroristi?
Čista politizacija protesta.. kakvo bre nasilje, to je za naivce.
Dok se država bori za opstanak srba na Kosovu i Metohiji, prozapadna opozicija se bori samo za svoj lične interese. Ko to ne vidi i ne shvata i ne mora.

Kad već izlaze na miting, zašto jedan ne bi posvetili srbima na Kosovu? To bi već imalo nekog smisla a i odjeka.. ali ne, bitno je na svaki način omalovažiti i oslabiti državne institucije Srbije a to jeste glavni cilj neprijatelja Srbije i srpstva uopšte.

nacionalne frekvence su javno dobro, tako da ne mozes ti narodu da kazes, menjaj kanal - narod oce vucuca i sns sektu da promeni, da ih otera, jer su dozlogrdili svima, samohvalisavac av se ne skida sa tv-a, samo maze i laze, dok izdaje srbe sa kim-a, i raskucuje, carda sve sto jos vredi u srbiji, puneci svoje dzepove, dok ne pobegne glavom bez obzira
narod hoće da prebije sve članove NVO organizacija zapale američku,britansku i njemačku ambadsadu skupa sa zaposlenima....samo se boje posljedica od strane 7 flote...

Vi izdajnici ćete uvek da nađete izgovor koji je debilan.
ja sam izdajnik...ja želim da srbija preda kosovo NATO i EU okupatorima;potjera srpske popove i dovede albanske pravoslavne popove i zabrani upotrebu slavenskih imena i prezimena na kosovu; da na vlast u srbiji dođu opozicija koja će uvesti srbiju u NATO koji će mobilizirati 20 000 srba za istočni front gdje će se skupa sa svojom hrvatskom i albanskom braćom boriti protiv ruske okupacije rusije....

ja sam izdajnik...ja želim da srbija preda kosovo NATO i EU okupatorima;potjera srpske popove i dovede albanske pravoslavne popove i zabrani upotrebu slavenskih imena i prezimena na kosovu; da na vlast u srbiji dođu opozicija koja će uvesti srbiju u NATO koji će mobilizirati 20 000 srba za istočni front gdje će se skupa sa svojom hrvatskom i albanskom braćom boriti protiv ruske okupacije rusije....
Da zato što želiš isto kao i ovi Evropejci da Srbija bude okupirana samo pod Rusima.

Исто је ако шеташ раме уз раме са другосрбијанским прозападним олошем коме је главна идеолигија поср*ти се на све што је српско и на то отворено позивају (независно КиМ, геноцид у Сребреници, санкције Русији, чланство Србије у ЕУ и НАТО) и ако подржаваш Вучићеве митинге на које су људи или приморани или плаћени да долазе аутобусима са свих страна света.

Да напоменем, сви митинзи се баш дешавају онда када српски народ на Косову највише крвари...
Eh, gledaj, prijatelju, svako ima pravo na svoje mišljenje i političke stavove. Razumem da si ljut i frustriran, ali izražavanje kroz uvrede i generalizacije nije baš najkonstruktivnije. Svi imamo različite perspektive i iskustva, i važno je da se međusobno poštujemo i otvoreno razgovaramo o našim razlikama. Možemo se složiti ili ne složiti sa nečijim političkim stavovima, ali važno je da to izražavamo na civilizovan način. U krajnjem slučaju, humor može biti dobar način da se opustimo, ali neka bude bez vređanja i negativnosti. Hajde da nastavimo s razgovorom na prijateljski način.

Tako jedino može! :ok:
E, tako se priča, jarane! Nema druge, tako jedino možeš da se snađeš i nešto postigneš. Kad nemaš drugih opcija, treba uhvatiti priliku koja se pruža. Ako vojska nudi posao i besplatna putovanja, onda je to kao jackpot! Nekada treba prihvatiti ono što ti život donese i iskoristiti svaku šansu. Ajde, hrabro napred, pa neka ti vojska donese nove avanture i dobre prilike!

Back