- Poruka
- 2.862
Dobar tek !![]()
bemti šta vojska učini od čovjeka
. dobar tek je kad se nešto jede. uzdravlje kad se pijeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar tek !![]()
. dobar tek je kad se nešto jede. uzdravlje kad se pijeda, takvu istinu moze da prodaje vama, a meni koja je iz Osijeka, nemoze![]()
normalno da je pametan.
danas su je prihvatili kao svoju, kao što su onda mogli a nisu. samo što sada za razliku od prije 18 godina ostalo je duboko usječena patnja koju je prošao hrvatski narod, a tako i patnja koju je prošao srpski narod u hrvatskoj
Што се тиче СПС он се питао о свему, фол је та прича "он је добар, а мангупи у партији праве с***..." А ружа? Шта с њом?Interesantno na zastavi SPS je imao ruzu mislim na grbu bila je ruza, na sta te to asocira i jel si sigurna da se on za sve pitao ?

bemti šta vojska učini od čovjeka. dobar tek je kad se nešto jede. uzdravlje kad se pije
Брига ме за шта си ме ти сматрао. Ја јесам врло образована особа. (Сем осталог, и 4 књиге објавила). А то што ти причаш да је Хрватска била "равноправна чланица..." је пука политизација, и историјска лаж. Све што си навео су бајке и митоманија. Некакве основе државности Хрватска добија тек с АВНОј-ем, али и то у оквиру федеративне Југославије, прво ДФЈ, па ФНРЈ, а затим СФРЈ - Која је прављена да траје. Што су касније дошли злотвори да је растуре, опет је посебна прича.
'Ајде.mi smo imale kakve takve elemente državnosti pod austrougarskom, dok vi pod turcima niste imali ama baš ništa.
Hrvatska ustaska emigracija je od 50 godina rusila SFRJ, od atentata,otmica,ubistava i ubacivanjem teroristickih grupa.
Samo mi odgovori na pitanje. Tvoje misljenje,ne tamo nekih analiticara. Srbija je pokrenula raspad SFRJ, jer je Milosevic ukinuo autononomije Kosovu i Vojvodini, a da nije ukinuo da li bi Hrvatska i Slovenija ostale u SFRJ ?
Ukinuo, ne ukinuo autonomiju Slovenija i Hrvatska su htele da se ocepe.
Тесла је рођен 1856, значи, у - Аустрији, а живео је затим неко време и у Аустро-Угарској, и потом коначно отишао 1882, значи, с некаквом "Хрватском", као државом, никад никакве везе није имао.

Што се тиче СПС он се питао о свему, фол је та прича "он је добар, а мангупи у партији праве с***..." А ружа? Шта с њом?![]()
...
Патња коју је српски народ прошао у Хрватској за време тих
догађања не може да се упореди са некаквом патњом Хрвата, а и
не знам какву сте имали патњу.....???
Да не патите за Србима који су вас напустили?

Та реченица је фалсификат.Cekaj, a Tesla je onda bio neznalica kada je rekao onu cuvenu recenicu:
"Ponosim se svojom Hrvatskom domovinom i svojim Srpskim poreklom"![]()
Ружа је, у принципу, симбол социјалиста.Ruza na grbu ima znacenje ali dalje sam i ja tanak.
Nisam mislio na njegove partijske drugove nego neke druge .
не знам какву сте имали патњу.....???
Да не патите за Србима који су вас напустили?
A jel imate tramvaj u Osjeku ?

Та реченица је фалсификат.
Шта, ако си из Осијека,
то те не амнестира ,...а
да ниси носила и униформу, па онда још боље...
За почетак, да нешто научиш, а јако ми смета код тебе:
НЕ МОЖЕ се пише увек одвојено, а не састављено као што ти то
УВЕК пишеш!
не знам какву сте имали патњу.....???Да не патите за Србима који су вас напустили?

mi smo imale kakve takve elemente državnosti pod austrougarskom, dok vi pod turcima niste imali ama baš ništa.
posveti se pisanju ljubavnih romana, mani se politike

Ружа је, у принципу, симбол социјалиста.
Које друге?
А ти више верујеш у ту легенду, него мени?Pa onda sam se i ja prevario sto se tice tvoga obrazovanja![]()
Ако ти ја, за коју врло добро знаш колико сам против сваке митоманије у историји, и колико против ових срБских надрипатриота, то кажем, боље веруј мени. 
А ја их, без лажне скромности, у односу на већину овде, која се тако лако лепи за разне митоманске приче, врло добро познајем.