Srbija podstice katolicenje Srba!

Па ако милионске жртве Срба и стотињак погибија дисидента међу Хрватима кољачима (и шачицу часних Хрвата) желиш да релативизујеш и изједначаваш, слободно изволи.

Требали су да вам објасне ко је ту кога убијао и због ЧЕГА!

Milion? ? ?

Valjda si nabrojao i cifru Hrvata koji su stradali u 2 svjetskom ratu i pribrojio si ih u Srbe...ali Milion...covjece ne znam stvarno...nemam rijeci za tvoju fantaziju

Milion? ? ?

Valjda si nabrojao i cifru Hrvata koji su stradali u 2 svjetskom ratu i pribrojio si ih u Srbe...ali Milion...covjece ne znam stvarno...nemam rijeci za tvoju fantaziju

Па само у Јасеновцу је страдало преко 700 000 Срба. Сами Немци (Вермахт) је 1944. потврдио преко 600 000 убијених, а начини убијања су чак и Хитлера згражавали.

А где су остали концентрациони логори по НХД? У ту је благосиљао Степинац кољаче, чак су и заређене ''часне сестре'' децу клале (стара Градишка).

Poslednja izmena:
Па само у Јасеновцу је страдало преко 700 000 Срба. Сами Немци (Вермахт) је 1944. потврдио преко 600 000 убијених, а начини убијања су чак и Хитлера згражавали.

А где су остали концентрациони логори по НХД? У ту је благосиљао Степинац кољаче, чак си и заређене ''часне сестре'' децу клале (стара Градишка).

Или има податак да су ћасне сестре мучиле митрополита Доситеја.

А где су остали концентрациони логори по НХД? У ту је благосиљао Степинац кољаче, чак си и заређене ''часне сестре'' децу клале (стара Градишка).

Kome ti govoriš i objašnjavaš?
Napisali su oni novu 'povjest'.

Kome ti govoriš i objašnjavaš?
Napisali su oni novu 'povjest'.

А коме ти држиш страну ''када се ми учимо претеривању од усташких адвоката''?

Зар и ти негираш број од преко милион убијених Срба у целој Ендехазији?

Само је у Јасеновцу страдало преко 700 000 људи, а где су остали концлогори?

Знаш ли на чију страну негирањем стајеш?

А коме ти држиш страну ''када се ми учимо претеривању од усташких адвоката''?

Зар и ти негираш број од преко милион убијених Срба у целој Ендехазији?

Само је у Јасеновцу страдало преко 700 000 људи, а где су остали концлогори?

Знаш ли на чију страну негирањем стајеш?

u kom ratu je ubijeno pet miliona Srba?

držim stranu Srbima.

milion je činjenica u ndhaziji

u kom ratu je ubijeno pet miliona Srba?

držim stranu Srbima.

milion je činjenica u ndhaziji

Где сам ја рекао 5 милиона, па да ме окитиш манипулативношћу и претеривањем попут горепоменутих бранитеља геноцида?

Читај дискусију пажљивије, пре него што кренеш да ''налазиш праву меру'' онима који је знају.

Podsticanjem srpskih izbjeglica na povratak u tkz. R. Hrvatsku, te i finansiranjem
istog, vlasti Srbije fakticki rade na katolicenju srpskih izbjeglica!

Ne mali broj vec se pokrstio, a taj proces sto je vec u istoriji vidjeno, bice okoncan
sa trecom generacijom!

Tako se Srbija ukljucila u ustaski program uvecanja katolicke bioloske mase,
pokrstavanjem Srba!

Nije to problem Srbije, vec tih "Srba", koji lako gube svoj identitet. Ja njih zovem pravoslavni Hrvati.

Где сам ја рекао 5 милиона, па да ме окитиш манипулативношћу и претеривањем попут горепоменутих бранитеља геноцида?

Читај дискусију пажљивије, пре него што кренеш да ''налазиш праву меру'' онима који је знају.

a gde sam ja napisala da si ti to rekao? malo si se zaneo

Nije to problem Srbije, vec tih "Srba", koji lako gube svoj identitet. Ja njih zovem pravoslavni Hrvati.

Па како да не изгубе идентитет када је су срби са једне стране обезбожавани од комуниста и њихових наследника.Па преко тога је и СПЦ са својим падањем у екуменизам она која би требала да буде кичма нашег народа почела да мења идентитет овог народа.

Filipović je izbačen iz reda nakon što se pridružio ustašama...

То ови православни мрзитељи свега католичког одбијају да прихвате.

И после се чуде када кажем да је православље 100000 пута нетолерантније према католичанству него обрнуто.

Једини Богомблагословени полни однос између мужа и жене је ради стварања потомства.Све остало је ствар снисхоћења шта није на похвалу.

У Библији не пише тако. Конкретно у посланицама ап. Павла и у Песми над песмама, а богме ни у Проповеднику.

То ови православни мрзитељи свега католичког одбијају да прихвате.

И после се чуде када кажем да је православље 100000 пута нетолерантније према католичанству него обрнуто.

ti stvarno počinješ da mi ideš na živce s ovim tvojim lažima, a zoveš sebe jednim od 400 000 lojalnih građana i katolika u Srbiji.

Back