Da je Zoki Djindjic ziv mi bi vec bili na Marsu
Ал' није ...
И боље што није, каквог татка би ми тражили на Марсу, шта ћемо тамо ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je Zoki Djindjic ziv mi bi vec bili na Marsu
a ja bih volela da smo Svajcarska..i da imam 20 godina i da sam ultra dobra macka..i da imam peticu al ne iz vladanjaa vec broji da se tresnem sa kijanu rivsom..i tako..imam citav spisak zelja
![]()
с обзиром на ситуацију ја тренутно не видим нити један ваљани разлог да је за србију боље да уђе у унију.осим оног:куд сви турци туд и ћелави мујо!бели шенген је нешто друго и то треба изгурати што пре.
posto znam da rivsu neces biti interesantna, nije lose da budem u blizini.... da te tesim
ps.rivs je...znas ono...
Podaci, koje je objavila Uprava finansijskih službi, pokazuju da je između jula i septembra prošle godine iz svojih kuća izbačeno 13.161 porodica, pri čemu je u nemogućnosti da otplati hipoteku bilo čak 92 odsto domaćinstava.
Britanski zvaničnici su upozorili da je ovako mali broj povraćaja poseda "samo vrh ledenog brega". Ekonomska kriza se znatno pogoršala od septembra, što znači da se sada još više porodica bori da zadrži svoje domove.
Nezaposlenost raste, svakog dana bankrotira 85 firmi u ovoj zemlji, a svi ovi faktori neminovno dovode ljude do gubitka kuća i stanova.
"Ovo nisu samo brojke, ovo su tužne priče o stvarnim ljudima koji su izgubili svoje kuće", kaže Adam Sempson, izvršni direktor dobrotvornog društva "Šelter".
Jeremić: Start o EU članstvu 2010.
24. januar 2009. | 19:31 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- Ambicija Srbije je da u prvoj polovini 2010. godine, tokom španskog predsedavanja, počne pregovore o članstvu u EU, izjavio šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.
Jeremić: Start o EU članstvu 2010.
24. januar 2009. | 19:31 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- Ambicija Srbije je da u prvoj polovini 2010. godine, tokom španskog predsedavanja, počne pregovore o članstvu u EU, izjavio šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.
niko vise ne naseda.osim ovih sto oce da skupljaju vodu u kante i nose svojoj kuci.dakle desetak godina je trebalo pregovarati da bi se poceli pregovori za clanstvo...koliko ce tek pregovori trajati, 100, 200 godina...ili mozda treba da se radujemo zbog ove vesti...
Srbija će u prvoj polovini ove godine zatražiti prijem u Evropsku uniju (EU), najavio je danas u Pragu potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić.
hvala, takodje
pa ne podnosim je ja, nego boza
ja bih inace voleo da smo vec clanica EU
pa ti imas nerealne zelje![]()
pa znam![]()
pa mozda se ostvare i moja i tvoja
tj moja hoce sigurno![]()
sta ce nam kad smo to rekli na izborima u drugom krugu
hvala, takodje
[/B]
Slazem se![]()
Rale..........jel moze neka prosto proshirena.......cisto onako promene radi![]()