Srbija podnosi zahtev za članstvo u EU u junu

...
Рен: Лако је вама, ја морам да обећам овим садашњим властима да их Европа хоће, ха-ха-ха уствари их терам мотком од ЕУ.

н.Немац: Па уствари ја вама завидим кад вас видим на ТВ-у како се семјете тим ограниченим будалама, нарочито из Србије који никад нећемо примити у ЕУ, једино ако сви Сби не изврше колективно харакири ха-ха-ха, а још сте им измислили и термин "западни" Балкан да их расположите.
...

с обзиром на ситуацију ја тренутно не видим нити један ваљани разлог да је за србију боље да уђе у унију.осим оног:куд сви турци туд и ћелави мујо!бели шенген је нешто друго и то треба изгурати што пре.

с обзиром на ситуацију ја тренутно не видим нити један ваљани разлог да је за србију боље да уђе у унију.осим оног:куд сви турци туд и ћелави мујо!бели шенген је нешто друго и то треба изгурати што пре.

Да покушамо да се макар прикажемо писменима ...

Кратко упутство :

ДУГМИЋ Caps Lock или она стрелица на горе испод Caps Lock служи за велика слова ...

србија=Србија ; унија=Унија

Мало труда треба ....

Srbija nece uci u eu dok se ne zavrsi proces komadanja teritorije(Raska,Vojvodina,Timocka krajina....).Posle toga Bg pasaluk ce morati da primi sve Rome iz cele Evrope....koja ce ih elegantno deporovati( eu vec finansirala izgradnju zgrada na karaburmi il okolini .nek me neko ispravi ko je iz bg) bez obzira sto su neki dosli iz hrvacke,makedonije,bosne....a ondaK ce evropa da zamandali vrata.(sto bi nekog primala kad ga je vec isteralaz:) ) I onda svako na svoju stranu.Vaki scenariJo se vidi iz aviJona.
osim ako SEKA pre vremena ne posvadja evropsku bracuz:)

Svakih deset minuta jedna britanska porodica biva izbačena iz svog doma

logo_mol.gif

One family kicked out of their home every 10 minutes as repossessions rocket 92%

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1126564/One-family-kicked-home-10-minutes.html

i bas ih zabole zasto madjarska nema morez:)

posto znam da rivsu neces biti interesantna, nije lose da budem u blizini.... da te tesim
ps.rivs je...znas ono...

Pogledaj ti dilera sto se nudi.......
http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=118
evo ti ovog foruma pa mozda se neka/:think: neki(sto je mnogo verovatnije...:)) javi i smiri tvoju plemensku prirodu....:)

E sad ne mozes reci da ti ne zelim svu srecu ovog sveta....zar ne...:)

Podaci, koje je objavila Uprava finansijskih službi, pokazuju da je između jula i septembra prošle godine iz svojih kuća izbačeno 13.161 porodica, pri čemu je u nemogućnosti da otplati hipoteku bilo čak 92 odsto domaćinstava.
Britanski zvaničnici su upozorili da je ovako mali broj povraćaja poseda "samo vrh ledenog brega".
Ekonomska kriza se znatno pogoršala od septembra, što znači da se sada još više porodica bori da zadrži svoje domove.
Nezaposlenost raste, svakog dana bankrotira 85 firmi u ovoj zemlji, a svi ovi faktori neminovno dovode ljude do gubitka kuća i stanova.
"Ovo nisu samo brojke, ovo su tužne priče o stvarnim ljudima koji su izgubili svoje kuće", kaže Adam Sempson, izvršni direktor dobrotvornog društva "Šelter".

i bas ih briga sto se vrh ledenog brega otapa.vazno im je da se raduju sa nama sto je djelic podno zahtev za clanstvo.z:)

Jeremić: Start o EU članstvu 2010.
24. januar 2009. | 19:31 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- Ambicija Srbije je da u prvoj polovini 2010. godine, tokom španskog predsedavanja, počne pregovore o članstvu u EU, izjavio šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.

dakle desetak godina je trebalo pregovarati da bi se poceli pregovori za clanstvo...koliko ce tek pregovori trajati, 100, 200 godina...ili mozda treba da se radujemo zbog ove vesti...

pa ne podnosim je ja, nego boza
ja bih inace voleo da smo vec clanica EU

pa ti imas nerealne zelje z:mrgreen:z:lol:

pa mozda se ostvare i moja i tvoja
tj moja hoce sigurnoz;)

sta ce nam kad smo to rekli na izborima u drugom krugu

Rale..........jel moze neka prosto proshirena.......cisto onako promene radi :mrgreen:

Back