Srbija otkupljuje zemljište u Surčinu za pola miliona evra po hektaru, a prethodno ga prodala Arapima za 4.700 evra

1729070280329.png

За те паре боље да су откупили земљу од народа на Косову који продаје шиптарима имања и обрадиве површине јер држава увек има право прече куповине али не, није држава крива него је Српски народ на Косову крив за све.
Тако су Брозовци и Шиптарима прво продавали шуме и лугове у бесцење, а после прескупим откупљивањем недођија (национализација), давали им паре да купују Србско култивисано земљиште...

Последице видимо данас, Косово претворено у пијачну циганмалу Арнаутску из које свако паметан и способан бежи...

Pride je rec o najplodnijoj zemlji prve klase koja ce se nemilice nepovratno unistiti zarad izgradnje gluposti.
Ja sam cuo od SNS penzionera da ce dozvoliti da dodju ljudi sa privatnim kamionima da odvezu povrsinski sloj zemlje u nekom periodu od 2 meseca....naravno bager ce biti u kontroli SNS , kao kad dodjes i kupujes sljunak, kupujes crnicu...

Ko je zainteresovan, mora da se uclani u SNS, salim se, samo nek siri pricu , i hvali patriotizam SNS...

Тако су Брозовци и Шиптарима прво продавали шуме и лугове у бесцење, а после прескупим откупљивањем недођија (национализација), давали им паре да купују Србско култивисано земљиште...

Последице видимо данас, Косово претворено у пијачну циганмалу Арнаутску из које свако паметан и способан бежи...
Daj da imenujemo te Brozovce, to bi Titoisti hteli , jer mesa narod Titoiste i Brozovce....i Tita..

ohohohooo
ako su 10 arapa u toj firmi oni su zaradili po skoro 50.000 eura godisnje!
i posle se cudimo kako to arapi voze rols rojsove i maseratije!

U stvari sad se setih za tih 5 godina su sigurno imali i neke troskove oko zemljista i firme....
Nije taj arapin za koga mislite, onaj sto se pojavljuje u yuotube videima kad dodje u prodavnicu automobila i kupi 10 automobila koji su unikati...nije taj....jeste da lici na SNS, ali nije....To je neki kao Mona, nasminkan, neobrijan, sa jako crnim tenom brade, sa aktivnim znanjem SNS genetike..

Ти си лопов, као и сваки Титоиста...

А ко краде, тај и лаже пословично...

Ti si sektaš, ne znam samo iz koje sekte, ne razumem se.

A ko je sektaš, taj je protiv pravoslavne crkve, Gospoda, ljudi i države....

Nemoj samo da me navodiš da prodam stan vama sektašima i obesim se negde

Ti si sektaš, ne znam samo iz koje sekte, ne razumem se.

A ko je sektaš, taj je protiv pravoslavne crkve, Gospoda, ljudi i države....

Nemoj samo da me navodiš da prodam stan vama sektašima i !!!obesim se negde!!!
Пу далеко било...

Да си ми жив и здрав, ма какав да си...

Мани се самоубиства и у вицевима

Ти си лопов, као и сваки Титоиста...

Nisam ja Titoista, vec covek koji zeli najbolje za ovaj narod ovde. Ne vidim zasto bi srpstvo i jugoslovenstvo bili suprotni pojmovi. Zasto je problem da se neko oseca ponosnim Srbinom patriotom, a podrzava ideju ujedinjenja sa narodima koji su maltene po svemu slicni nama (vrv i sami bili Srbi nekada).

Jugoslavija kao ideja je uzvisena, plemenita i hriscanska - narodi zive kao braca u slozi i jedinstvu i imaju mocnu, veliku drzavu.

Jugoslavija u praksi - unistena zbog plitkih razmisljanja nedoraslih ljudi, zaostalih i nerazvijenih, slabo obrazovanih, bez vizije o necem visem, kao i bahatom ponasanju nekih rukovodecih ljudi (komunista), koji se danas iskoriscavaju kao izgovori za sve sto ne nije valjalo u Jugoslaviji.

Nisam ja Titoista, vec covek koji zeli najbolje za ovaj narod ovde. Ne vidim zasto bi srpstvo i jugoslovenstvo bili suprotni pojmovi. Zasto je problem da se neko oseca ponosnim Srbinom patriotom, a podrzava ideju ujedinjenja sa narodima koji su maltene po svemu slicni nama (vrv i sami bili Srbi nekada).

Jugoslavija kao ideja je uzvisena, plemenita i hriscanska - narodi zive kao braca u slozi i jedinstvu i imaju mocnu, veliku drzavu.

Jugoslavija u praksi - unistena zbog plitkih razmisljanja nedoraslih ljudi, zaostalih i nerazvijenih, slabo obrazovanih, bez vizije o necem visem, kao i bahatom ponasanju nekih rukovodecih ljudi (komunista), koji se danas iskoriscavaju kao izgovori za sve sto ne nije valjalo u Jugoslaviji.
Зато што крадете и лажете...

Зато мора дејугославизација Србије, много вас се паразита накотило народу на грбачи...

Зато што крадете и лажете...

Зато мора дејугославизација Србије, много вас се паразита накотило народу на грбачи...

Pa to nema veze sa jugoslovenstvom kao idejom i drzavom Jugoslavijom, to je nekvalitet kod ljudi. Evo nema Jugoslavije vec vise od 30 godina, pa se ispostavailo da ove Srbende ubedljivo najvise kradu.

Kradete i vi sektasi ljudi, jako i nehumano, pa ti to ne smeta....

Pa to nema veze sa jugoslovenstvom kao idejom i drzavom Jugoslavijom, to je nekvalitet kod ljudi. Evo nema Jugoslavije vec vise od 30 godina, pa se ispostavailo da ove Srbende ubedljivo najvise kradu.

Kradete i vi sektasi ljudi, jako i nehumano, pa ti to ne smeta....
Краду само комуњаре некажњено, раја ако дрпи, иде у ченгеле одма...

Back