Srbija opet u UN glasala protiv Rusije...

Evo pravda se...kaze nije on nego umoran...

Kakav raspašoj od drzave su napravili...
Pa ovde se ne zna ko pije a ko placa sunce ti poljubim...

Ej...umoran...
Valjda od Tik Toka i probavanja Coca Cole i veslanja na suvom sa Malim....

@Jugoslav Čvarak regulisi ovo ! :rtfm:

Zovi Putina i reci da nam je Predsednik prolupao !

...
Šutanovac će da zove. :rotf: :rotf:

Не "виче" на енглеском већ на српском! :D
Мада је могла и ћирилицом да одговори многобројним Србима који су јој се јавили на њеној "Telegram" страници, па им је одговорила. Вјероватно је закључила да они више користе латиницу.

Мария Захарова
Моим сербским друзьям!

Znamo da nas srpski narod nece izdati. Mi citamo odjeke vasih srdca, neravnodusnih i punih podrske. Osecamo ljubav naroda Srbije. Sve ostalo cemo preziveti. I pobedicemo! Zato sto nacizam mora da bude zaustavljen!
t.me/MariaVladimirovnaZakharova/9911

ТАСС @tass_agency
Марија Захарова је на свом Телеграм каналу објавила објаву на српском језику у којој истиче љубав и приврженост народа Србије Русији:
https://tass.ru/politika/23234705?u...m_medium=social&utm_campaign=smm_social_share

GklpEu6WUAAd57v

25. фебруар, 03:19

Захарова се Србима обратила на матерњем језику

Како је приметио званични представник руског МИП-а, Русија зна да је српски народ не издаје

МОСКВА, 25. фебруара. /ТАСС/. Званична представница Министарства спољних послова Русије Марија Захарова објавила је на свом Telegram каналу објаву на српском језику у којој је истакла љубав и приврженост народа Србије Русији.

"Знамо да нас српски народ не издаје. Читамо одговоре ваших срца, брижних и пуни подршке. Осећамо љубав народа Србије. Остало ћемо преживети. И победа ће бити наша! Јер неонацизам се мора зауставити!" – написала је дипломата на српском језику одговарајући на десетине коментара житеља републике на речи председника земље Александра Вучића.

Он се раније извинио што је у УН подржао антируски нацрт резолуције о сукобу у Украјини. Шеф републике је објаснио да је Србија „погрешила” и да је он сам „био уморан и преоптерећен и није имао времена да све контролише”.

Генерална скупштина УН раније је гласала за антируски нацрт резолуције о сукобу у Украјини. За нацрт резолуције који су припремиле европске земље и Украјина гласале су 93 земље. Против је гласало 18 земаља, укључујући САД, Израел и Мађарску, 65 земаља је било уздржано. Документ су подржале не само традиционалне присталице Украјине – Аустрија, Белгија, Немачка, Италија, Канада, Француска – већ и Бугарска, Египат, Србија, Словачка, Турска. Међу онима који су били уздржани били су Јерменија, Бразил, Вијетнам, Индија, Иран, Казахстан, Катар, Киргистан, Куба, УАЕ, Пакистан, Саудијска Арабија, Сирија, Таџикистан и Узбекистан.

Антируска резолуција традиционално игнорише основне узроке избијања сукоба у Украјини. Документ само осуђује поступке Русије.
Znaci Vucic slago.

Вучић: Србија направила грешку гласањем о резолуцији у УН, требало је да буде уздржана​

677z381_677z381_677z381_w_57171434.jpg

(Фото EPA-EFE/A.CUKIC)
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да сматра да је Србија направила грешку што је гласала за европску резолуцију у Генералној скупштини Уједињених нација којом се поново потврђује подршка Украјини и њеном територијалном интегритету, већ да је требало да буде уздржана.

„Ја мислим да је Србија данас направила грешку, извињавам се грађанима због тога и сам сносим кривицу за то, зато што сам ваљда и уморан и оптерећен и не могу да стигнем све”, рекао је Вучић за телевизију Хепи.

Додао је да је Србија била уздржана на амерички предлог резолуције и да је ту „гласала баш како треба”, наводећи да је по његовом мишљењу требало да буде уздржана и по питању европске резолуције.

„И као што видите, то говорим у овом тренутку када је сасвим јасно да ћу због тога да изгубим наклоност или политичке поене у ЕУ. Сматрам да је Србија морала да буде уздржана. Немам никога другог да кривим осим себе, нисам стигао тиме да се бавим довољно”, казао је Вучић, преноси Бета.

Оценио је да Србија три године „издржала у најтежној могућој ситуацији”, што се тиче неувођења санкција Русији, додајући да ту позицију Србије „неће срушити једна, две или три резолуције”.

SLINA!
jednostavno receno, ovaj AV, nije normalan...ovako nesto, ne bi izjavio ni Pera alkoholicar u trecem stadijumu alkoholizma...da ne kazem ludackog delirijuma

jednostavno receno, ovaj AV, nije normalan...ovako nesto, ne bi izjavio ni Pera alkoholicar u trecem stadijumu alkoholizma...da ne kazem ludackog delirijuma

Мени то делује као да му је опозиција подметнула.
Па се он нашао изненађен како су успели...

Мени то делује као да му је опозиција подметнула.
Па се он нашао изненађен како су успели...
NATO sluzbe, brisu patos sa njim,,,Tramp, ga postavio na pravo mesto...onako policija ispituje lopove u stanici, prvo propituju, a onda posle radi pendrek...ovaj nas bizgov je mogao biti bar uzdrzan i da ne galami previse

Poslednja izmena:
Znaci Vucic slago.

Не обраћај пажњу шта је неко рекао и је л` слагао када постоје снимци или изјаве на мрежама.
Прочиташ и видиш шта је написано, не треба ти неко да ти објашњава. Ваљда вјерујеш себи и у оно што си видио/прочитао? :)

Вучић: Србија направила грешку гласањем о резолуцији у УН, требало је да буде уздржана​

677z381_677z381_677z381_w_57171434.jpg

(Фото EPA-EFE/A.CUKIC)
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да сматра да је Србија направила грешку што је гласала за европску резолуцију у Генералној скупштини Уједињених нација којом се поново потврђује подршка Украјини и њеном територијалном интегритету, већ да је требало да буде уздржана.

„Ја мислим да је Србија данас направила грешку, извињавам се грађанима због тога и сам сносим кривицу за то, зато што сам ваљда и уморан и оптерећен и не могу да стигнем све”, рекао је Вучић за телевизију Хепи.

Додао је да је Србија била уздржана на амерички предлог резолуције и да је ту „гласала баш како треба”, наводећи да је по његовом мишљењу требало да буде уздржана и по питању европске резолуције.

„И као што видите, то говорим у овом тренутку када је сасвим јасно да ћу због тога да изгубим наклоност или политичке поене у ЕУ. Сматрам да је Србија морала да буде уздржана. Немам никога другог да кривим осим себе, нисам стигао тиме да се бавим довољно”, казао је Вучић, преноси Бета.

Оценио је да Србија три године „издржала у најтежној могућој ситуацији”, што се тиче неувођења санкција Русији, додајући да ту позицију Србије „неће срушити једна, две или три резолуције”.

SLINA!
"Zahebao sam se, iako sam najpametniji čovek na svetu - nisam mogao da pretpostavim da će SAD glasati protiv. Sad ću svu krivicu svaliti na MiP, jer ne smem direktno da napadnem Marka Ciadjurića, a usput ću reći kako nisam imao vremena da ispratim glasanje, zbog silnih obaveza na Pinku i Hepiju.
(A nadam se da niko neće pomenuti onih sedam prethodnih glasanja)".

Back