Srbija opet u UN glasala protiv Rusije...

јел вођа има неко потресно саопштење поводом ове издаје српског народа који воли русију ?

нема јел...

уса гласала против, израел, мађарска!
а србија за укрјаину

клинтонове и немачке слуге

НАРОДЕ СВЕ ТИ ЈЕ ЈАСНО

Evo pravda se sad u ispovedaonici kod Marica...

Kaze nisam ja...nego neki mangupi iz MIP-a...

Mislim da je Srbija danas napravila grešku, izvinjavam se građanima zbog toga i sam snosim krivicu zbog toga. Valjda jer sam umoran i ne mogu da stignem sve. I kada dobijem nešto u materijalama, nisam stigao - naveo je Vučić na pitanje o rezoluciji koja je danas donesene u GS UN, gde je Srbija glasala za evropsku rezoluciju.
Kako je dodao, trebali smo da budemo uzdržani, kao i kod američke rezolucije.

- Nemam koga drugog da krivim osim sebe, možda sam preumoran.

Umorio se od Tik Toka...i jbg...nije stigao kao da isprati sednicu UN-a...

....

Вучић: Србија направила грешку гласањем о резолуцији у УН, требало је да буде уздржана​

677z381_677z381_677z381_w_57171434.jpg

(Фото EPA-EFE/A.CUKIC)
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да сматра да је Србија направила грешку што је гласала за европску резолуцију у Генералној скупштини Уједињених нација којом се поново потврђује подршка Украјини и њеном територијалном интегритету, већ да је требало да буде уздржана.

„Ја мислим да је Србија данас направила грешку, извињавам се грађанима због тога и сам сносим кривицу за то, зато што сам ваљда и уморан и оптерећен и не могу да стигнем све”, рекао је Вучић за телевизију Хепи.

Додао је да је Србија била уздржана на амерички предлог резолуције и да је ту „гласала баш како треба”, наводећи да је по његовом мишљењу требало да буде уздржана и по питању европске резолуције.

„И као што видите, то говорим у овом тренутку када је сасвим јасно да ћу због тога да изгубим наклоност или политичке поене у ЕУ. Сматрам да је Србија морала да буде уздржана. Немам никога другог да кривим осим себе, нисам стигао тиме да се бавим довољно”, казао је Вучић, преноси Бета.

Оценио је да Србија три године „издржала у најтежној могућој ситуацији”, што се тиче неувођења санкција Русији, додајући да ту позицију Србије „неће срушити једна, две или три резолуције”.

SLINA!

U trenutku kad Srbiji zbog Rusije prete nestašice i rast cena goriva, Groma brine što je Srbija glasala za neku potpuno nebitnu rezoluciju koja neće imati nikakvog efekta na Rusiju.

Ono kad više voliš tuđu zemlju od svoje.

sve sto preti , preti jer ste vi DS-SNS Sorosevci unistili NIS , opljackali ga i oglodali do gole koze pa ga kao razbijenu kantu uvalili Rusima da ulazu milijarde u njega.

Kad su Rusi ulozili 4 milijarde i digli firmu na noge, sad bi opet da ih pokradete , da imate opet sta da cedite.

...

Jedan autorski osvrt na po ko zna koji put glasanje "nezavisne" Srbije protiv Rusije...

U Ujedinjenim nacijama izglasana rezolucija o Ukrajini: Na treću godišnjicu ruske invazije​

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...o-ukrajini-na-trecu-godisnjicu-ruske-invazije

Ne secam se da smo ikad bili i makar neutralni...

Tako je to kad Otporaš Djuric pod pratnjom Garde Ohaja...vodi Ministarstvo Spoljnih Poslova...

GkkW9e8W4AANFtQ

Jel ja ovo dobro vidim da su cak i Ameri glasali protiv? :eek: :eek: :eek:

Cak su protiv glasali i

- Izrael
- Madjarska
...

Vreme je da Putin stavi Vucicevu Srbiju na listu neprijateljskih zemalja...:kafa:

...
Bivši ambasador u Americi drug Otporaš, upravo bio u poseti Rusiji i Izrealu. SAD, Izrael i naravno Rusija glasali protiv, a Srbija za? Nije li to malo sumnjivo?

sve sto preti , preti jer ste vi DS-SNS Sorosevci unistili NIS , opljackali ga i oglodali do gole koze pa ga kao razbijenu kantu uvalili Rusima da ulazu milijarde u njega.

Kad su Rusi ulozili 4 milijarde i digli firmu na noge, sad bi opet da ih pokradete , da imate opet sta da cedite.
Pa jeste, pola dosa je sad na vlasti.:mrgreen:

Slina izdajnicka zvana Aleksandar Vucic najveci izdajnik svih vremena na vlasti u Srbiji ce odgovarati za ovu veleizdaju

Jedino sto u celoj prici ohrabruje jeste sto je Tramp u Putinovom malom dzepu, i sto Amerika glasa u UN onako kako Rusija zeli z:D

Sta li mu je Putin obecao da mi je znati da bude protiv Ukrajine a za Rusiju pitali se ko ? z:D

Slina izdajnicka zvana Aleksandar Vucic najveci izdajnik svih vremena na vlasti u Srbiji ce odgovarati za ovu veleizdaju

Jedino sto u celoj prici ohrabruje jeste sto je Tramp u Putinovom malom dzepu, i sto Amerika glasa u UN onako kako Rusija zeli z:D

Sta li mu je Putin obecao da mi je znati da bude protiv Ukrajine a za Rusiju pitali se ko ? z:D
Ma doterao je vrlo daleko, prvo da se reši pitanje Đuriću, tj neuterizacija ✂️, pa onda dalje.

Bar su svim ruskim novinama, a stvarno bilo mnogo teško da se prosto glasa kao i Rusija i Amerika, a i da se EU uputi da sve sporove sa Vašingtonom rasprave međusobno.

F681FFC4-E0C9-44C6-A0C5-36C97F31B829.jpeg

1E84D14C-72E7-48EC-B0FB-FB12DFECC564.jpeg

nikad me vise zbog veleizdajnika Vucica nije bilo sramota sto sam Srbin

Madjarska za Rusiju, Izrael za, USA/SAD za Rusiju! (neverovatno) - A VUCIC I KURTI PROTIV RUSIJE! :bljak:

PU gnjido izdajnicka mogao si na primer biti UZDRZAN ako nista drugo kao sto su bile npr Makedonija, Saudi Arabija, Kolumbija, Namibija....

Poslednja izmena:
nikad me vise zbog veleizdajnika Vucica nije bilo sramota sto sam Srbin

Madjarska za Rusiju, Izrael za, USA/SAD za Rusiju! (neverovatno) - A VUCIC I KURTI PROTIV RUSIJE! :bljak:

Pa gnjido izdajnicka mogao si na primer biti UZDRZAN ako nista drugo kao sto su bile npr Makedonija, Saudi Arabija, Kolumbija, Namibija....
Upravo to: danas se još fino mačuje s Piculom, a @zemunski kej pominje i izvesne “klastere”. Logika na kub.

@Jugoslav Čvarak regulisi ovo ! :rtfm:

Zovi Putina i reci da nam je Predsednik prolupao !

...
Šalu na stranu sada, ali na te UN rezolucije se nijedna država koja je koliko toliko suverena, ne obazire.
Ovi izglasali deklaraciju, Putin na nju prdi.
UN izglasa nešto o Tajvanu, Xi Jinping se na to posere.
Izglasaju nešto o Palestini, Bibi Belzebub se na to nasmije i na licu mu se pojavi sotonski cerek, onako kako samo on zna i može.
Zna to jako dobro i Putin, to je sprdnja od organizacije.
Putin se na sve to smije, jedini kojem je u ovom trenutku stvarno najmanje do smijeha, krivonosi je Zelenski.

Back