goxy sine uzivaj u svom mitu.![]()
A do pre koji dan si kukao kako Tadic napada i opanjkava crnu goru

Jeebeote koliko si jadan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy sine uzivaj u svom mitu.![]()

Provokacije...A do pre koji dan si kukao kako Tadic napada i opanjkava crnu goru
Jeebeote koliko si jadan![]()
Naravno da ne mislim...upravo zato i kažem da je neophodna regionalizacija Srbije.
Регионализација САМО ДОНОСИ НОВЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ И НОВЕ ЛИХВАРЕ бар онако како је смислио овај лопов Динкић - МОРА СЕ ОСМИСЛИТИ НАЧИН ДА РАЗВИЈЕНИЈИ КРАЈЕВИ ПОМАЖУ МАЊЕ РАЗВИЈЕНЕ - НЕ МОЖЕ "СВАКА ВАШКА - ОБАШКА" - ШТА ЋЕ ДА ДОБИЈЕ РЕГИОНАЛИЗАЦИЈОМ ЈУГ СРБИЈЕ - ђоку???!!! Или било која друга слабије развијена регија - тј.РЕГИЈА КОЈУ УНИШТАВАЈУ ВЕЋ 60 ГОДИНА...
Pa kako drugačije izvršiti decentralizaciju? Iluzija je ako misliš da će svi regioni (kantoni, kako god) biti podjednako razvijeni, uzevši u obzir da to nije uspelo ni jednoj državi na svetu. Moraće tako i nikako drugačije.
Наравно да НЕЋЕ бити једнако развијени - али шта то значи, направити РЕГИЈУ ОД ПРОСТОРА У КОМЕ СУ ПРЕТХОДНО УНИШТЕНИ СВИ ПРОИЗВОЂАЧКИ КАПАЦИТЕТИ, ПОЗАТВАРАНЕ СВЕ ФАБРИКЕ, ОЉУШТЕНО И РАЗЈЕБАНО СВЕ ДО КОСКЕ - и направиш им "регију" и кажеш: ХАЈДЕ СЕ СНАЛАЗИТЕ САМИ...
Уосталом, зар никоме није чудно ЗАШТО ВОЈВОДИНА НИЈЕ РЕГИОНАЛИЗОВАНА У ПРЕДЛОГУ НА СРЕМ, БАНАТ И БАЧКУ - А ТЕ РЕГИЈЕ ПОСТОЈЕ ОД ВАЈКАДА...
Provokacije...
Наравно да НЕЋЕ бити једнако развијени - али шта то значи, направити РЕГИЈУ ОД ПРОСТОРА У КОМЕ СУ ПРЕТХОДНО УНИШТЕНИ СВИ ПРОИЗВОЂАЧКИ КАПАЦИТЕТИ, ПОЗАТВАРАНЕ СВЕ ФАБРИКЕ, ОЉУШТЕНО И РАЗЈЕБАНО СВЕ ДО КОСКЕ - и направиш им "регију" и кажеш: ХАЈДЕ СЕ СНАЛАЗИТЕ САМИ... шта се тиме добија и шта се тиме жели: ТИМЕ СЕ ЖЕЛИ ДАЉИ ОСВАЈАЧКИ ПОХОД ОКОЛНИХ ДРЖАВА И КВАЗИ-ДРЖАВА, НИШТА ДРУГО... зато и служи Сајентолошка секта тј.Г17*
Уосталом, зар никоме није чудно ЗАШТО ВОЈВОДИНА НИЈЕ РЕГИОНАЛИЗОВАНА У ПРЕДЛОГУ НА СРЕМ, БАНАТ И БАЧКУ - А ТЕ РЕГИЈЕ ПОСТОЈЕ ОД ВАЈКАДА...
кантонизација србије је најбоље решење.
овако више не може.
Ali će veći deo poreza recimo iz Leskovca ostajati u Leskovcu...
Pa u Leskovcu osim prodavnica samo radi posta.
Gde tu da uzmu poreze da mi je znati.

Koja si ti ganferska ruta Leskovac-Bec![]()
Nije mi nikakva ruta.
Bivsa zenska je bila iz Leskovac.
Ali ako nemora Leskovac, moze rodni Ub tamo osim prodavnica i administracije nista ne radi.
Ciglana svakih par meseci otvori pa se opet zatvara.

Ne lazi bre ti iz Leskovac![]()
За одрасле посебан , за децу башка..Само у ЛЕ 
I to je posledica krute predmiloševićevske centralizacije,koju je on samo zadržao,kao i sve ostalo.
Nije mi nikakva ruta.
Bivsa zenska je bila iz Leskovca.
Ali ako nemora Leskovac, moze rodni Ub tamo osim prodavnica i administracije nista ne radi.
Ciglana svakih par meseci otvori pa se opet zatvara.
A do pre koji dan si kukao kako Tadic napada i opanjkava crnu goru
Jeebeote koliko si jadan![]()

А шта у србији ради осим сартида?
ако оћемо тако шта то у бг ради?
која фабрика? који погон? која производња?