Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.036
i sta cemo mi mladi sorosevci i neoliberali da radimo povodom ovoga? 
al bundy kontaktiraj centralu - i posalji dodatne instrukcije

al bundy kontaktiraj centralu - i posalji dodatne instrukcije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al bundy kontaktiraj centralu - i posalji dodatne instrukcije![]()
Srbija ce uci u EU ,sa KiM kao sastavnim delom.
Zahvaljujuci Rusiji.
Bog na nebu,Rusija na zemlji.![]()
al bundy kontaktiraj centralu - i posalji dodatne instrukcije![]()
Vidi Mile, za desetak dana idem u tazbinu na slavu, pa neću biti tu nekoliko dana. Ovih dana planiram još da se zezam po forumu, zato ti neću reći sad. Kad budem polazio na slavu ostaviću ti svoj odgovor, pošto on vredi bana od 2 dana, možda i više, te da odležim kaznu dok nisam tu.
Pošalji mi na pp ja ću ga postaviti kao moj pa nek me banuju,
Аванте промакло ти
Neka, Mile...da ne počinjemo diskusiju, ako krene u tom pravcu, mnogi će dobiti ban, a to ne želimo, je l' tako?
Postaviću sam komentar kad dođe vreme![]()
Е мој Авант , идеш питаш дискутујеш , а не износиш своје мишљење
E moj Mile, ne padam ja na te fore...ne plaši se tvoj buraz da iznese mišljenje nikad...al' ga iznosi kad on to hoće![]()
Није Авант фора нити навлака , него није коректна дискусија , ја не браним да ти изнесеш другачи чак крајње супротан став али није лепо да дискутујеш али не износиш свој став
Imaš moj stav, idi malo nazad i videćeš. Ono što smo dalje pričali je - čime i kako bi se trgovalo, dao sam smernice, pa ko želi da razmišlja i kombinuje, nek' se zabavlja. A ne brini se za mene, izneću svoje mišljenje o tome, biće i prilike ihahaj, uvek ima neka tema o Kosovu na prvoj strani.
A ovo o čemu mi diskutujemo i nema mnogo veze sa EU.