"Srbija napreduje kao munja" Vučić saopštio veliku vest - U 2021. rast BDP veći od sedam odsto

Bolje i full diktatura, sa jednom strankom, i tom brzinom donosenja i sprovodjenja odluka, uhodanosti u sistem, gde Zapad ne moze da nam rovari, i td, nego Tadiceva seoska demokratija, gde se isto krade i pokusava da bude diktatura, samo bez toga svega sto sam nabrojao na pocetku.
Ok, samo nemojte da nas ubijate kao sto ste Olivera, Dimitrija, Staniku, coveka iz Savamale...

Bolje i full diktatura, sa jednom strankom, i tom brzinom donosenja i sprovodjenja odluka, uhodanosti u sistem, gde Zapad ne moze da nam rovari, i td, nego Tadiceva seoska demokratija, gde se isto krade i pokusava da bude diktatura, samo bez toga svega sto sam nabrojao na pocetku.
Ali stalno vrište naslovi kako Ameri rovare preko Zorane i Nebojše.

Tako da Ameri uvek nadju svoje ljude pa makar to bila jedna partija.

Ok, samo nemojte da nas ubijate kao sto ste Olivera, Dimitrija, Staniku, coveka iz Savamale...

Ne znam stvarno ko su ti ljudi. A sto se tice Savamale, da nije bilo onako uradjeno, jos bi tamo bilo najvece ruglo grada, a ne najvece i najlepse gradiliste ovog dela Evrope kao sto trenutno jeste.

Ali stalno vrište naslovi kako Ameri rovare preko Zorane i Nebojše.

Tako da Ameri uvek nadju svoje ljude pa makar to bila jedna partija.

To za Zoranu su vise teorije zavere, a za Nebojsu, tu ni nema nekog sukoba, neko to sluzi Vucicu samo da zabavlja mase, i okupira paznju opozicionih medija. Nema tu nista ozbiljnije.

A volis da se setas tamo, a? :hahaha:

E moj ti... Takvi pljuvaci su mi i slatki a i nerviraju me na neki nacin. ;)
Nisam bio nijednom. Gnev naroda na ulici kad dodje vreme treba usmeravati bas ka tamo, ka krimi projektu AV i Sinise Malog.

Uostalom, vidi se kolika je posecenost, sve slike koje stizu iz galerije pokazuju kako je skoro uvek prazna.

Nisam bio nijednom. Gnev naroda na ulici kad dodje vreme treba usmeravati bas ka tamo, ka krimi projektu AV i Sinise Malog.

Uostalom, vidi se kolika je posecenost, sve slike koje stizu iz galerije pokazuju kako je skoro uvek prazna.

Pa ti uopste nisi realan. Prosto nije normalno to sto pricas. Svi koje ja poznajem idu tamo, a i hvale taj projekat 99% normalnih ljudi. Ima naravno nekih depresivaca koji ni ne izlaze iz kuce, ali sta da se radi. Takvih imas u svakoj populaciji.

I jesi bas pametan, pa bolje da te sto ti kazes "ukradene" pare ostanu u Srbiji, i da se "krimi" pare slivaju kod nas i podizu nam ekonomiju. Plate radnika tamo nema ispod 1000e, ljudima sirom tog pojasa skocille cene nekretnina, domace firme sto proizvode materijal, i td, mnogo toga o cemu ni ne razmisljas.

Bolje te pare da ostanu u Srbiji bajo moj, nego da idu na Mauricijus ili slicno, to se sve vrati u ekonomiju.

Kakvih 1000e, prodavacice imaju 2500e.:zcepanje: Dodje Djilasov sin i da 30000e svakoj radnici u BW Galeriji, tako sam cuo price.

I obezbedjenje ima u proseku 1000e tamo, a ovi gradjevinski radnici i preko 1200e, samo nema ko da radi, svi bi da sede kuci, pljuju Vucica, i da im pare padnu sa neba. Pa ne padaju vam pare sa neba ni u Nemackoj covece, a ne Srbiji.

A sto Vucic ne bi radio na gradjevini? Da napokon ostvari taj dan radnog staza. Ja duplo mladji imam godinu staza vise od njega. Ili Danilo?

Potrajace korona sigurno do marta, ako ovako budu visoke cifre i u nastavku, bojim se da Vucic ode vec u aprilu iz fotelje. Taman da radi na gradjevini sa Naksom Danilom.

Pa to svako moze da uradi. Sledeca vlast dodje i da ljudima oko Usca i kaze zidajte, a 50% cemo mi da uzmemo. To je cist kriminal, da pare idu u budzet pa da podrzim, a drzava je dala zemlju za dzabe, a prihod ce da ubiru dve porodice, kao da je to njihov plac i zemljiste.

Andjelko da daje svoje u Bugojnu, a ne nasu zemlju u centru BG-a

Jel ovo Godfri? :lol:

Screenshot_20211022-002342_Instagram.jpg

Pa to svako moze da uradi. Sledeca vlast dodje i da ljudima oko Usca i kaze zidajte, a 50% cemo mi da uzmemo. To je cist kriminal, da pare idu u budzet pa da podrzim, a drzava je dala zemlju za dzabe, a prihod ce da ubiru dve porodice, kao da je to njihov plac i zemljiste.

Andjelko da daje svoje u Bugojnu, a ne nasu zemlju u centru BG-a

Ti ne razmisljas uopste pravilno. Prihode ce da ubiru hiljade porodice, od izvodjaca radova, do proizvodjaca gradjevinskog materijala, pa sve do zaposlenih posle u kaficima i centrima, pa ljudi u sirem pojasu sa nekretninama, i td... A to ne bi nista bilo da nije bilo Vucica. Ziveo Vucic! :pivce:

Beograd nikad lepsi i bolji, turisti zadovoljni, normalni ljudi zadovoljni, samo depresivci na aparatima. Jos malo i Adu Huju da sredimo i to je to! :super:

Ti ne razmisljas uopste pravilno. Prihode ce da ubiru hiljade porodice, od izvodjaca radova, do proizvodjaca gradjevinskog materijala, pa sve do zaposlenih posle u kaficima i centrima, pa ljudi u sirem pojasu sa nekretninama, i td... A to ne bi nista bilo da nije bilo Vucica. Ziveo Vucic! :pivce:

Beograd nikad lepsi i bolji, turisti zadovoljni, normalni ljudi zadovoljni, samo depresivci na aparatima. Jos malo i Adu Huju da sredimo i to je to! :super:
Ja prosto ne znam odakle onda toliko nezadovoljstvo Vucicem u Beogradu, nije valjda da je vise od 50% depresivaca u Beogradu, kad rejting sns ne moze da dosegne 50% ni na tako niskoj izlaznosti?

On u BGu ne moze ni da prismrdi 50%, a toliko je uradio za Beograd. Ako govorimo samo o Beogradu, a izbacimo Maldenovac, Obrenovac, Lazarevac i ostala mesta koja realno nisu BG, samo 30% gradjana Beograda voli Vucica i zadovoljni su.

Ja prosto ne znam odakle onda toliko nezadovoljstvo Vucicem u Beogradu, nije valjda da je vise od 50% depresivaca u Beogradu, kad rejting sns ne moze da dosegne 50% ni na tako niskoj izlaznosti?

Tako ti je to u svim metropolama sveta, uvek se stanovnici glavnih gradova prvi prave pametni sa nekim svojim glupostima.

Tako ti je to u svim metropolama sveta, uvek se stanovnici glavnih gradova prvi prave pametni sa nekim svojim glupostima.
Mi se pravimo pametni, a ovi iz Svrljiga sa 2 razreda skole i 2 zuba i 3 padeza su stvarno pametni. Toliko su pametni da smo za 9 godina izgubili preko pola miliona stanovnika, a 3+ miliona za 30 godina. Sta bi bilo da nije zlatno doba i da prosecni Svrljizani nisu tako stvarno pametni?!

Mi se pravimo pametni, a ovi iz Svrljiga sa 2 razreda skole i 2 zuba i 3 padeza su stvarno pametni. Toliko su pametni da smo za 9 godina izgubili preko pola miliona stanovnika, a 3+ miliona za 30 godina. Sta bi bilo da nije zlatno doba i da prosecni Svrljizani nisu tako stvarno pametni?!

Oni su sigurno pametniji od takvih sto razmisljaju kao i ti.

Da nije njih, sad bi vec izgubili 3 miliona, a ne za 30 godina.

Inace cak i najvise razvijene zemlje da svetu opasno gube populaciju, nego imaju i imigraciju da to pokriju.

Tako ce i Srbija uskoro krenuti da usisava ostatak Otvorenog Balkana.

Bolje ti stanovnici iz regiona, nego Pakistanci i Avganistanci, ali vi se pravite pametni i ne slusate doktora Vucica.

Nema drugog nacina, ni Madjarska nije uspela da poveca natalitet, u vecoj meri, a ne Srbija.

Oni su sigurno pametniji od takvih sto razmisljaju kao i ti.

Da nije njih, sad bi vec izgubili 3 miliona, a ne za 30 godina.

Inace cak i najvise razvijene zemlje da svetu opasno gube populaciju, nego imaju i imigraciju da to pokriju.

Tako ce i Srbija uskoro krenuti da usisava ostatak Otvorenog Balkana.

Bolje ti stanovnici iz regiona, nego Pakistanci i Avganistanci, ali vi se pravite pametni i ne slusate doktora Vucica.

Nema drugog nacina, ni Madjarska nije uspela da poveca natalitet, u vecoj meri, a ne Srbija.
Mladi nece da rade kao robovi, sve dok su nam granice otvorene. Uvek podrzavam svakog ko zeli da odavde ode, jer ovde nece biti nikad bolje, i niko ne treba da robuje za 350e i pelene.

A iz Albanije i sa Kosova se nema sta vise usisati, njihove porodice, svaka ima nekog u inostranstvu, i pre ce da odu tamo da rade nego u Srbiju. Uostalom govore i brojke i Albanije i Kosova i Srbije.

Mladi nece da rade kao robovi, sve dok su nam granice otvorene. Uvek podrzavam svakog ko zeli da odavde ode, jer ovde nece biti nikad bolje, i niko ne treba da robuje za 350e i pelene.

A iz Albanije i sa Kosova se nema sta vise usisati, njihove porodice, svaka ima nekog u inostranstvu, i pre ce da odu tamo da rade nego u Srbiju. Uostalom govore i brojke i Albanije i Kosova i Srbije.

To sto ti podrzavas da idu preko, to je do tvoje depresije. Naravno da ce biti bolje, i nema nikakvih pelena, to ima samo u tvojoj glavi.

To po strani, sto se tice Otvorenog Balkana, nije samo Kosovo i Albanija, oni su cak najteze za dovesti u Srbiji jer govore potpuno razlicit jezik.

Najlaksi za dovesti u Srbiju, cak i buducu asimiliaciju su ljudi iz Makedonije, BiH i CG, kada udju naravno u Otvoreni Balkan i oni, a sigurno ce uci.

Pa i sada kada nisu u Otvorenom Balkanu, ljudi iz CG i BiH masovno dolaze za stalno, a ne jos kad se Srbija razvije i otvore granice do kraja.

Inace Srbija 2030 ce biti potpuno druga zemlje, sa ozbiljnim stranim fabrikama, zavrsenom kompletnom infrastrukturom, i td, nece se prepoznavati.

Samo naravno ako ostane ova stabilnost u vidu Vucica na vlasti. Ako on padne, onda nam stvarno nema spasa i nece biti bolje, kako ti kaze. Mozda onda i ja zapalim preko.

Back