goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
U Poljskoj je to učinjeno mnogo ranije,o tome sam pisao u prvom postu...Šta da se radi.Nije bilo prioritet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predsednik socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će ta stranka podržati donošenje zakona o otvaranju tajnih dosijea građana.

Istina je uvek teška a posebno ona koja je skoro katarzična...Ako je neko morao da radi za službu jer je bio ucenjen to nije veliki greh...Ali ako je neko iz sopstvene zlobe i za pare radio državni terorizam to i njegova porodica mora da prihvati...

Trebalo bi da bitanga ostane bitanga u senci...
Nisi čuo...Da su ubijani ljudi po inostranstvu...Po zemlji...Uzimane kuće...Mora da je to bio ružan san![]()
Glasao bih da..
Al pošto sluuuučajno imam malo veze sa nekim stvarima...
Potrebna je prethodno opsežna akcija edukacije ljudi...Veliki broj dosijea može da dovede i do rasturanja porodica, uništavanja života ljudi...
..
Mislim da se posle 75 godina otvaraju tajni dosijei CIA-e.........................toliko dugo moraju biti pod kljucem...............................znaci otprilike, pojeo vuk magarca i nikom nista.........................kad od Srbije ne ostane nista, onda ce ceo svet saznati da je bio jedan narod koga su istrebili