Srbija najsiromašnija zemlja u regionu!

pop80

Elita
Poruka
15.383
Čuo sam da se minimalac povećava na 500 eura. Bombarduju nas kroz medije već 5 dana sa ovim fascinantnim podatkom ko da smo stigli Norvešku ili USA. Reko aj da vidim kako stojimo u regionu posle ovog povećanja. Naravno najsiromašniji smo. E moj ekonomski tigre!
Jedino smo tu negde sa Bosnom al ne zaboravite da je u Bosni puno jeftinije nego kod nas, od hrane, usluge, kućne hemije..U Bosni je gorivo oko 2 KM i 30 ( 138 din ) a u Srbiji oko 200 din!!! Znači prosečni Boske ima bolji standard od Srbina!!!

evo tabela miniminalnih zarada :

Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
BiH 500 eura ( Federacija 511 eura )
Srbija 500 eura!

Čuo sam da se minimalac povećava na 500 eura. Bombarduju nas kroz medije ovim fascinantnim podatkom ko da smo stigli Norvešku ili USA. Reko aj da vidim kako stojimo u regionu posle ovog povećanja. Naravno najsiromašniji smo. E moj ekonomski tigre!
Jedino smo tu negde sa Bosnom al ne zaboravite da je u Bosni puno jeftinije nego kod nas. U Bosni je gorivo oko 2 KM i 30 ( 138 din ) a u Srbiji oko 200 din!!!

Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
Srbija 500 eura!
ti verujes statistici ?
Raspitaj se malo po narodu.......nema srbina koji zaradjuje ispod 1000 evra...............

Čuo sam da se minimalac povećava na 500 eura. Bombarduju nas kroz medije već 5 dana sa ovim fascinantnim podatkom ko da smo stigli Norvešku ili USA. Reko aj da vidim kako stojimo u regionu posle ovog povećanja. Naravno najsiromašniji smo. E moj ekonomski tigre!
Jedino smo tu negde sa Bosnom al ne zaboravite da je u Bosni puno jeftinije nego kod nas, od hrane, usluge, kućne hemije..U Bosni je gorivo oko 2 KM i 30 ( 138 din ) a u Srbiji oko 200 din!!! Znači prosečni Boske ima bolji standard od Srbina!!!

Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
Srbija 500 eura!
U Sloveniji je 930

Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
Srbija 500 eura!
u Hr je 750

Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
Srbija 500 eura!
Ne zaboravi da Srbija nije nikada u istoriji imala vece plate nego BiH, a pod Gospodinom Predsednikom Aleksandrom Vucicem je to bila cinjenica, pa su u BiH podigli plate, ali evo opet Srbija stize i vjerovatno vec sljedece godine prestize BiH.

Ne zaboravi da Srbija nije nikada u istoriji imala vece plate nego BiH, a pod Gospodinom Predsednikom Aleksandrom Vucicem je to bila cinjenica, pa su u BiH podigli plate, ali evo opet Srbija stize i vjerovatno vec sljedece godine prestize BiH.
Tužno je kada porediš dve najveće bede Balkana :(

Niste bolji od RS. Mi već imamo minimalac 500 eura.
650 eura je minimalac za VSS. Za one kojima to nije jasno, neko sa VSS radi u kladionici za 1300 KM, a to je 650 eura.

Bosna je jača po standardu od Srbije.

Screenshot_20250717_132708_Chrome.jpg

Back