Srbija nabavila kineski PVO sistem

Došlo bi samo u slučaju istog takvog idiota, svakom sa jednom vijugom u glavi je jasno da se palila vatra i rasturala tadašnja država samo da se prikrije lopovluk. Dakle, lopovski su interesi prizvali imperijalne interese, tek tad je prestalo da se ***** kako ne umemo da radimo al umemo da se tabamo.
Da nije bilo potrebe da se prikriva lopovluk, ostala bi Jugoslavija ili bi se raspala kao Čehoslovačka, nebitno, svakako bi se izbegla opšta klanica i NATO intervencija.
Sad ti nastavi da guslaš kako je za sreću falio s 300. Realnost ostaje da je za sreću falilo to što imamo miloševiće na raznim stranama i kapacitete poput tebe, isto na raznim stranama.
Ma njima pljačka nije problem sve dok se gusla o S 300 i kako su drugi krivi i naša loša sreća. Bukvalno šta danas fali Češkoj i Slovačkoj. Ništa. Šta fali Poljskoj? Pa i Rumunija i Bugarska su bolje prošle od nas. Da smo umesto komunista-plljačkaša i intelektualne elite sastavljene od uhleba imali barem nekog pametnog već bi tamo 1988-1989 sami pozvali zapad i pitali da im se pridružimo. A nije da nam nisu nudili nego smo mi odlučili da pišamo uz vetar.

Što me podseti na dijalog iz Band of brothers:

-Boys, Hitler killed himself, it's done.
-He should've done it a long time ago, captain, sir.
-Yeah, but he didn't.
Hitlera su barem par puta Nemci pokušali da roknu. Mi najveće zlotvore nismo ni pokušali nego smo čekali da dokurčimo nekome van da krene da nas sve tambura.

Prvo ti.
Šta misliš da bi se desilo da nije bilo Miloševića i kapaciteta poput tebe?
Zašto bi danas mantro o tome kad nema više Milošević, a ima (žv)alavi degenerik?

druze ja sam ziveo u Srbiji i tada ko i sada

Jedina realna alternativa Milosevicu u to vreme politicka je bio SPO i Vuk Draskovic u koaliciji sa DEPOS-om a on je tada bio mnogo ekstremniji od njega

Svi komplet u to vreme iz opozicije su trazili pravljenje velike Srbije ujedinjenjem RS RSK i Srbije i Crne Gore u jednu veliku srppsku drzavu a Milosevic je odbijao jer ga je bilo strah od reakcije zapada.

SPO 1990-1991 je bio ko i SRS izmedju njih je bilo minimalne razlike.

Da su tada vladali oni mesto Milosevica, jer niko drugi nije ni imao podrsku osim njih - NATO bi nas bombardovao jos 1992.

Ma njima pljačka nije problem sve dok se gusla o S 300 i kako su drugi krivi i naša loša sreća. Bukvalno šta danas fali Češkoj i Slovačkoj. Ništa. Šta fali Poljskoj? Pa i Rumunija i Bugarska su bolje prošle od nas. Da smo umesto komunista-plljačkaša i intelektualne elite sastavljene od uhleba imali barem nekog pametnog već bi tamo 1988-1989 sami pozvali zapad i pitali da im se pridružimo. A nije da nam nisu nudili nego smo mi odlučili da pišamo uz vetar.

Malom bednom siledžiji uvek potreban veliki bedni siledžija da ga brani, dok ovaj kidiše. Otud taj plač za s300, zamišljenim elipton bombama i ostalim fantazijama.
Bio sam u Čehoslovačkoj pre raspada, bili smo za njih teški buržuji u to vreme. Al pamtim jedan detalj, iako su bili teška sirotinja, većinom su bili dostojanstveni, dame i gospoda. Zato su stvari rešili kako su rešili, a mi još rešavamo s perspektivom da rešenje možda dočekati nećemo.
Da nudili su nam pridruženje, samo uz uslov da se smanji doživljaj sa glupostima. Evo, kapaciteti poput tihija još aplaudiraju putu koji smo odabrali. Samo da nas nisu zajebali zlikovci, da smo dobili s300, atomsku bombu... sve bi pobili i opljačkali, kolko smo pametni. Prokleti imperijalisti:kletva::vudu:

druze ja sam ziveo u Srbiji i tada ko i sada

Jedina realna alternativa Milosevicu u to vreme politicka je bio SPO i Vuk Draskovic u koaliciji sa DEPOS-om a on je tada bio mnogo ekstremniji od njega

Svi komplet u to vreme iz opozicije su trazili pravljenje velike Srbije ujedinjenjem RS RSK i Srbije i Crne Gore u jednu veliku srppsku drzavu a Milosevic je odbijao jer ga je bilo strah od reakcije zapada.

SPO 1990-1991 je bio ko i SRS izmedju njih je bilo minimalne razlike.

Da su tada vladali oni mesto Milosevica, jer niko drugi nije ni imao podrsku osim njih - NATO bi nas bombardovao jos 1992.

Rekoh
da se Milošević obesio tamo negde 1988.

Ako treba da crtam, utabo je teren za razne draškoviće i tome slične. Onemogućio bilo kog normalnog da se čuje.

Poslednja izmena:
Naravno da "stručna lica" koja su zaposlena u vojsci vazda smatraju da treba da se kupuje više vojne opreme.

Isto kao što stručna lica u gradskoj čistoći smatraju da nam treba više metli.

Jedino što su metle korisnije i jeftinije od bacanja para na oružje koje nam ič ne treba.
Braco za zadnju rečenicu, samo da rešimo kosovo .

Može to i metlom

Malom bednom siledžiji uvek potreban veliki bedni siledžija da ga brani, dok ovaj kidiše. Otud taj plač za s300, zamišljenim elipton bombama i ostalim fantazijama.
Bio sam u Čehoslovačkoj pre raspada, bili smo za njih teški buržuji u to vreme. Al pamtim jedan detalj, iako su bili teška sirotinja, većinom su bili dostojanstveni, dame i gospoda. Zato su stvari rešili kako su rešili, a mi još rešavamo s perspektivom da rešenje možda dočekati nećemo.
Da nudili su nam pridruženje, samo uz uslov da se smanji doživljaj sa glupostima. Evo, kapaciteti poput tihija još aplaudiraju putu koji smo odabrali. Samo da nas nisu zajebali zlikovci, da smo dobili s300, atomsku bombu... sve bi pobili i opljačkali, kolko smo pametni. Prokleti imperijalisti:kletva::vudu:
Znam da je jedini od svih Ante Marković do kraja pokušavao nešto ali su ga razne siledžije i bukači bacili u zapećak. Sa njime je zapad bio rad da priča, mogao je da dodje i do Buša starijeg u to vreme. Eto od svih komunista toga doba jedini je taj Ante Marković hteo da se približi evropi, otvori tržište i mane se gluposti. Jedini je ekonomska pitanja stavljao u srž problema. Svi ostali tada a i sada samo se bave populizmom a razni tihiji i ostali mungosi puše tu priču lepo jer za bolje ne znaju. Mislim znaju i što ti kažeš sanjaju da i oni budu krimosi na vlasti.

to te nece odbraniti od agresije vojne alijanse Albanije tzv Kosova i Hrvatske i mozda Bugarske sa njima.

A ovaj PVO hoce.
Ако нас нападне само та војна алијанса, коју си навео, тајПВО систем би нам помогао али тако нешто, у потенцијалном рату, се неће никада десити.
Ако до тога дође напали би нас много много јаче војне формације, од којих неке већ увелико довлаче своју војску на КиМ, не у оквиру међународних мисија него баш своју војску.
Сазнај ко довлачи своју војску доле, колико је само својих батаљона довукао (2 артиљеријска, 1 мешовити артиљеријско-ракетни, 1 оклопни батаљон). Ко је припремио 2 аеродрома за албанске Ф16 чији су пилоти завршили обуку, а увелико се обучавају пилоти борбених хеликоптера).

Back