Sergey Mig
Domaćin
- Poruka
- 4.073
Парада у Београду од РТ.
Последњи пут тако састали ВВП у Криму.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Парада у Београду од РТ.
he, he.....
Rekoh ja ..........
Srbija najveci prijatelj Rusije ! ....
Николай Пушин @pushinnn 3h3 hours ago
@agalyaev @AOkunew Ошибался Александр Третий!
У России не два,а только ТРИ исторических Союзника-Армия,Флот и СЕРБСКИЙ Народ!!!
Као неки знак.![]()
Као неки знак.![]()
дождь это к счастью,а радуга на небе это божье блогословение
Ma kako ти не бих веровао! Никоме овде не треба ништа на реч, али кад ти тако кажеш онда теби треба веровати!поготову кад кажеш да нема наде за Србе!
НАША власт је у тешкој ситуацији, а ако они упрскају, онда смо то МИ који одоше у пропаст??! А вамо власт је у тешкој ситуацији?!
Аха? И то је реално? Да су Руси преслаби за једну Србију?
А САД су наравно, јаки по теби! Нико као САД, ехм??те тута бигарин!
ма ниси ти евроталибан! Какав море Талибан!, пушти.ЈА сам евроталибан, само се ништа о томе не зна.
Ја ЗНАМ који ти став заступаш. А и већина форумаша, ође. Немо` мислиш да су људи приглупи. Очигледно је...иако покушаваш да умоташ, ко гофно у коре за гибаницу!
ма да: како ћеш преко ЕУ?
ма јасно, јасно! И ту ти треба веровати...као ником овде на форуму!
ЗНАЧИ: НИПОШТО да се окренемо Русији. Америка и ЕУ само ...немају алтернативу??Оћеш рећи да се Украјина окренула Русији!!
Што не нападоше Белорусију? Она се окренула Русији!
Будимо реални: НЕМА!
АМЕРИ, ех?? Е, ту си већ показао ко си.!!
Дошла моја прознаница код мене и све време кука на мужа: дрвље и камење...док ти се после пет минута окрене тема, а она ће ти мени: "Знаш, мој Слоба..."!! АЈДЕ??
Слоба, ех?? ИСти онај од пре пет минута на кога је ваљала дрвље и камење, оптуживала за најгоре могуће чионодејствованије...!?
Амери, ех?!![]()
Да знаш да баш тако делује.
Стварно ме занима да ли ће се ови наши мало обрнути...![]()
Bilo je mnogo Putinovih slika medju narodom - ne verujem u ovo ......
Хоће, хоће. Ал јуче =)
Кад ојача Руски утицај овде код нас путем НВО онда се можда нешто и промени.
А ево шта се данас радило:
Војна парада: Полиција отимала слике Путина и заставе Новорусије и Русије
Ове су слике биле на нету још пре него што је почела парада, дакле нису побацане слике након завршетка.
![]()
![]()
![]()
Мада, не би ме чудило да је ово измишљено.
Претерано сер.еш. Ништа ме ниси разумео и притом ме исмеваш, због свог мањка разумевања. Свака част.
Мислим да стварно треба талента да се толико изокрену моје речи и извуче сто пето значење.