Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одлично! Тако лепо. Хвала за линк. Волим руски језик!
Ја сам пишем преко преводилац. Вероватно смешно да прочитате све ово.
А резултати анкета задовољити.
Здраво. Бојим се да има мало људи разуме руски језик. Ништа неће бити оригинални рукопис. Иако понекад тако желим леп израз у руском замотајте. :-)Поздрав и добро нам дошла.
Предлажем да у поруци поставиш и оригинал на руском и резултат превођења.
Онима који разумију руски биће лакше да схвате суштину онога што желиш рећи,
а модерација због постојања превода неће имати разлог да ти брише поруке.
Здраво. Бојим се да има мало људи разуме руски језик. Ништа неће бити оригинални рукопис. Иако понекад тако желим леп израз у руском замотајте. :-)
To će biti dugog veka, kao i ona krivična prijava protiv Klintona i Solane.
Trebace im nosaci aviona i helikoptera za sve bukvalno. Ako zele da sire uticaj u Africi, Bliskom i Srednjem Istoku, Balkanu, Latinskoj Americi potrebni su im.
S kim si, takav si.
Јуче, 20:51
Русија вратила Србији 22 тоне шверцоване свињетине
Руска федерална агенција за ветеринарску и фитосанитарну инспекцију (Росселхознадзор) вратила је Србији скоро 22 тоне шверцоване свињетине. Од 5. јуна испоруке свињетине из Србије пролазе строжу контролу.
У агенцији кажу да су сарадници у луци Балтијск у Калињинградској области запленили контејнер који је дошао из Србије. У њему су откривени комади свињске коже уместо меса без ознака, а такође препакована свињетина из Хрватске и Шпаније. У телефонском разговору са ветеринарском службом Србије предложено је да се заједнички истражи овај случај.
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2014_05_30/Rusija-vratila-Srbiji-22-tone-shvercovane-svinjetine-2901/
Онищенко, молодец.У Русији, веома строга контрола квалитета. Имамо ГОСТ. Државна стандард. Тако да није изненађење. Али, у Европи преврнуо рок трајања производа.)
Пита ме једна Рускиња на руском форуму, шта значи махање црним и белим заставама на овом снимку. Искрено, немам појма, може ли неко да ми помогне да јој одговорим? Шта то у ствари значи, ја први пут видим.
Нет-нет, не надо никого расстреливать. Такие действия уже непоправимы. Нужно учить не столько бояться закона, сколько уважать его.Онищенко, молодец.Он в сталных трубах найдёт, если надо, бактерии...
Но мне стидно что кто то из Сербов питаеться обмануть русских. Но есть такие люди везде в мире, у которых нет националносты, они просто воры, лжци и бандиты. Таких надо вешать. Или как товарищ Сталин, просто РАСТРЕЛАТЬ, чтобы другые боялись. И я не шучу, я совсем серёзно.
Онишченко, браво!Он и у челичним цевима нађе бактерије, ако затреба...
Мене је срамота што било ко од Срба покушава да превари Русе. Али постоје такви људи у целом свету, који немају националности, они су једноставно лопови, лажови и бандити. Њих треба вешати. Или као товариш Стаљин, једноставно СТРЕЉАТИ, да би се други плашили. И ја се не шалим, сасвим озбиљно то мислим.
![]()
У сиријским школама уведен руски језик као обавезан.
Башар Асад је захваљујући Русији успео да се одупре америчким фашистима.
Господо српски властодршци, мислите о томе, зашто се сунцокрети окрећу према сунцу...
http://takie.org/news/v_shkolakh_sirii_vveden_objazatelnyj_urok_russkogo_jazyka/2014-05-30-10689
Navijaci su skinuli majice i kosulje i masu njima ..... nista cudno .....