Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proleteri svih zemalja, ujediniste li se?![]()
Zuta , promasila si topik , ovde ti nema proletera i tema je posvecenA UJEDINJENJU DVA PRAVOSLAVNA NARODA - ISTOG KORENA , VERE , KULTURE JEZICKOG FUNDAMENTA I ZAJEDNICKE ISTORIJSKE SUDBINE . .. Dakle , pitanje je moglo da glasi : Pravoslavni Rusije i Srbije , ujediniste li se ? - i nikako drugacije !
Dakle Titovka , prti lepo na Titoisticke i Jugoslovenske teme , i naravno teme o nesvrstanima - jer si ovde tako i glasala ...p.s. i javni nam kad se sastanu Tito , Naser , Lumumba i Nehru .....
a postoji li opcija da malo budemo svoji?
a postoji li opcija da malo budemo svoji?
ma joook
ne sviđa mi se kako su uredili svoju državu
pa po cemu mislite da ce se odnositi bolje prema nasoj drzavi
i oni ce nas iskoristiti i porobiti ...
ja bih malo da se mi okrenemo sebi, što bi moj učitelj rekao "uzdaj se u se i u svoje kljuse"
ma joook
ne sviđa mi se kako su uredili svoju državu
pa po cemu mislite da ce se odnositi bolje prema nasoj drzavi
i oni ce nas iskoristiti i porobiti ...
ja bih malo da se mi okrenemo sebi, što bi moj učitelj rekao "uzdaj se u se i u svoje kljuse"
Велика Британија ће тражити децентрализацију ЕУ
29.09.2013, 21:55
Велика Британија ће се залагати за децентрализацију Европске уније, рекао је британски министар спољних послова Вилијам Хејг.
"Сада, ЕУ игра већу улогу у нашој земљи, него што би већина грађана то желела. Британци желе промене. Ми желимо стварне промене у функцијонисању ЕУ, заустављање бесконачне централизације Европе. Желимо Европу, која је свесна да се налазимо у такмичарској позицији, Европу, која се бави, не стварањем правила, већ враћањем власти и овлашћења националним парламентима и бирачима,"- рекао је Хаиг на конференцији Конзервативне партије у Манчестеру.
Već nekoliko puta dižu neku frku dok ih ovi iz Brisela ne podmažu sa par milijardi i tako svaka 3 meseca.
Zuta , promasila si topik , ovde ti nema proletera i tema je posvecenA UJEDINJENJU DVA PRAVOSLAVNA NARODA - ISTOG KORENA , VERE , KULTURE JEZICKOG FUNDAMENTA I ZAJEDNICKE ISTORIJSKE SUDBINE . .. Dakle , pitanje je moglo da glasi : Pravoslavni Rusije i Srbije , ujediniste li se ? - i nikako drugacije !
Dakle Titovka , prti lepo na Titoisticke i Jugoslovenske teme , i naravno teme o nesvrstanima - jer si ovde tako i glasala ...p.s. i javni nam kad se sastanu Tito , Naser , Lumumba i Nehru .....
Za 6 godina, ti si druga osoba na forumu koja me tako definisala... Prva dal beše bilja il' fata ne mogu da se setim
U svakom slučaju, smešni ste ko bioskop.![]()
А шта ћемо са руским и српким атеистима или паганима? Чуди ме да се овде толико инсистира на православљу, а словенство баца у други план.![]()
Brod ,, nevladine ,, organizacije ,, Grinpis ,, , koju inace finansiraju CIA , Rokfleri i Rotsildi , koji je ometao rad Ruske naftne platforme u predelu Artika je zaplenjen , a posada uhapsena ... trenutno ih slepaju za Murmansk ....
Inace , imao dosta ,, interesantnog ,, materijala na brodu - kazu moji izvori ...
Propraticemo ....
![]()
Teroristi pre hapsenja ...
![]()
--------------------------a postoji li opcija da malo budemo svoji?
А шта ћемо са руским и српким атеистима или паганима? Чуди ме да се овде толико инсистира на православљу, а словенство баца у други план.![]()
Jel si videla ti Rusiju negde sem na televizoru?
Слабо мислиш... изгледа да ти је једини циљ доласка на ову тему провокација, па не верујем да ће ико озбиљан озбиљно читати твоје коментаре....
ja mislim da su im Rvati malko drazi od nas!!!!