Srbija na istorijskom politickom raskršću : uci u EU ili se ujediniti sa Rusijom ?

Koju od ovih ponudzenih opcija podrzavate

• Ukupno glasova
    533
Jel ta tvoja Kina neki socijalizam ili feudalizam?

Све само не империјализам !

Кина није од вас криминалаца украла систем.

Она је само зауставила вашу пљачку, терор и криминал.

САД је губиник, унутра је изгубио Републику, а споља је Империја у детанту.

Тако се и Рим мучио док није дошао Цезар, демокрацки подбунио руљу и успоставио Царство.

Већ виђено !!

Po tom sto ima barem 20 prijatelja iz Bugarske i svi kazu kako im cvijetaju ruze....
Tvoj stav je sljedeći..ja imam prijatelje Norvežane i oni svi su nezadovoljni životom u Norveškoj..ali realni parametri kažu da su u svakom smislu Norveška i Bosna neuporedivi..jel trebam slušati prijatelje ili čitati parametre?

Svaki civilizacijski skok Srbi su ostvarili samo u periodima kad nisu bili ruski idejni ili stvarni sateliti
To je problem s kojim se suočava profesor doktor Darko Trifunović.

On zna da su događaji hronološki ovakvi

0. Rusofilija je primordijalni problem koji prouzrokuje jarost Zapada
1. Zapad nas napada
2. Tražimo zaštitu u rusofiliji

Znači domaći rusofiličari su propustili korak broj 0, i zato lete u vatru, dok ih Darko Trifunović upozorava da to ne čine.

A oni ne shvataju gornju sekvencu pa ga nazivaju nato plaćenikom, jer kritikuje ruski problem.

Tvoj stav je sljedeći..ja imam prijatelje Norvežane i oni svi su nezadovoljni životom u Norveškoj..ali realni parametri kažu da su u svakom smislu Norveška i Bosna neuporedivi..jel trebam slušati prijatelje ili čitati parametre?
Isto i za tebe idi zivi u Bugarsku posto ljudi ne znaju

Isto i za tebe idi zivi u Bugarsku posto ljudi ne znaju
Klasično rusofilsko spinovanje..niko nije rekao da je BUGARISTAN savršen, no da im je bolje kako upliv u njihovu organizaciju života i društva ima Van der Unutra i von Gefufna, nego da ih gazi neki Crvenkovski, Žutovski, Trajkovski, Rumen i Kamen uz došaptavanje Putinovih podguznih muha

Klasično rusofilsko spinovanje..niko nije rekao da je BUGARISTAN savršen, no da im je bolje kako upliv u njihovu organizaciju života i društva ima Van der Unutra i von Gefufna, nego da ih gazi neki Crvenkovski, Žutovski, Trajkovski, Rumen i Kamen uz došaptavanje Putinovih podguznih muha
Da a vi ne spinujete,samo ponavljate iste stvari non stop....glupost do gluposti

Da a vi ne spinujete,samo ponavljate iste stvari non stop....glupost do gluposti
Kakve gluposti..po kojem parametru možeš porediti zemlje ruskog svijeta i EU..Armenija vs Litvanija, Bjelorusija vs Austrija, Rusija vs Njemačka/Francuska/Italija...izuzev po subjektivnom osjećaju da TI lično hoćeš da su te zemlje ruskog svijeta BOLJE..ali sve što je mjerljivo kaže da nisu, nisu nikad bile i vjerovatno neće nikada biti. Pa Rusi bez ugledanja u Evropu još uvijek bi bili feud..doduše najveći na svijetu ali ipak feud

Zašto ti mene teraš iz moje zemlje?
Sve su to skoro pa i neverovatne sirovine koje te mrtve ladne
teraju iz zemlje u kojoj zivite ti i tvoji od kako znate za sebe.
To je da covek ne poveruje, a samo zato sto si napisao da poznajes
ljude u Bugarskoj koji takodje rado u svojoj zemlji zive.

Back