SRBIJA mora pomoći Srbima na Kosovu da proglase OKUPACIJU

Posle brutalnih nastupa Šiptarske policije a koja je nepriznata od Države Srbije mora se dozvoliti ali i podržati da se na Kosovu proglasi OKUPACIJA.
Ali da bi ova želja i obaveza države postala stvarnost Srbija mora promeniti žutu boju ali i da skine belu zastavu sa kojom naše vođe mašu po celom svetu.

Srbi će proglasiti okupaciju kad predsednik Srbije ode na Kosovo,a to će biti ... ne znam kad:roll:

Poslednja izmena:
I vi mislite ako oni odu da smo mi "junaci" kao srbi pa da nas "OLUJA" zbrise za 4 dana.
Ajde priznaj da su ti to najvece nocne more i da se u dnu dushe toga plashish.
Znam vas dobro i ne plasim se jer niste vise jaki kao sto ste bili a vi kada niste visestruko jachi nad protivnikom vi ste najvece kukavice i samo pretite.
Da, ovo je tacno sto zboris Keki. Da nije bilo tetka Natalije gospodin Tachi bi sa svojim saborcima najverovatnije preko Prokletija proveravao svoje plivacke sposobnosti u Jadranu prema Italiji.
S druge strane, kada se budu povukli ovi iz KFOR-a mnogi iz Srbije se nadaju da ce te izvrsiti neki proboj preko Kopaonika kao i u delu Bujanovca, Medvedje i Preseva.
Bilo bi lepo da se opet sretnemo kao ljudi.

Da, ovo je tacno sto zboris Keki. Da nije bilo tetka Natalije gospodin Tachi bi sa svojim saborcima najverovatnije preko Prokletija proveravao svoje plivacke sposobnosti u Jadranu prema Italiji.
S druge strane, kada se budu povukli ovi iz KFOR-a mnogi iz Srbije se nadaju da ce te izvrsiti neki proboj preko Kopaonika kao i u delu Bujanovca, Medvedje i Preseva.
Bilo bi lepo da se opet sretnemo kao ljudi.

da opet zajedno frikombinujemo:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back