Srbija je bila usamljena 99-te zato prema nikome nije u obavezi da sluša

A sa kime ćemo osloboditi Kosovo i Metohiju ako ne sa Rusima?

Sami možemo osloboditi Kosmet za tri meseca najdalje, samo da dobijemo priliku da ratujemo sa šiptarima, bez stranih uticaja. A, strane uticaje rešiš tako što pustiš velike da se klepaju i onda kad veliki koji je na tvojoj strani eventualno odnese pobedu, tu rešiš svoje pitanje.

Sami možemo osloboditi Kosmet za tri meseca najdalje, samo da dobijemo priliku da ratujemo sa šiptarima, bez stranih uticaja. A, strane uticaje rešiš tako što pustiš velike da se klepaju i onda kad veliki koji je na tvojoj strani eventualno odnese pobedu, tu rešiš svoje pitanje.
Kako god okreneš mora Rus da ti čuva leđa inače sledi novi Krf.

Ti koji imaš Papu pričaš o nekakvoj poglavici?
PA SRAM TE BILO BREEE....
Kod pravoslavaca PATRIJARH je prvi među jednakima a kod vas je PAPA ustoličen kao Bog na zemlji.
Kakav papak oni imaju odze i mujezine ,sehide koji se raznose eksplozivom gde ih cekaju 72 device u dzenetu …:whistling:

Da nije bilo Rusa ni tebe ni mene sada ne bi bilo samo da znaš.
Zaboravlja se i to …

Da nije bilo Rusa ni tebe ni mene sada ne bi bilo samo da znaš.

Isto tako i ceo svet može sada reći "Putin priznao Krim i pozvao se na Kosmet, ako može to, može i Kosmetu nezavisnost", to znači da bi priznali tako nešto?

Hoću samo da kažem da ima i ovde situacija gde Rusi nisu ispali baš braća, kao 99-te kada su se vadili na to da su bili na kolenima i nisu bili jaki... Pa, ok, nismo ni mi sada jaki, očigledno.

Back