Neko odabere sto godina kao kokoška a neko kao pevac pa neka je i deset.Kada se veliki biju, mali ne bi trebalo da se kočopere, nego da gledaju da izbegnu bilo kakvo mešanje, jer se zna kako se to završi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko odabere sto godina kao kokoška a neko kao pevac pa neka je i deset.Kada se veliki biju, mali ne bi trebalo da se kočopere, nego da gledaju da izbegnu bilo kakvo mešanje, jer se zna kako se to završi.
Neko odabere sto godina kao kokoška a neko kao pevac pa neka je i deset.
A sa kime ćemo osloboditi Kosovo i Metohiju ako ne sa Rusima?Tako je, treba sad da stanemo na bilo čiju stranu, pa onda da trpimo posledice zbog nečega što se nas i ne tiče.
A sa kime ćemo osloboditi Kosovo i Metohiju ako ne sa Rusima?
Kako god okreneš mora Rus da ti čuva leđa inače sledi novi Krf.Sami možemo osloboditi Kosmet za tri meseca najdalje, samo da dobijemo priliku da ratujemo sa šiptarima, bez stranih uticaja. A, strane uticaje rešiš tako što pustiš velike da se klepaju i onda kad veliki koji je na tvojoj strani eventualno odnese pobedu, tu rešiš svoje pitanje.
Kako god okreneš mora Rus da ti čuva leđa inače novi Krf.
Da nije bilo Rusa ni tebe ni mene sada ne bi bilo samo da znaš.Pustiš ti Rusa da odradi šta je naumio, kao što sad radi, a onda ti završavaš svoje i čistiš tamo gde ti treba.
Kakav papak oni imaju odze i mujezine ,sehide koji se raznose eksplozivom gde ih cekaju 72 device u dzenetu …Ti koji imaš Papu pričaš o nekakvoj poglavici?
PA SRAM TE BILO BREEE....
Kod pravoslavaca PATRIJARH je prvi među jednakima a kod vas je PAPA ustoličen kao Bog na zemlji.
Zaboravlja se i to …Da nije bilo Rusa ni tebe ni mene sada ne bi bilo samo da znaš.
Da nije bilo Rusa ni tebe ni mene sada ne bi bilo samo da znaš.
Vise puta su sebi dali auto golove 1991 do 1995, 1999, 2002, 2008, 2011 i sad 2022.Podrzavam povratak ruskih teritorija Rusiji isto kao sto podrzavam povratak srpskih teritorija Srbiji.
UN su 1991. pokazale da su nula po pitanju postovanja medjunarodnog prava.
1999. su srusile svaku nedoumicu.