SRBIJA IZDRZAVA POLJOPRIVREDU VOJVODINE!

Vojvodjanski seljak I DAN DANAS zivi u kucama pod trskom i na podu mu je zemlja....

A izbeglice zive u kucama na dva sprata (ko ne veruje neka pogleda naselje izbeglica izmedju Siriga i Srbobrana.....)
Vide sam.Ovi koji su izbegli iz Hrvatske su prodali po dosta solidnoj ceni ono sto im je ostalo tamo...ne znam kakve to veze ima sa vojvodjanskim seljakom?Pre par meseci mi je umrla baka u Sremu.Njena kuca ne vredi ni par hiljada evra,a i uvek je zivela tesko(i ona i pokojni deda).To ti govori da se ovde nikada nije cenio poljoprivrednik,bez obzira na vlast.Za njihovo stanje ja ne mogu optuzivati izbeglice,sta su oni kome skrivili?

Pa ne dolaze izbeglice nigde zato što nekom trebaju.

Nisu oni izbeglice.

da jesu, niko se ne bi bunio da pomogne braci u nevolji.

Ali, oni su KOLONIZATORI i to nije u redu.

Kod takvih situacija u NORMALNIM DRZAVAMA SE PRAVI PLAN gde ce se pridoslice nastanjvati, ne moze da svako ide kuda on zeli.

Da bi svi bili JEDNAKO OPTERECENI.

A Beograd je Vojvodini UVALIO 80% svih izbeglica!

Vide sam.Ovi koji su izbegli iz Hrvatske su prodali po dosta solidnoj ceni ono sto im je ostalo tamo...ne znam kakve to veze ima sa vojvodjanskim seljakom?Pre par meseci mi je umrla baka u Sremu.Njena kuca ne vredi ni par hiljada evra,a i uvek je zivela tesko(i ona i pokojni deda).To ti govori da se ovde nikada nije cenio poljoprivrednik,bez obzira na vlast.Za njihovo stanje ja ne mogu optuzivati izbeglice,sta su oni kome skrivili?

A sada su PRODALI po solidnoj ceni???

A traktori, oluje, nejac...?

Gde su oni NESTALI?

Kako su se oni snasli?

Vojvodina ZA SEBE ima dovoljno i nafte i gasa i struje....Za SVOJE POTREBE....

Sto nema moze da uveze prodajom poljoprivrednih proizvoda...

I da zivi NA NIVOU RAZVIJENIH ZEMALJA EVROPE...

Samo da je svi NE SISAJU....
Nafta i gas pripadaju Rusima.Zaboravio si?A ponasanje pokrajinskih vlasti ih tera da sve presele u BG,plase se secesionizma.Cuo sam da ce uskoro i NIS-ova zgrada u NS-u biti napustena...

A sada su PRODALI po solidnoj ceni???

A traktori, oluje, nejac...?

Gde su oni NESTALI?
Ne znam i ne zanima me.Ne smetaju oni meni niti ja njima.Oni samo smetaju secesionistima(hrvatskim i madjarskim),jer ih je procentualno manje.Za desetak godina ce Vojvodina biti naseljena sa vise Srba(u procentima) nego Beograd,ili bilo koji deo Srbije.To tebe boli...

Poslednja izmena:
Vojvodina ZA SEBE ima dovoljno i nafte i gasa i struje....Za SVOJE POTREBE....

Sto nema moze da uveze prodajom poljoprivrednih proizvoda...

I da zivi NA NIVOU RAZVIJENIH ZEMALJA EVROPE...

Samo da je svi NE SISAJU....

Nijedna država na svetu ne može da živi samo od poljoprivrede.
Poljoprivreda se svuda subvencioniše od strane države,jer hrana mora da bude jeftina...tako da poljoprivreda više košta državu, nego što od nje cela država može da živi.
A Vojvodina se ne može pohvaliti nekim drugim resursima sem poljoprivrednog zemljišta.

Molim te reci mi gde se to kod nas u Vojvodini proizvodi struja?
Molim te...reci mi, jer očigledno živim u neznanju.

Имаш ветрењаче на излетишту Поток у Црвенки, праве струју за потребе угоститељских објеката и струја је гратис за све предузетнике.

Nijedna država na svetu ne može da živi samo od poljoprivrede.
Poljoprivreda se svuda subvencioniše od strane države,jer hrana mora da bude jeftina...tako da poljoprivreda više košta državu, nego što od nje cela država može da živi.
A Vojvodina se ne može pohvaliti nekim drugim resursima sem poljoprivrednog zemljišta.
Ukrajina je prava zitnica Evrope i ujedno jedna od najsiromasnijih zemalja u Evropi...ne mogu to nikako objasniti ovim cankoliscima

Имаш ветрењаче на излетишту Поток у Црвенки, праве струју за потребе угоститељских објеката и струја је гратис за све предузетнике.

Fantastično...
Nego, ja pitam za proizvodnju struje za široku potrošnju, a ne za snabdevanje par objekata u nekom uzletištu.

Зрно по зрно - погача.

Pa da...Bar deset godina mi i Vojvodini slušamo bajke o proizvodnji struje iz vetrenjača, sunca, gnoja, znoja i šta ja znam od čega već...a za tih deset godina autonomaši su uspeli da proizvedu struju za jednu učionicu.

Mani me tih budalaština.

Činjenica je da mi u Vojvodini plaćamo najeftiniju struju u Evropi, iako se u Vojvodini struja ne proizvodi.

Pa da...Bar deset godina mi i Vojvodini slušamo bajke o proizvodnji struje iz vetrenjača, sunca, gnoja, znoja i šta ja znam od čega već...a za tih deset godina autonomaši su uspeli da proizvedu struju za jednu učionicu.

Mani me tih budalaština.

Činjenica je da mi u Vojvodini plaćamo najeftiniju struju u Evropi, iako se u Vojvodini struja ne proizvodi.

Слушамо ми будалаштине дуже од десет година, зар си заборавио Слобине нафтне бушотине код Турије ?

Mani me tih budalaština.

Nisi ti platio u životu svom ni kilovat struje tako da nemaš ti pojma o čemu pričaš.

A SAD su najveći proizvodjač žitarica u svetu i ujedno prva ekonomija sveta , a reci ala ti logika yebe oca . z:D
Ucljuci mozak(kuvac sam ja tenkre)Hteo sam reci da Ukrajina zivi samo od poljoprivrede,pa se pati,a cankolisci tvrde da je vosa nekakva prebogata regija sa ovo malo obradivog zemljista...uvek sam tvrdio da na limanu zive pajseri,al' nece niko da me slusa:zelenko2:

Слушамо ми будалаштине дуже од десет година, зар си заборавио Слобине нафтне бушотине код Турије ?

Ma kakva nafta...U Vojvodini ne postoje značajnija nalazišta nafte.
Vojvodina nema nafte ni za sve svoje kombajne.
Šta tek onda da kažu oni ljudi u Aleksincu, gde im decenijama serviraju priču o škriljcima koji bi trebali Kuvajt da naprave od Srbije. Poslednje vesti govore o ekploataciji vrednoj skoro 200 milijardi dolara ili eura...nebitno.

Šta uopšte imamo mi u Vojvodini?
Imamo prilično jednoličnu privrednu strukturu zasnovanu na poljoprivredi, lakoj industriji koja se bavi preradom poljoprivrednih sirovina...i tu i tamo neka fabrika gradjevinskog materijala.

Vojvodina nema tešku industriju, nema rudnike, ne proizvodi struju (nema termoelektrana i hidrocentrala), nema elektronsku, mašinsku ili bilo koju drugu granu visoke tehnologije.

Pun mi je k.rac te naše "vojvodjanske" priče. Dobro je Djindjić rekao svojevremeno...Vojvodina je izdržavana kategorija.

Poslednja izmena:

Back