- Poruka
- 18.455
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lala je Srbin iz Banata i niko drugiNe biva to bre tako kolega.
Mađar iz Srema je Mađar. nemoj da te čuje da ga proglašavaš Sremcom.
A Lala je Lala i ne može sad neki Cigan da se proglasi za Lalu samo zato što živi u Kikindi.

Hvala Bogu.Problem je sto pojedini pajseri pokusavaju da nas podele,a u nasoj raznolikosti i jeste carSvo postovanje svim Srbima, bio on Licanin, Era, Civijas, Lala, ili neznam ko, svi smo Srbi! I treba da se dicimo svi odakle smo!![]()
Tacno Brate.Hvala Bogu.Problem je sto pojedini pajseri pokusavaju da nas podele,a u nasoj raznolikosti i jeste car
Lala je Srbin iz Banata i niko drugi
Sreca je pa ih ima malo.Mi srbi smo najslozniji,kada nam je najteze.Ljudi jos uvek traze Srbstvo u Beogradu,a ne znaju da pravi Srbi zive u Vojvodini.Da nije nas ne bi bilo ni Srba...Tacno Brate.
Pokusajima separatista, antiSrbima, netreba dozvoljavati da bilo koga navode na pokvaren nacin da ubedjuju one koji ne razumeju o cemu se radi.
Interesnih svera ima svuda.
Znam ja za to.Cak i danas je tako.Kod mene u Backoj svi trce za parama,pa bi prihvatili i crnog Bugarina na vlasti,ako im obeca koji dinar.Sremci,iako borbeni i tvrdoglavi su omalovazeni-niko ih i ne spominje,pa su i oni dovedeni u nezavidan polozaj.Zeljni su promena,pa makar im i madjar bio gazda.Jedino u Banatu upoznajem one prave Srbe,tvrdokorne.Ne daju veru za veceru.Mnogi od njih i sad bi uzeli pusku,pa sta bude...znam ovo,jer mi je zena iz severnog Banata...Sad ću ja da vam ispričam zašto je titu smetao Lala Srbin vojnik iz Banata i zašto je rešio da ga transformiše u nekakvog anacionalnog sanjivog priglupog Dudeka .
Znao je zmaj da mu među Lalama nema nijednog komuniste.
Da su Lale izraziti nacionalisti koji su trpeli i turski i mađarski teror kako bi promenili svest o nacionalnom identitetu ,al nisu popustili.
Dobar deo je pokupio pintle i otišao u Rusiju al ovi koji su ostali su bili Srbi sa plaćenih hiljadu škola.
Sve su to isto bili i ostali Srbi iz Jugoslavije al su prigrlili komunizam.
Al Lala nije.
Lala je bio Lala - slobodnjak, domaćin koji plaća porez i pod turskom i pod austrougarskom vlašću .
I dok su drugi hrlili u zadruge i kolhoze Lala nije hteo ni po cenu zatvora i gubitka perspektive za školovanje i zaposlenje svoje dece.
Nema ogorčenijeg Srbina od Lale.
Izdavan i prezren od strane svoje odsrbljene braće.
Možda nas danas razumeju prodata braća sa prodatih srpskih teritorija i desi mi se ponekad da mi to i priznaju u nekom ljudskom razgovoru.
I svi se stide što su u jednom trenutku koristoljubivog slepila bili deo titove srbožderske mašine , za šaku titovih napljačkanih i pozajmljenih dolara.
Znam ja za to.Cak i danas je tako.Kod mene u Backoj svi trce za parama,pa bi prihvatili i crnog Bugarina na vlasti,ako im obeca koji dinar.Sremci,iako borbeni i tvrdoglavi su omalovazeni-niko ih i ne spominje,pa su i oni dovedeni u nezavidan polozaj.Zeljni su promena,pa makar im i madjar bio gazda.Jedino u Banatu upoznajem one prave Srbe,tvrdokorne.Ne daju veru za veceru.Mnogi od njih i sad bi uzeli pusku,pa sta bude...znam ovo,jer mi je zena iz severnog Banata...
Svakako,Sreca je pa ih ima malo.Mi srbi smo najslozniji,kada nam je najteze.Ljudi jos uvek traze Srbstvo u Beogradu,a ne znaju da pravi Srbi zive u Vojvodini.Da nije nas ne bi bilo ni Srba...

Samo se vi Banacani drzite izmedju sebe i ne dajte svoje.Ostalo ce se samo resiti.Ovde je spreman novi jogurt,samo se ceka pravo vreme...Znaš šta je najgore?
Uzeli bi pušku, al u koga da pucam, kukala mi majka?
Moje pleme snom mrtvijem spava. Kazo Njegoš
Kada bi ga odsekli,konacno bi Srbija bila Srbija...ovako nam BG namece jugoslovenstvo i komunizam,a mi ga ni onda nismo prihvatili,a komoli sada...Svakako,
i zbog tog je Beograd bio uvek meta napada i naseljavanja svih drugih antiSrbskih elemenata.![]()
Samo se vi Banacani drzite izmedju sebe i ne dajte svoje.Ostalo ce se samo resiti.Ovde je spreman novi jogurt,samo se ceka pravo vreme...
Posle kise uvek dodje duga.Pregurali smo mi i gore stvari od lobistickih vlasti...Otišla nam deca , sela nam se prazne.
Kuće padaju jer ih niko neće.
Gubim optimizam iako se ovde po forumu često zezam na račun stvari koje i nisu za zezanje.
Setim se što mi reko jedan izbeglica iz Hrvatske, golja ko pištolj.
Čuva Bog Srbina svog.
I pomislim, kad je on tako beznadežan imao snage da gura dalje, moraš i ti majstore.
Чували су тита више него себе саме, нешто што се ретко виђа, заједно са грногорцима. Изабрали су туђина за господара што се лако не прашта и остаје љага за сва времена. Треба да се стиде и у сваком месту где живе да саграде сопственим рукама по три цркве. и данас постоје колонистичка села која ни након 65 год. од доласка немају српску цркву... грешнициMožda nas danas razumeju prodata braća sa prodatih srpskih teritorija i desi mi se ponekad da mi to i priznaju u nekom ljudskom razgovoru.
I svi se stide što su u jednom trenutku koristoljubivog slepila bili deo titove srbožderske mašine , za šaku titovih napljačkanih i pozajmljenih dolara.
Al Lala nema čega da se stidi .
Ја ти могу рећи за оне што су дошли 45-50 да међу њима нема аутономаша јер смо ми њих разбуцали 80 тих година.Svako ima pravo da bude lala, sremac itd. ako to želi......ali nije lepo da neko ko je juče došao iz Like, uže Srbije, Crne Gore bude autonomaš........a takvih je mnogo......