Srbija izdaje 100.000 radnih dozvola: Gana želi da pošalje svoje mlade

Нека,нека Ганци ће бит бољи од Босанчероса.Нек их дође што више.
Jel to pokret da ocistimo i krajisnike i kosovare i bosance?

Uuuuu, to bi bilo zestoko.....jer ovako nema nacionalnog interesa, nema nacionalnog ponosa, mesa se srpstvo i Srbija, niko nikog ne ebe i niko ne bi nista uradio za Srbiju , jok izbeglice ne bi pobegle opet, , samo gledaj, pobegli bi u roku od 7 dana..

Nesto nisam za takve zakasnele poteze.....primis nekog pa da ga cistis...

Dakle, ili se radi o nepismenima (ne znaju da porevedu sa engleskog) ili namerno zlobnim na ovom portalu koji je listan kao izvor:
https://nultatacka.rs/srbiji-stize-100-000-radnika-iz-gane-novi-sporazum-otvara-vrata/

Sa druge strane, zbunjuje tekst na engleskom iako je sve ostalo na srpskom na tom tanjugovom sajtu

1752870585771.png

Jel to pokret da ocistimo i krajisnike i kosovare i bosance?

Uuuuu, to bi bilo zestoko.....jer ovako nema nacionalnog interesa, nema nacionalnog ponosa, mesa se srpstvo i Srbija, niko nikog ne ebe i niko ne bi nista uradio za Srbiju , jok izbeglice ne bi pobegle opet, , samo gledaj, pobegli bi u roku od 7 dana..

Nesto nisam za takve zakasnele poteze.....primis nekog pa da ga cistis...
Коме не ваља сопствени народ није заслужио ништа боље,него да му земљу преплави страни народ.

Prije 5-6 godina godina od ljudi iz Zemun Polja sam čuo da tamošnji Cigani primaju 40.000 socijale, pretpostavljam da je sad više. Kažem Srbi iz Zemun Polja su ogorčeni jer žive pod ciganskim terorom, a Cigane pritom sponzoriše država.
Па ти верујеш циганима?:lol: Добро нису рекли да примају 100 хиљада.

Sad će da nauče duvaju naše radodajke.

ajde sve privatne banke, neodgovornost, otvaranje sumnjivih tunela. ali meni licno je ovo vrhunac, ovo je opasnije od tunela.
nase zdravstvo je u katastrofa stanju samo nam fale jos oni...neko napisa da im je svaka treca osoba hiv zarazena. ok, kod nas isto ima hiv zarazenih, ali kod njih je to epidemija ybt.

sledece zime kad se zakasljes neces znati dal je grip ili pocetak ebole.

Погрешна адреса.То реци онима што су им сваки дан пуна уста Милиних Босанчероса.
Što si tolika p.derčina? :D
Znači, oni su krivi zato što Vučić uvozi sto hiljada migranata? Vučić ne može biti kriv nizašta? :D

Nema veze što njihove reči su samo reči, nikakvu konkretnu štetu nisu nanele Milovim Bosančerosima, ali sto hiljada Ganaca će da bude realna šteta...

To sam čuo od Srba iz Zemun Polja, koji su inače ogorčeni što država sponzoriše ciganiju.
Свако би био огорчен да мора да живи поред њих, али да примају 40-50.000 социјалну помоћ по глави, то је баш масна лаж.

Видиш како ти то пројектујеш, прво си чуо од неких Срба да су рекли 40 хиљада, па онда сам повећаш, јер пошто су све цене скочиле, онда и социјана помоћ је отишла на 50 хиљада.

Свако би био огорчен да мора да живи поред њих, али да примају 40-50.000 социјалну помоћ по глави, то је баш масна лаж.

Видиш како ти то пројектујеш, прво си чуо од неких Срба да су рекли 40 хиљада, па онда сам повећаш, јер пошто су све цене скочиле, онда и социјана помоћ је отишла на 50 хиљада.
Mnogi Cigani žive od socijale. Ima ih koliko hoćeš nezaposlenih na socijali koji imaju čopor djece. Pitam te logički kako prehranjuju toliku djecu ako im socijale nisu masne?

Коме не ваља сопствени народ није заслужио ништа боље,него да му земљу преплави страни народ.
Pa tacno je to ....
Problem je kad vecini ne valja sopstveni narod, jer naravno ima pogane zelje i namere sa tim narodom....i onda prolazi opsta pogan, jer neces ti biti uspesniji od mene parola se masovno prima i onda se takmice ko ce vise pogan da bude...

I tako dodjemo do komsiluka gde jedan komsija lopov drzi stranu drugom komsiji lopovu , i onda tu posten nema sta da trazi , niti policija tu moze ista da pomogne, jer se podrzavaju , i jacaju uticaj...

I tako dolazimo do slike savremenog Srpstva....
Svaki Srbin gde god se nalazio brani svog Dodika, Vucica, Milu djukanovica i onda zivotare od benefita koje nekako drpe u takvim organizacijama drustva ...

A posto niko ne gleda sebe, svi misle da su drugi krivi za pogan, a sami pogani , i kad im neko ukaze, makar posten i ispravne dushe bio , bice rascerecen...

Danas matora baba, prvo dohvati lubenicu , braon joj ruke od blata, a onda krene da pipa hlebove i 20 ih je pipnula dok nije odabrala jedan za sebe...
A onda pazi zapleta, vidi da ja imam kesu u koji stavljam nadam se hleb koji nije bilo pipnula tim prljavim rukama, i kaze odakle vam papir, koji papir, pa tegla, koja tegla...kesa mislim...pa uzeo ima tamo na pocetku , i ona kaze pa mogli ste da uzmete i za mene....pazi ti logike....
Ajd to , nego pazi nastavak, tu neki matorac iz kraja joj pridje i kaze ja vas znam, i sad krene usrk uvlakacka prica i baba objasnjava dedi kako su joj ruke prljave i ne moze da otvori kesu , jedna sto je tu kao , a naravno 20 hlebova je ladno zamazala pre toga...i pita mene a sto ne bi ste doneli te kese od tamo gde ste ih uzeli za mene...
A ja pitam, a sta vam fali ovim kesama tu sto su na polici pored hleba, ima rolna kesa....pa ne vide se dobro , nije rekla nisam videla, nego ni u ludilu da je neka greska kod nje....ne vide se dobro , jel mozete da mi razdvojite kese , jer su mi prljave ruke....deda uskoci sav srecan, odvaja kesu , trckara...
Eto svaki dan je neka slicna situacija...sebicno do bola,

Poslednja izmena:
Što si tolika p.derčina? :D
Znači, oni su krivi zato što Vučić uvozi sto hiljada migranata? Vučić ne može biti kriv nizašta? :D

Nema veze što njihove reči su samo reči, nikakvu konkretnu štetu nisu nanele Milovim Bosančerosima, ali sto hiljada Ganaca će da bude realna šteta...
Осјећам се узбуђено због доласка Ганаца у Србију ко Шешељ кад је срео Николу Баровића на степеницама. :rotf:

Mnogi Cigani žive od socijale. Ima ih koliko hoćeš nezaposlenih na socijalni koji imaju čopor djece. Pitam te logički kako prehranjuju toliku djecu ako nemaju masne socijale?
Па вероватно имају тих 40-50 хиљада динара, али за читаву породицу. Откуд знам, можда једу само јаја и хлеб.

1. Polazeći od osnovice za utvrđivanje visine novčane socijalne pomoći, koja usklađena sa indeksom potrošačkih cena u prethodnih šest meseci od 1. aprila 2025. godine iznosi 12.181,00 dinara, nominalni iznosi novčane socijalne pomoći utvrđuju se:

1) za pojedinca, odnosno nosioca prava u porodici u visini 1 od osnovice ili 12.181,00 dinara;

2) za svaku narednu odraslu osobu u porodici u visini 0,5 od osnovice ili 6.091,00 dinara;

3) za dete do 18 godina u visini 0,3 od osnovice ili 3.654,00 dinara.

2. Ovo rešenje se primenjuje počev od utvrđivanja prava na novčanu socijalnu pomoć za april 2025. godine.

3. Ovo rešenje objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije".

Back