KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.121
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лудило!![]()

![]()
Netocan je broj Srba, bilo ih je puno vise, a danas ih je znatno manje.
Prosvjedi u Hrvatskoj: Srbi i Bošnjaci dogovaraju rat bez nas! Nećemo to dozvoliti!
“Ovo je sramota. Pogledajte samo što se događa u Bosni i Hercegovini. Srbi i Bošnjaci dogovaraju rat, a nas uopće nisu pozvali. Zar smo mi građani drugog reda? Nismo valjda toliko krvarili u nedavnom ratu da sada u miru ne bismo imali pravo ravnopravno ratovati. Ovdje je dovedena u pitanje naša tradicija i običaji, i to nećemo dopustiti. Spočitavaju nam i to da nemamo više novaca za rat, a ja im s ovog mjesta poručujem: Jesmo sirotinja i ne stidimo se toga, ali za rat ćemo nekako sakupiti. Nikada ovaj narod nije živio u tolikoj bijedi da ne bi mogao barem malo ratovati. Zato s ovog mjesta apeliram na okupljene: pokrenimo i neku humanitarnu akciju, da sakupimo barem za prvih tjedan dana granatiranja, a kasnije će već biti lakše”, rekao je jedan od organizatora prosvjeda.
http://kontraportal.com/prosvjedi-u...i-dogovaraju-rat-bez-nas-necemo-to-dozvoliti/
Trebao si i sliku staviti
![]()
Netocan je broj Srba, bilo ih je puno vise, a danas ih je znatno manje.
Izjasnjavali se kao jugosloveni!
Ako ce se neko voditi time..bome tesko ce doci do pravoga broja. Nisu se samo Srbi izjasnjavali kao Jugosloveni vec i Hrvati.Di ti je potpis?
Nisi ga trebao obrisati, mogao si ga samo prepraviti.
Nije, ja pretpostavljam da je izbjegli hrvatski Srbin, jedino tako se može objasniti ova njegova patološka opsjednutost Hrvatskom...![]()

Izjasnjavali se kao jugosloveni!
ko hebe Karajana...
Glogovac, beskrajno si ljigav...

Можда је преостало нешто златних зуба да почупате.Prosvjedi u Hrvatskoj: Srbi i Bošnjaci dogovaraju rat bez nas! Nećemo to dozvoliti!
“Ovo je sramota. Pogledajte samo što se događa u Bosni i Hercegovini. Srbi i Bošnjaci dogovaraju rat, a nas uopće nisu pozvali. Zar smo mi građani drugog reda? Nismo valjda toliko krvarili u nedavnom ratu da sada u miru ne bismo imali pravo ravnopravno ratovati. Ovdje je dovedena u pitanje naša tradicija i običaji, i to nećemo dopustiti. Spočitavaju nam i to da nemamo više novaca za rat, a ja im s ovog mjesta poručujem: Jesmo sirotinja i ne stidimo se toga, ali za rat ćemo nekako sakupiti. Nikada ovaj narod nije živio u tolikoj bijedi da ne bi mogao barem malo ratovati. Zato s ovog mjesta apeliram na okupljene: pokrenimo i neku humanitarnu akciju, da sakupimo barem za prvih tjedan dana granatiranja, a kasnije će već biti lakše”, rekao je jedan od organizatora
http://kontraportal.com/prosvjedi-u...i-dogovaraju-rat-bez-nas-necemo-to-dozvoliti/
Zasto je proterano oko 100 000 Hrvata iz Krajine, te Hrvati iz st.Slavonije?
Da...samo nije odgovorio onaj koji je trebao.Da bi im se opljačkale kuće ., Iz istih razloga su i Hrvati protjerivali Srbe .
Ratovi se ne vode zbog mržnje nego zbog love .
Kada mi opljačkamo njih onda je to pravda a kada oni opljačkaju nas onda je to zločin .
Tako razmišlja dosta njih na jednoj i drugoj strani .
Da...samo nije odgovorio onaj koji je trebao.
A i drugu Berekisi je tesko ovako nesto prevaliti preko tipkovnice..
- - - - - - - - - -
Da bi im se opljačkale kuće ., Iz istih razloga su i Hrvati protjerivali Srbe .
Ratovi se ne vode zbog mržnje nego zbog love .
Kada mi opljačkamo njih onda je to pravda a kada oni opljačkaju nas onda je to zločin .
Tako razmišlja dosta njih na jednoj i drugoj strani .