Srbija i Hrvatska

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Croatia141.jpg

Još jedan Hrvat....Stipe...

:ceka:

attachment.php

Netocan je broj Srba, bilo ih je puno vise, a danas ih je znatno manje.

Žestoka glupost. :roll:

1991. nije bilo 68,1 milion noćenja (ne da se turistima stajati na cesti zbog balvana) nego samo 10,5 miliona.
1990. je bilo daleko bolje, 52,5 miliona noćenja.

2015. 78,5 miliona noćenja
2016. 80,2 miliona noćenja, i to samo do 9. rujna.

Tako da...kako da ti to nježno kažem... danas je za tebe dan žalosti, jer vi Hrvati razvaljujete u turizmu.

Prosvjedi u Hrvatskoj: Srbi i Bošnjaci dogovaraju rat bez nas! Nećemo to dozvoliti!
“Ovo je sramota. Pogledajte samo što se događa u Bosni i Hercegovini. Srbi i Bošnjaci dogovaraju rat, a nas uopće nisu pozvali. Zar smo mi građani drugog reda? Nismo valjda toliko krvarili u nedavnom ratu da sada u miru ne bismo imali pravo ravnopravno ratovati. Ovdje je dovedena u pitanje naša tradicija i običaji, i to nećemo dopustiti. Spočitavaju nam i to da nemamo više novaca za rat, a ja im s ovog mjesta poručujem: Jesmo sirotinja i ne stidimo se toga, ali za rat ćemo nekako sakupiti. Nikada ovaj narod nije živio u tolikoj bijedi da ne bi mogao barem malo ratovati. Zato s ovog mjesta apeliram na okupljene: pokrenimo i neku humanitarnu akciju, da sakupimo barem za prvih tjedan dana granatiranja, a kasnije će već biti lakše”, rekao je jedan od organizatora prosvjeda.

http://kontraportal.com/prosvjedi-u...i-dogovaraju-rat-bez-nas-necemo-to-dozvoliti/

Dobra :hahaha: Trebao si i sliku staviti

prosvjed222.jpg

Kakav je to sad portal, nisam ga video do sad.

Di ti je potpis?

Nisi ga trebao obrisati, mogao si ga samo prepraviti.
Ako ce se neko voditi time..bome tesko ce doci do pravoga broja. Nisu se samo Srbi izjasnjavali kao Jugosloveni vec i Hrvati.

Moze se danas ljutiti ko god hoce i negirati neke stvari, ali pre rata je kod nas bio veliki broj Hrvata Jugoslovena, verujem da je to bilo i drugdje ne samo u Vukovaru.

ko hebe Karajana...

Glogovac, beskrajno si ljigav...

Pa, bilo bi najblaže rečeno čudno, da jedno čavoglavo domoljUbče cijeni Karajana. Tvoj smisao za glazbu počinje i završava sa Thompsonovim remek djelom "Jasenovac i Gradiška Stara".
Znam da nikad za Karajana nisi ni čuo, dok nisam postavio klip, domoljUbče.

:ceka:

Poslednja izmena:
Prosvjedi u Hrvatskoj: Srbi i Bošnjaci dogovaraju rat bez nas! Nećemo to dozvoliti!
“Ovo je sramota. Pogledajte samo što se događa u Bosni i Hercegovini. Srbi i Bošnjaci dogovaraju rat, a nas uopće nisu pozvali. Zar smo mi građani drugog reda? Nismo valjda toliko krvarili u nedavnom ratu da sada u miru ne bismo imali pravo ravnopravno ratovati. Ovdje je dovedena u pitanje naša tradicija i običaji, i to nećemo dopustiti. Spočitavaju nam i to da nemamo više novaca za rat, a ja im s ovog mjesta poručujem: Jesmo sirotinja i ne stidimo se toga, ali za rat ćemo nekako sakupiti. Nikada ovaj narod nije živio u tolikoj bijedi da ne bi mogao barem malo ratovati. Zato s ovog mjesta apeliram na okupljene: pokrenimo i neku humanitarnu akciju, da sakupimo barem za prvih tjedan dana granatiranja, a kasnije će već biti lakše”, rekao je jedan od organizatora

http://kontraportal.com/prosvjedi-u...i-dogovaraju-rat-bez-nas-necemo-to-dozvoliti/
Можда је преостало нешто златних зуба да почупате.

Zasto je proterano oko 100 000 Hrvata iz Krajine, te Hrvati iz st.Slavonije?

Da bi im se opljačkale kuće ., Iz istih razloga su i Hrvati protjerivali Srbe .
Ratovi se ne vode zbog mržnje nego zbog love .
Kada mi opljačkamo njih onda je to pravda a kada oni opljačkaju nas onda je to zločin .
Tako razmišlja dosta njih na jednoj i drugoj strani .

Da bi im se opljačkale kuće ., Iz istih razloga su i Hrvati protjerivali Srbe .
Ratovi se ne vode zbog mržnje nego zbog love .
Kada mi opljačkamo njih onda je to pravda a kada oni opljačkaju nas onda je to zločin .
Tako razmišlja dosta njih na jednoj i drugoj strani .
Da...samo nije odgovorio onaj koji je trebao.

A i drugu Berekisi je tesko ovako nesto prevaliti preko tipkovnice..

- - - - - - - - - -

Back