Srbija i Hrvatska

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eto, ja napisem da su Hrvati govna i nema repkice za mene, eh sudbo kleta

- - - - - - - - - -

"Огњиште" ми запалили твоји јарани- бојна-"добре усташе". Ти знаш цјену "повратка". Зато је и отплаћујепш на Крсти.

:hahaha:

Jel, Krsta je tako vazan medij da moram na njoj otplacivati..:D

Imam popis svih onih kojima je kuca zapaljena ali i obnovljena u tvome selu, dakle imas ti gde da se vratis itekako...;)

Hrvati bi trebali pokupiti neke osobine Srba. Za pocetak, u ratu ne otvarati konc logore za djecu i civile.

images

images

:whistling:

Nego, na žalost foruma, tema nije Srbi i Hrvati nego Srbija i Hrvatska.

A kako tu stvari stoje? :think:

Hrvatska je ugodnija zemlja za život od Srbije.
Ima pristojnije zakone, nižu razinu korupcije, kvalitetniju ekonomiju, jasniju viziju budućnosti.

Sorry guys, ništa od repki ovaj put, ali šta sad.

Nego, na žalost foruma, tema nije Srbi i Hrvati nego Srbija i Hrvatska.

A kako tu stvari stoje? :think:

Hrvatska je ugodnija zemlja za život od Srbije.
Ima pristojnije zakone, nižu razinu korupcije, kvalitetniju ekonomiju, jasniju viziju budućnosti.

Sorry guys, ništa od repki ovaj put, ali šta sad.

Kako prezivljava vasa poljoprovreda? Koliko % vam smakne EU?

Kako prezivljava vasa poljoprovreda? Koliko % vam smakne EU?

Ma vidi ovo: sjećam se kako sam gledao kao klinac "Poljoprivrednu emisiju", nedjeljom oko 11 ujutro, taman kada se mamuran probudum od jučerašnjeg izlaska.
I dan danas to ide, malo pažljivije pijem i nisam baš toliko mamuran, i svaju nedjelju slušaš identična kukanja poljoprivrednika.
Identična:
- Jaooo, kakva je ove godine bila suša, kako je pšenica loše rodila, kako je zrno malo, kako ću vraćati krediteeeeeee
A iduće godine ide ovo:
- Jaooo, pšenica je super rodila, pa je zato jako mala otkupna cijena, užas, kako ću vraćati krediteeeeeee

A svi bi oni sijali pšenicu jer oko toga imaš posla za dva tjedna godišnje.
A jebga, da uzgajam brusnice ili lješnjake, onda bi svaki dan trebao nešto raditi, pa kada ću imati vremena za birtiju?
Realno, damas možeš super živjeti od poljoprivrede - ali ne od pšenice, yebala te pšenica.

Nemam pojma koju količinu piticaja daje EU, znam da nije malo - ali ponavljam, postoji nešto od čega ćeš raditi i zaraditi, i nešto gdje nećeš raditi ni zaraditi.

Pa šta nije slatki?:mazi:
Ima tu više highlighta, meni se naročito dopao ovaj:

Nijednu zastavu neprijatelji nisu zarobili. Vojnička i narodna čast je sačuvana.

Pa šta je to, paintball pa da osvajaš zastave? :lol:

KESH oliti Gotovina je tako načitan, pametan, lucidan i sustipletičan do jaja.

Očekujem njegove teme o kiselom kupusu sa kobasicama na srpski način, usporedni test motornih pila od kojih su srpske već vekovima najbolje, srpska mornarica kroz vekove, ŠRO Bileća u svjetlu novih saznanja, Srbi u vasioni prije Gagrina i sl.

Radujem se novim temama ovog vrlog neimara foruma Krstarica.

Zasto je proterano oko 100 000 Hrvata iz Krajine, te Hrvati iz st.Slavonije?

Iz istog razloga zbog koga su Srbi proterani sa prostora pod kontrolom HV tokom 1991. i 1992.
Razlika je u tome što Hrvati proterani jednom 1991-1992. a Srbi dva puta 1991-1992 i 1995. (govorim o masovnijim egzodusima) i takođe razlika je u tome što su se Hrvati većinom vratili a Srbi većinom nisu.

Iz istog razloga zbog koga su Srbi proterani sa prostora pod kontrolom HV tokom 1991. i 1992.
Razlika je u tome što Hrvati proterani jednom 1991-1992. a Srbi dva puta 1991-1992 i 1995. (govorim o masovnijim egzodusima) i takođe razlika je u tome što su se Hrvati većinom vratili a Srbi većinom nisu.

Malo te samo hebe hronologija...naime, prvo su proterani Hrvati iz Krajine i to masovno, ja o tome pisem i o tome sam ga pitao. Naravno iz drugih delova Hrv su Srbi proterivani, ja to ne sporim, no neki ovde negiraju i proterivanja Hrvata. Eto taj KESH koji je inace bio docasnik u HV, sad kad se pokajao, kao...nece napisati nista o tome, pravi se tosa, zato sam njega to pitao

Malo te samo hebe hronologija...naime, prvo su proterani Hrvati iz Krajine i to masovno, ja o tome pisem i o tome sam ga pitao. Naravno iz drugih delova Hrv su Srbi proterivani, ja to ne sporim, no neki ovde negiraju i proterivanja Hrvata. Eto taj KESH koji je inace bio docasnik u HV, sad kad se pokajao, kao...nece napisati nista o tome, pravi se tosa, zato sam njega to pitao

Srbi su iz HR protjerivani i 91 i 92, ali kako gdje.
Iz Zadra i Osijeka dosta, iz Zagreba malo, a iz Rijeke ili Pule nikako.

Back