- Poruka
- 38.576
sad cu da ti dam jednu xixix
Pa nega šta!
Jesam li zaslužio ili nisam!
Jebate, pa veći sam Srbin od Srbina, možete učiti od mene kao se srpstvo glorificira!
Ajmo Berekin, od tebe čekam isto, nisi valjda ispucao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad cu da ti dam jednu xixix
A mozda je ti imas cim se ne vracas na svoje ognjiste...![]()
Ajde priznaj, koliko toga si pokrao od izgnanih Hrvata..

"Огњиште" ми запалили твоји јарани- бојна-"добре усташе". Ти знаш цјену "повратка". Зато је и отплаћујепш на Крсти.
![]()
Hrvati bi trebali pokupiti neke osobine Srba. Za pocetak, u ratu ne otvarati konc logore za djecu i civile.

Jel, Krsta je tako vazan medij da moram na njoj otplacivati..![]()
Imam popis svih onih kojima je kuca zapaljena ali i obnovljena u tvome selu, dakle imas ti gde da se vratis itekako...![]()

Кажи нешто ново о себи. То нам је познато.
Зато се и не скидаш с Крсте.
Имаш ти кур мој.![]()
Komplekse imaju oni koji konstantno imaju potrebu da se bave Hrvatima.

Nego, na žalost foruma, tema nije Srbi i Hrvati nego Srbija i Hrvatska.
A kako tu stvari stoje?
Hrvatska je ugodnija zemlja za život od Srbije.
Ima pristojnije zakone, nižu razinu korupcije, kvalitetniju ekonomiju, jasniju viziju budućnosti.
Sorry guys, ništa od repki ovaj put, ali šta sad.
Ma nemoj, a zašto si ti na srpskom forumu nego da liječiš komplekse!
Imaš svoje forume!
Znam i sam da će to odgovoriti. Takvi samo ponavljaju floskule kao papige.Kako prezivljava vasa poljoprovreda? Koliko % vam smakne EU?
Evo, mene interesira taj balkanski fenomen.....
Toliko dubokoumno i prpošno KESH počinje ovu divnu temu o zastavama.

Pa šta nije slatki?
Ima tu više highlighta, meni se naročito dopao ovaj:
Nijednu zastavu neprijatelji nisu zarobili. Vojnička i narodna čast je sačuvana.
Pa šta je to, paintball pa da osvajaš zastave?![]()

Zasto je proterano oko 100 000 Hrvata iz Krajine, te Hrvati iz st.Slavonije?
Iz istog razloga zbog koga su Srbi proterani sa prostora pod kontrolom HV tokom 1991. i 1992.
Razlika je u tome što Hrvati proterani jednom 1991-1992. a Srbi dva puta 1991-1992 i 1995. (govorim o masovnijim egzodusima) i takođe razlika je u tome što su se Hrvati većinom vratili a Srbi većinom nisu.
Uozbilji se.
Iz istog razloga zbog koga su Srbi proterani sa prostora pod kontrolom HV tokom 1991. i 1992.
Razlika je u tome što Hrvati proterani jednom 1991-1992. a Srbi dva puta 1991-1992 i 1995. (govorim o masovnijim egzodusima) i takođe razlika je u tome što su se Hrvati većinom vratili a Srbi većinom nisu.
Malo te samo hebe hronologija...naime, prvo su proterani Hrvati iz Krajine i to masovno, ja o tome pisem i o tome sam ga pitao. Naravno iz drugih delova Hrv su Srbi proterivani, ja to ne sporim, no neki ovde negiraju i proterivanja Hrvata. Eto taj KESH koji je inace bio docasnik u HV, sad kad se pokajao, kao...nece napisati nista o tome, pravi se tosa, zato sam njega to pitao