Srbija gori - pozare nema ko da ugasi

Архангел:

Dobro ljudi, pa ipak je posao urađen kako treba, zar ne?
Mislim da više nema smisla trabunjati o svemu i svačemu, Rusi su nam pomogli, bez njihove pomoći ko zna kako bi se sve završilo...

U svakom slučaju, lepo od njih, a zašto neka druga zemlja nije pomogla :roll: Ne znam, možda neće, možda su hteli ali nisu mogli, možda... :roll:

Трагично је да форумске англосаксонске подгузне муве ни једну лепу реч не рекоше... тако да су ти ликови дефинитивно непријатељи сопствене државе.

Obersturmfuehrer:
gledam malocas vesti i vidim nekog matorog lika koji nije ni vatrogasac ni policajac, nego obican seljak...pomaze da se ugasi vatra...i mislim se, normalno da nema ko da gasi pozar, kad su sve patriote ONLINE.......
To ja ... evo mjesecima pishem... da su ONLINE PATRIOTE u prvim bornbenim redovima - UVIJEK !

Nego... Evo slusham Dnevnik, i najavljuju kishu za sjutra - 1. avgust 2007.g.

pumps:
To ja ... evo mjesecima pishem... da su ONLINE PATRIOTE u prvim bornbenim redovima - UVIJEK !

Nego... Evo slusham Dnevnik, i najavljuju kishu za sjutra - 1. avgust 2007.g.

А ти не само да си ИЗДАЈНИК у приватном животу него тај статус ниси заобишао ни на интернету него си и овде запажени ONLINE IZDAJNIK i LOKATOR........ :evil:

pumps:
Ekonomija iznad svega ;)
A, niste ni vi u Vojvodini loshi toliko...
Samo se ugledajte na nas u Crnoj Gori ;) :lol: :lol: :lol:
Изгледа да ниси обавештен. Ми не морамо да чекамо кишу. Код нас сада нема проблема јербо имамо ове руске пријатеље. Кад загусти пошаљу нам братски авијон и проблем решен одма'. Сада ћемо моћи мало и да подвикнемо у вези Косова, ако буде фрке шаљу нам Руси братску атомску бомбу да рокамо запад.

Pijanista:
Изгледа да ниси обавештен. Ми не морамо да чекамо кишу. Код нас сада нема проблема јербо имамо ове руске пријатеље. Кад загусти пошаљу нам братски авијон и проблем решен одма'. Сада ћемо моћи мало и да подвикнемо у вези Косова, ако буде фрке шаљу нам Руси братску атомску бомбу да рокамо запад.
U iebo te...
Cuvajte se te ATOMSKE BOMBE - ne dozvolite da dodje u posjed ZAPADA !
Pa mislish da neko u Srbiji zna da rukuje ATOMSKOM BOMBOM ? ;)

Pijanista:

Никад се не зна.....мож' да бидне, ал' не мора да значи...

Начуо сам нешто да англосаксонци мЛого воле шампињоне - па да им онда пошаљемо једну веееееелику печурку.......

danas je vlada Srbije objavila da je ruski avion Antonov u Srbiji gasio pozare BESPLATNO

HVALA MAJCI RUSIJI!

ZIVELA RUSIJA! NEK CRKNU DUSMANI!

z_iloverussia_e.jpg

Back