Srbija gori - pozare nema ko da ugasi

Pijanista:
Ми би послали, ал' нам Џери не дозвољава.
o075.gif

BG11091:
Gašenjem požara braniš ustavni poredak.
Pa u banana zemljama (kao recimo Srbija) vojska brani ustavni poredak. Inače to radi samo ustavni sud. I niko drugi. Ni policija, ni predsednik, ni vlada, ni parlament. Na njima je, da poštuju ustavni poredak in poštuju odluke ustavnog suda.

A koje su banane republike. One koje imaju probleme sa suverenitietom, integritetom i još nekim tim sra,,njima. U tim zemljama je uvek isto, a to:
- da imaš lidera ili grupu ljudi ili neku večinu (etničku,...) koja si preuzima primat i neče da deli vlast sa ostalima
- da ti ljudi misle da su oni država, a da su ljudi tu zbog države
- i su vezani (se povezivaju) zbog neki čudnih uslova (recimo kao u Srbiji, gde ste ujedinjenji zbog Kosova) - barem tako piše u preambuli ustava RS.

U nebanana državi ljudi su:
- povezani u državu ili bilo kakvu zajednicu (u krajnoj liniji i u firmu) zbog svog interesa u smislu ispunjivanja svog ličnog interesa kombinovanog za zajedničkim interesom. Pa tako nema problema oko suveriniteta i integriteta, jer principelno su ljudi tu, zbog svoje volje i želje.
- normano ljudi na vlasti ne kapiraju da su oni država i da su ljudi u državi zbog nje same, inače bi bili u kontradikciji sa prvim, pa tako nebi ni postajali.

Osnova demokratije. Politike u parlament, armiju u kasarne.

pumps:
E bash ste ukakali motku onda i OPET !

Takvi kao Jerry su vas i doveli u pziciju u kojoj se nalazite :lol::rolleyes::cool: :lol: :lol: :lol:

imam predlog za tebe kako da brzo i efikasno ugasis pozar. sednes lepo u albanski poljoprivredni avion , uzmes dva bidona vode jedan u levu drugi u desnu ruku i praznis prilikom prolaska iznad pozara. pomenutu operaciju ponovis 10000 puta i pozar ce biti ugasen.

Jerry Ropero:
imam predlog za tebe kako da brzo i efikasno ugasis pozar. sednes lepo u albanski poljoprivredni avion , uzmes dva bidona vode jedan u levu drugi u desnu ruku i praznis prilikom prolaska iznad pozara. pomenutu operaciju ponovis 10000 puta i pozar ce biti ugasen.

Jerry kao veliki patriota odgovori mi na ovo pitanje:

Zašto je Srbija prodavala kanadere koje je u periodu od 91-95 prisvojila (da ne kažem ukrala) od Hrvatske?

kada bi joj sad ti kanaderi veoma dobro došli...ipak ima Zeusa koji sve to vidi pa i kažnjava

tokyo:

Zašto je Srbija prodavala kanadere koje je u periodu od 91-95 prisvojila (da ne kažem ukrala) od Hrvatske?

kada bi joj sad ti kanaderi veoma dobro došli...ipak ima Zeusa koji sve to vidi pa i kažnjava

Pa vidi se koliko Ropero ima smisla za biznis :) Cim je prodao KANADERE

Uh, ovo KANADER .... bolje da su ga nazvali RUSLANDER

tokyo:

...sad me iznenadi samo tako, mislio sam da si mnogo stalozeniji od iznosenja ovakvih gluposti...

1. ukoliko su kanaderi kupljeni u vreme SFRJ, odakle ideja da Hrvatska moze da polaze pravo na iste kao da je sama ucestvovala u njihovoj kupovini? Jeste da ste ih najvise koristili ali ih niste sami platili.
2. uporedi vrednost kanadera sa vrednoscu imovine prisilno raseljenih lica (citaj prognanih) sa teritorije Hrvatske u koje su se ili su useljeni ljudi koji nisu vlasnici istih.
3. lepo je verovati u osvetnicku prirodu bilo kog Boga ali baci pogled na pozare u Hrvatskoj a posle se zabavi time zasto Zeus kaznjava UK, Nemacku, Francusku itd...\

moram jos jednom da ponovim, kao da ovo nisi ti pisao...

dmauka:
...sad me iznenadi samo tako, mislio sam da si mnogo stalozeniji od iznosenja ovakvih gluposti...

1. ukoliko su kanaderi kupljeni u vreme SFRJ, odakle ideja da Hrvatska moze da polaze pravo na iste kao da je sama ucestvovala u njihovoj kupovini? Jeste da ste ih najvise koristili ali ih niste sami platili.
2. uporedi vrednost kanadera sa vrednoscu imovine prisilno raseljenih lica (citaj prognanih) sa teritorije Hrvatske u koje su se ili su useljeni ljudi koji nisu vlasnici istih.
3. lepo je verovati u osvetnicku prirodu bilo kog Boga ali baci pogled na pozare u Hrvatskoj a posle se zabavi time zasto Zeus kaznjava UK, Nemacku, Francusku itd...\

moram jos jednom da ponovim, kao da ovo nisi ti pisao...

1. plaćen je novcima SFRJ i raspoređen po republikama a vi ste zadržali ono što je pripalo Srbiji i još odnjeli ono što je pripalo Hrvatskoj to jest Slavoniji

2.opet neke usporedbe...tako možemo do Jupitera i natrag :roll:

3.ovo sa Zeusom možda i nije bilo baš korektno od mene...al eto Jerry me povlači za jezik već duže vrijeme, a patriote kuže jezik patriota pa sam se i trebao djelomično stavit u njegov nivo diskusije

pa inaće nisam takav dok me ne isprovociraju dotični

tokyo:
1. plaćen je novcima SFRJ i raspoređen po republikama a vi ste zadržali ono što je pripalo Srbiji i još odnjeli ono što je pripalo Hrvatskoj to jest Slavoniji

2.opet neke usporedbe...tako možemo do Jupitera i natrag :roll:

Placeni su novcem SFRJ i koristila ih je cela SFRJ, ko je sta zadrzao ili ukrao, pitanje je da li cemo mi ikada saznati. Ko god da je ukrao bilo sta, ruke mu se osusile.

3.ovo sa Zeusom možda i nije bilo baš korektno od mene...al eto Jerry me povlači za jezik već duže vrijeme, a patriote kuže jezik patriota pa sam se i trebao djelomično stavit u njegov nivo diskusije

pa inaće nisam takav dok me ne isprovociraju dotični

uh, hvala Bogu (ili Zeusu ako ti je tako milije) ;)

pumps:
brrr...grozne li asocijacije... ;-)

Primali smo LIJEPE DJEVOJKE i DAME, a nije da bash nishta nismo davali ... :wink: :lol:

iz iskustva ti govorim, cetiri tvoje sudrzavljanke su primale i bile srecne zbog toga ;-) samo ne trazi da ti navodim cinjenice, dzentlmeni to ne rade...
ako je princip obostran, nemam nista protiv ;-)

P.S. kako stigosmo do OT za tili cas kako je pala temperatura...

btw, ne bih imao nista protiv (iako me niko i ne pita) da Rusi proslede NAJVECI AVION ZA GASENJE POZARA i vama...ako sam mogao da gasim pozare po Hrvatskoj, ne vidim zasto bih se bunio da se ugase i kod vas...mi smo vaspitani da se ne radujemo tudjoj nesreci...

Back