filatelista:a što je boldovan "ustavni poredak"??
Gašenjem požara braniš ustavni poredak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
filatelista:a što je boldovan "ustavni poredak"??
:-D :-DBG11091:Gašenjem požara braniš ustavni poredak.
Evo i ovamo u Crnu Goru plamti na sve strane !pumps:Jesu li Vam Rusi ugasili to tamo ?
Ako jesu shaljite ih ovamoEvo i ovamo u Crnu Goru plamti na sve strane !
Jerry Ropero:evo sad cemo samo sto nismo. obratite se vasim prijateljima u tirani mozda vam oni pomognu. oni su sad vasa braca - hrvati, albanci, muslimani - vi mrzite srbe i ruse - sem kad vam nesto od njih ne treba slucajno.

Ми би послали, ал' нам Џери не дозвољава.pumps:A ne...moj dragi Brate...
Pa Ti si se kleo u nas!
Ocekujem da ce Bratska Srbija ipak poslati avion/e Crnoj Gori, da ne gori![]()
Jerry Ropero:evo sad cemo samo sto nismo. obratite se vasim prijateljima u tirani mozda vam oni pomognu. oni su sad vasa braca - hrvati, albanci, muslimani - vi mrzite srbe i ruse - sem kad vam nesto od njih ne treba slucajno.
Pijanista:Ми би послали, ал' нам Џери не дозвољава.
Pa u banana zemljama (kao recimo Srbija) vojska brani ustavni poredak. Inače to radi samo ustavni sud. I niko drugi. Ni policija, ni predsednik, ni vlada, ni parlament. Na njima je, da poštuju ustavni poredak in poštuju odluke ustavnog suda.BG11091:Gašenjem požara braniš ustavni poredak.
Pijanista:Ми би послали, ал' нам Џери не дозвољава.
:rolleyes:

pumps:E bash ste ukakali motku onda i OPET !
Takvi kao Jerry su vas i doveli u pziciju u kojoj se nalazite:rolleyes:
![]()
![]()
![]()
![]()
Jerry Ropero:imam predlog za tebe kako da brzo i efikasno ugasis pozar. sednes lepo u albanski poljoprivredni avion , uzmes dva bidona vode jedan u levu drugi u desnu ruku i praznis prilikom prolaska iznad pozara. pomenutu operaciju ponovis 10000 puta i pozar ce biti ugasen.
tokyo:Jerry kao veliki patriota odgovori mi na ovo pitanje:
Zašto je Srbija prodavala kanadere koje je u periodu od 91-95 prisvojila (da ne kažem ukrala) od Hrvatske?
kada bi joj sad ti kanaderi veoma dobro došli...ipak ima Zeusa koji sve to vidi pa i kažnjava
Cim je prodao KANADERE ganjaman:Pa u banana zemljama (kao recimo Srbija) vojska brani ustavni poredak. Inače to radi samo ustavni sud. I niko drugi. Ni policija, ni predsednik, ni vlada, ni parlament. Na njima je, da poštuju ustavni poredak in poštuju odluke ustavnog suda.
Osnova demokratije. Politike u parlament, armiju u kasarne.
tokyo:Jerry kao veliki patriota odgovori mi na ovo pitanje:
Zašto je Srbija prodavala kanadere koje je u periodu od 91-95 prisvojila (da ne kažem ukrala) od Hrvatske?
kada bi joj sad ti kanaderi veoma dobro došli...ipak ima Zeusa koji sve to vidi pa i kažnjava
dmauka:...sad me iznenadi samo tako, mislio sam da si mnogo stalozeniji od iznosenja ovakvih gluposti...
1. ukoliko su kanaderi kupljeni u vreme SFRJ, odakle ideja da Hrvatska moze da polaze pravo na iste kao da je sama ucestvovala u njihovoj kupovini? Jeste da ste ih najvise koristili ali ih niste sami platili.
2. uporedi vrednost kanadera sa vrednoscu imovine prisilno raseljenih lica (citaj prognanih) sa teritorije Hrvatske u koje su se ili su useljeni ljudi koji nisu vlasnici istih.
3. lepo je verovati u osvetnicku prirodu bilo kog Boga ali baci pogled na pozare u Hrvatskoj a posle se zabavi time zasto Zeus kaznjava UK, Nemacku, Francusku itd...\
moram jos jednom da ponovim, kao da ovo nisi ti pisao...

tokyo:1. plaćen je novcima SFRJ i raspoređen po republikama a vi ste zadržali ono što je pripalo Srbiji i još odnjeli ono što je pripalo Hrvatskoj to jest Slavoniji
2.opet neke usporedbe...tako možemo do Jupitera i natrag![]()
3.ovo sa Zeusom možda i nije bilo baš korektno od mene...al eto Jerry me povlači za jezik već duže vrijeme, a patriote kuže jezik patriota pa sam se i trebao djelomično stavit u njegov nivo diskusije
pa inaće nisam takav dok me ne isprovociraju dotični
pumps:hm...
A gdje je nash dio od KANADRA ?
Nash..., mislim na Crnu Goru. Valjda smo i mi nesto izdvajali za te avione![]()
![]()
![]()

BG11091:Vidi s Milom i Momom. Znaju sto posto.![]()
Valjda tamo bolje znaju

pumps:A znam ja da oni znaju.. nego trazim PROVJERENE INFORMACIJE sa prostora Srbije i HrvatskeValjda tamo bolje znaju
![]()
![]()
![]()
Sto jes jes..dmauka:Kao da slusam Kostunicu ;-) ;-)
Za vas neobavestene...vi ste uvek samo primali a nikada davali ...proverena informacija ;-)

brrr...grozne li asocijacije... ;-)pumps:Sto jes jes..
Primali smo LIJEPE DJEVOJKE i DAME, a nije da bash nishta nismo davali ... :wink:![]()