- Poruka
- 1.122
Vas iz Beograda treba staviti pod staklenu vazu i ostaviti vas samo mesec dana da živite sami.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fizički ne.
Samo ekonomski.To je grad koji nema baš ništa a treba da odlučuje šta će ko imati.
E pa ni to neće moći.
svi oni koji se tako lako odricu KiM, zamolio bih da se odreknu svog jednog parking mesta? samo jednog?
ok ekonomski.
kako mislis da izjednacis grad u kome imas milion raskrsnica, semafora, ulica koje treba asfaltirati, platiti gradski saobracaj, odrzavati mostove, odrzavati elektro mrezu, odrzavati telekomunikacije, izgraditi odgovarajucu infrastrukturu za sve zivo, sa gradom koj ima 3 raskrsnice i 2 semafora?
nije ti dobro poredjenje
ja parkiram kola mnogo blize![]()
pa brate, kad malo pretekne, morate da nam priskocite u pomoc....![]()
a gde ima vise srba?
u bg ili na kosovu?
ma nemoj mi reci?
hoces da mi pokazes validne demografske podatke il je to baljezgarije nekog seljana?
Srbija će početi da se ekonomski,politički i finansijski uzdiže tek kad shvati da joj svo zlo dolazi iz Beograda.
O čemu ti to pričaš??
Beograd ima više šiptara nego srba.
Jeste, ali je BG navikao da muze Vojvodinu pre svega, a i ostale delove Srbije koji su nesto bogatiji. TEsko se odreci toga tako da ne treba da ocekujemo da ce nam oni vratiti novac. Treba sami za to da se izborimo...
Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.
Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.
A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.
Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.
Ovo mora da je neki Cedin sekundant..
О каквом мужењу ти причаш?! Да ли треба сада Раковица да тражи од Дорћола да им врате неке паре? Знаш, Раковица је некада била индустријски центар Бг-а, много пара је направила, а оне отишле на којекакве инвестиције...
POgresna adresa.Srbija će početi da se ekonomski,politički i finansijski uzdiže tek kad shvati da joj svo zlo dolazi iz Beograda.
Govorim o tome recimo da Vojvodini ide 7% budzeta cele Srbije, a Vojvodina puni 20-25% budzeta Srbije zaboravih tacno. To nema ni u Tunguziji.
pa odseli se...![]()