Srbija bez kosova je spas

Tisina Srbi, necu vise nijednu rec da cujem o Kosovu. Kraj price. Svi su dobili svoje, trudite se da barem budemo dobre komsije. :D
Ti ćeš da kažeš, a? Pali!
ownedcarmx8.jpg

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???

Sutra kad i ako dođeš kući pa bla,bla bićeš ti Kosovo,a neki forumaš iz Vojvodine ili Raške(sandžak?) će pisati na nekom forumu ma šta će nam šumadija...

Tako mlada devojcica a vec u menopauzi,tuzno...

Tuzno je kad neko pijan dolazi na forum,pogodjen frustracijama.Ovde nije rec o Vojvodini,imas takvu temu,vec o Kosovu.

Postoji forum Zdravlje , tamo mozes da postavljas takva pitanja o organima za reprodukciju,i postoji tema Istorija,gde mozes da pises o manastirima i crkvama,koje naravno nisi video nikad niti ces videti,jer su jelte na KiM.Da imas to zasta me pitas da li mi trebaju ,ne bi se krio iza tastature,nego bi sa gomilom mladih jakih radikala otisao lepo dole i pokazao Siptarima inat majke Srbije.Ili lepo se preselis dole i cuvas te crkve i manastire.

Ma goni se u pm

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???

A za šta meni treba Beograd?

Back