Srbi žive dobro

Pa ako radis imas barem 30 000 platu ...za te pare mozes da priustis mnogo vise nego za prosecnu platu pre 10 godina.....i sta ti nije jasno, pomak je napravljen
Ne kazem da je danas dobro...ali je bolje 100 puta nego pre....sda ako ti nedostaje sloba:mrgreen:to je druga prica

Epa vidis, do relativno skoro sam radila i imala platu od 12-13.000 i to ne redovno i bez prijavljivanja. Kakav pomak, kakvi bakraci!
A Slobina vremena mi nimalo ne nedostaju!

Ne ekspert nego eksept...

Joooj! Pravi sam idiot!:dash:

Lepo kaze narodna izreka - Ko radi ne boji se gladi.
Ja razumem tvoju frustraciju sto sedis i nista ne radis, pa nemas sojke za nove aljine....al tako ti je to.....

A ono sto se tice razlike u kupovini jeftine i skupe robe stoji i te kako.
Ajd, objasni mi , zasto je jeftinije bolje?

Ne pada mi na pamet da ti objasnjavam, jer naravno da nije uvek bolje, ali je najbolje kad se nemaju pare!
Ali evo primera: U "Zari" je majica kostala 1000 din. i posle 4 pranja su joj izasle neke fleke.
A iz kineske prodavnice majicu nosim vec citavu godinu i nista joj ne fali.

Epa vidis, do relativno skoro sam radila i imala platu od 12-13.000 i to ne redovno i bez prijavljivanja. Kakav pomak, kakvi bakraci!
A onda si odlucila da radi srpskih interesa ne radis nista i da se deres kako ti je lose.
Nikad mi nije bila jasna logika : "Bolje da imam nula, nego da imam 12 000"

Ne pada mi na pamet da ti objasnjavam, jer naravno da nije uvek bolje, ali je najbolje kad se nemaju pare!

????
Valjda kad se imaju pare.

Ali evo primera: U "Zari" je majica kostala 1000 din. i posle 4 pranja su joj izasle neke fleke.
A iz kineske prodavnice majicu nosim vec citavu godinu i nista joj ne fali.

Pa to sto je u Zari ne znaci da je kvalitetno, u stvari vrlo verovatno je da je neki kinez :)
Samo, ne dolazi se na taj nacin do kvalitetne robe......

Pa ako radis imas barem 30 000 platu ...za te pare mozes da priustis mnogo vise nego za prosecnu platu pre 10 godina.....i sta ti nije jasno, pomak je napravljen
Ne kazem da je danas dobro...ali je bolje 100 puta nego pre....sda ako ti nedostaje sloba:mrgreen:to je druga prica

ovo je cista laz

danas sa prosecnom platom mozes da kupis manje hleba, mleka, kilovatcasova struje, telefonskim impulsa nego pre 10 godina

i na kraju krajeva mi ne poredimo ono pre sa ovim sada mi hocemo da kazemo da je sada KATASTROFALNO LOSE

jer obicnoj prosek porodici trebaju 2 plate samo za hranu. a gde su tu ostale stvari . jos sad od nove godine poskupljuje struja za 50% . U Srbiji se nikada nije teze zivelo nego sada pod rezimom borisa sadama tadica... cak smo i za vreme sankcija imali vise nego sad - u proseku

:D:D:D:D::D:D

Ko o cemu DJeri o hlebovima :D:D:D:D
E moj ljakse, pa za tebe je ona reklama "Srpski san, 1000e mesecno"

ljakse je sam taj srpski san odavno preskocio....

no opet ne mogu da budem bezdusan nacista, pa da se pravim kako svi zive super u srbiji kad vidim na svakom koraku da narod gladuje i grca i zivi veoma tesko

sve je to posledica lopovske vlasti i njihove izdajnickojajarskokleptomanske politike

Tihi ali pre 10 godina nije ni bilo hleba ni mleka

aha

a kako smo mi onda danas zivi o cemu bre ti pricas smore?

1994 i 1995 se u srbiji zivelo 5 puta bolje nego danas i kafane su bile 100 puta punije

dal narod ima pare ili nema najbolje pokazuju ugostiteljski objekti tj kafane

nema sta ko da mi prica ja sam ziveo u srbiji tada zivim i sada....

Pa to sto je u Zari ne znaci da je kvalitetno, u stvari vrlo verovatno je da je neki kinez :)

roba iz Zare, konkretno, jeste vecinski proizvedena u Kini
kao i roba iz Time Outa, a u posljednje vrijeme i iz Todora ...
pomenuta Zara je ono...obican.. supermarket...tj. nista posebno...niti kvalitetno...
"fancy buvljak"...:)

pricamo o vremenu sadasnjem

kazemo samo da se danas veoma tesko zivi .

2 prosek plate trebaju samo za hranu

katastrofa

Ovaj Tadic nacisto unisti ovu zemlju i narod. Srboubica...[/QUOTE

Kako za koga.

pa kako za koga tacno al mi govorimo o prosecnoj porodici sa prosek primanjima

ja i ti mozda ne spadamo u prosek al 90% ljudi spada zato je prosek prosek

a sa prosek primanjima narod zivi nikad gore

e sad zamisli koliko jos ima nezaposlenih , porodica gde radi samo 1 kako tesko tek oni zive, kad za samo hranu trebaju 2 prosek plate?

zasto si tako bezdusan i zasto te ne interesuje patnja i bol tvojih sunarodnika kojima zivot upropastava rezim borisa tadica i tera ih da gladuju?

kako ce ti ljudi da placaju sad racune za gas koji je poskupeo za 60%, racun za telefon koji je poskupeo 100% i racun za struju koja ce da poskupi od nove godine za 50% kad im cele 2 plate trebaju samo da ne ostanu gladni?

od cega oni to da plate kad rezim borisa sadama tadica samo zida cene a plate nikad manje i nikad gore?

Zato smo i propali...:mrgreen:

hrana.jpg

A onda si odlucila da radi srpskih interesa ne radis nista i da se deres kako ti je lose.
Nikad mi nije bila jasna logika : "Bolje da imam nula, nego da imam 12 000"

????
Valjda kad se imaju pare.

1. Jeste, bolje je da imam 0 i da me ne izrabljuju kojekakvi osnovci i nedotupavi seljaci, nego da imam (nemam) 12000, jer se isplacuju kad nekom takvom umu padne na pamet! Imam ja preca posla nego da drugom zaradjujem pare.

2.Ne, kad se nemaju, logicno je da covek pribegava jeftinijem, nisi shvati, izgleda...

3.U ovoj zemlji ne moze da se dodje do kvalitetne garderobe, sve markirano su u stvari laznjaci, zato je china-store zakon! (osim za cipele)

zasto si tako bezdusan i zasto te ne interesuje patnja i bol tvojih sunarodnika kojima zivot upropastava rezim borisa tadica i tera ih da gladuju?

E u tome je i poenta - njima ne unistava zivot rezim, vec je taj zivot unisten odavno, akcijama svih likova zajedno od 1991 pa na ovamo, samo ti to neces da shvatis i ne vidis sumu od drveta....ili obrnuto, kako god se vec kaze....

pa kako za koga tacno al mi govorimo o prosecnoj porodici sa prosek primanjima

ja i ti mozda ne spadamo u prosek al 90% ljudi spada zato je prosek prosek

a sa prosek primanjima narod zivi nikad gore
.........
Sad prica o proseku, a malopre kako je 90ih imao platu 500 maraka:hahaha:

E u tome je i poenta - njima ne unistava zivot rezim, vec je taj zivot unisten odavno, akcijama svih likova zajedno od 1991 pa na ovamo, samo ti to neces da shvatis i ne vidis sumu od drveta....ili obrnuto, kako god se vec kaze....

nareod srbije od 2000te godine bira ove lopovske demokrate zato sto mu oni obecavaju bolji zivot i lepse sutra

i kako se to ogleda u praksi , to bolji zivot i lepse sutra?

ogleda se tako sto obicnom srpskom radniku sa prosecnim primanjima trebaju 2 prosek plate samo da ne ostane gladan

a gde su tu troskovi za komunalije, telefon, grejanje, struju, prevoz , skolski pribor za decu?

nema bato...

crkni narode , tadic je sebi doneo bolji zivot , on i njegovi ZUTI lopovi su bogatiji nego ikada u zivotu , ukrkali su svi do jednoga u vile od 1000 kvadrata na dedinju a ti narode srpski zivotari i gladuj tako ti i treba kad biras ove lopove i izdajnike na celu sa borisom sadamom tadicem

Back