- Poruka
- 51.779
Alo bre, jes ti normalna?
Jel ti znas da leba u 8 ujutro vise nije bilo po prodavnicama, kao ni mleka?
Izvini, to je bilo samo '93, i nikad vise!
Mozda i za vreme bombardovanja, ali to je vanredna situacija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo bre, jes ti normalna?
Jel ti znas da leba u 8 ujutro vise nije bilo po prodavnicama, kao ni mleka?
1. Jeste, bolje je da imam 0 i da me ne izrabljuju kojekakvi osnovci i nedotupavi seljaci, nego da imam (nemam) 12000, jer se isplacuju kad nekom takvom umu padne na pamet! Imam ja preca posla nego da drugom zaradjujem pare.
3.U ovoj zemlji ne moze da se dodje do kvalitetne garderobe, sve markirano su u stvari laznjaci, zato je china-store zakon! (osim za cipele)
pa kako za koga tacno al mi govorimo o prosecnoj porodici sa prosek primanjima
ja i ti mozda ne spadamo u prosek al 90% ljudi spada zato je prosek prosek
a sa prosek primanjima narod zivi nikad gore
.........
Sad prica o proseku, a malopre kako je 90ih imao platu 500 maraka![]()
Izvini, to je bilo samo '93, i nikad vise!
Mozda i za vreme bombardovanja, ali to je vanredna situacija...
pa kako za koga tacno al mi govorimo o prosecnoj porodici sa prosek primanjima
ja i ti mozda ne spadamo u prosek al 90% ljudi spada zato je prosek prosek
a sa prosek primanjima narod zivi nikad gore
e sad zamisli koliko jos ima nezaposlenih , porodica gde radi samo 1 kako tesko tek oni zive, kad za samo hranu trebaju 2 prosek plate?
zasto si tako bezdusan i zasto te ne interesuje patnja i bol tvojih sunarodnika kojima zivot upropastava rezim borisa tadica i tera ih da gladuju?
kako ce ti ljudi da placaju sad racune za gas koji je poskupeo za 60%, racun za telefon koji je poskupeo 100% i racun za struju koja ce da poskupi od nove godine za 50% kad im cele 2 plate trebaju samo da ne ostanu gladni?
od cega oni to da plate kad rezim borisa sadama tadica samo zida cene a plate nikad manje i nikad gore?
Brate SRBINE.
Ja i zena imamo oko 65 000, radimo u stampariji i nesto uspemo da skrpimo, zamenimo ponekad neki teh. uredjaj, malo na kredu, malo ustedis... To ti je vecina sunarodnika
Poskupljenja su deo ovoga globalnog sranja, tu ti ovaj kako ga zoves nije kriv.
Da, da....Pitaj nekog malo starijeg....pa kad komsiluk cuje da ima ulja, pa svi nagrnu....a to je, dete, bilo i MNOGO kasnije od '93.....
Imas preca posla nego da zaradjujes makar tih 12000? Da to nije sedenje na forumu i kuknjava?
Ok, onda nemoj da kukas zasto NEMAS pare, vec cuti tu gde si.
Ako neces da radis - KO TE JE8E.
Takvima ko sto si ti ne bih dao ni 2 dinara platu....
Seljacki fazon....
naravno da moze da se dodje do markirane robe....
sve sto treba da uradis je da odes na sajt proizvodjaca i vidis ko su ditributeri....
i onda lepo kupis sta hoces, za solidnu cenu, pa ti traje.....
90% ljudi u srbiji spada u taj prosek....
tek mozda 10% populacije u srbiji zaradjuje vise od 500 eura mesecno. ostatak radi za leb i vodu....
to je nama tadicev rezim doneo, da mora celu platu da potrosis samo da ne ostanes gladan....
Brate SRBINE.
Ja i zena imamo oko 65 000, radimo u stampariji i nesto uspemo da skrpimo, zamenimo ponekad neki teh. uredjaj, malo na kredu, malo ustedis... To ti je vecina sunarodnika
ti i zena zaradjujete duplo vise od prosecne plate u beogradu zato je vama bolje
obican svet zaradjuje duplo manje i ne moze da skrpi kraj sa krajem
kamoli da kupi belu tehniku, tehnicku robu ili da stedi za stan....
koliko ti treba godina rada i zivota u beogradu da ustedis da kupis dvosoban stan sa prosecnom platom?
mozda 50
taman sa ovim platama i cenama mozda, ali mozda ustedis da se uselis u stan 3 dana pred smrt
Srbija pod rezimom Borisa tadica jeste zemlja sa najvecim cenama u evropi i najnizim platama
mislim da je time sve receno, koliko se "dobro" ovde zivi
taj, kako ga nazivaš, Tadićev režim, je doneo i to da uopšte možeš da pomisliš da ćeš nekada videti 500 EUR
2. Nije seljacki fazon, nego necu da placam nesto sto ce ionako za godinu dana da izadje iz mode, i nisam videla prodavnicu gde ima kvalitetne garderobe, a da je cena kako-tako pristupacna (osim Nikolasa, mozda, ali to je i stvar ukusa, a i tamo je skupo).

ti i zena zaradjujete duplo vise od prosecne plate u beogradu zato je vama bolje
obican svet zaradjuje duplo manje i ne moze da skrpi kraj sa krajem
kamoli da kupi belu tehniku, tehnicku robu ili da stedi za stan....
koliko ti treba godina rada i zivota u beogradu da ustedis da kupis dvosoban stan sa prosecnom platom?
mozda 50
taman sa ovim platama i cenama mozda, ali mozda ustedis da se uselis u stan 3 dana pred smrt
Srbija pod rezimom Borisa tadica jeste zemlja sa najvecim cenama u evropi i najnizim platama
mislim da je time sve receno, koliko se "dobro" ovde zivi
A koliko ti treba godina da radis za stan sa platom od 50 maraka? Izracunaj tihi
Da, da....Pitaj nekog malo starijeg....pa kad komsiluk cuje da ima ulja, pa svi nagrnu....a to je, dete, bilo i MNOGO kasnije od '93.....
Brate SRBINE.
Auuuuuuu, i mnogo ste se usrecili sa tih 65.000, a sta da kazu oni koji imaju i manje?
Ne mogu da verujem da je nekom bilo bolje 90ih
Verovao - ne verovao, tako ispada za ponesto, ako nista drugo, bar za zdravstveno osiguranje koje je svaki gradjanin imao, a sad skapavaju zbog preskupih lekova i pregleda.
1. Sigurno da necu tebi da kazem koja su to preca posla , nije to forum, ne sekiraj se, samo cu da kazem staru poslovicu da vredna zena od 1 dinara pravi 2, bez pretenzije da tu skroz mislim na sebe.
2. Nije seljacki fazon, nego necu da placam nesto sto ce ionako za godinu dana da izadje iz mode, i nisam videla prodavnicu gde ima kvalitetne garderobe, a da je cena kako-tako pristupacna (osim Nikolasa, mozda, ali to je i stvar ukusa, a i tamo je skupo).
Brate SRBINE.
drugo razlika izmedju ovakvih kao ja i takvih kao ti jeste sto ja zelim svima da je dobro i ne mogu da budem srecan ako ja imam a svi ostali oko mene nemaju ,a tebi je bitno samo sopstveno dupe, samo sopstveno debelo crevo . takvi kao ti su egoisti i vama se ceo svet vrti oko vase zadnjice.
sirina duha vam je 1 mm , ograniceni ste samo na sebe i zabole vas sto ostali grcaju , stezu se i gladuju bitno je da vi imate i da je vama lepo.
e pa ja zaradjujem dosta vise od tih tvojih 65.000 i ne mogu da budem srecan sve dok citam u novinama da u ovoj drzavi treba obicnom prosecnom srpskom coveku 2 prosek plate samo da bi prehranio sebe i svoju porodicu
a za tu losu situaciju jasno krivim rezim borisa sadama tadica koji je unistio ansu srpsku privredu rasprodao je i rasprckao , i zemlju doveo na te grane da bude totalno zavisna od zapadnih kredita i uvozne robe....
pa nije bas tako...
mozes otici npr. u Ramax (domaci "brend"...) ili Enigmu ili Legend ili Intimo...
cijene su relativno pristupacne
inace, Nikolas se nesto zjebo...mada, to je (iskreno...) lopovska firma (bukvalno...)
i materijali su im vazda bili...diskutabilne kvalitete...

1) lupetanja....
2) e pa devojko, ako hoces da se modiras, e onda ima da puknes kintu, gde god da se nalazis na planeti.....a KVALITETNA roba, stranih proizvodjaca (to ti je ta moda) nije jeftina. Ima i nasih proizvodjaca koji rade sasvim ok stvari, npr Ramax, i koje su pristupacne, koje su "IN" i koje su kvalitene...bar sam ja takav utisak stekao. A isto tako, ako hoces da se "modiras", mozes, i to da nadjes prave stvari pa da das 10 000 za cizme, ko sto sam ja uradio prosle godine....znaci sve je stvar kako se snaci i sta gledati i sta traziti....
E sad, ako ti trazis kojesta....pa jebga, sta da ti kazem....
Dobro, ajde, gde je taj Ramax, da znam?
Mnogo lupetas, kad bi ti sad pisao koliko sam ljudima pomagao, nikad kraja tome...drugo razlika izmedju ovakvih kao ja i takvih kao ti jeste sto ja zelim svima da je dobro i ne mogu da budem srecan ako ja imam a svi ostali oko mene nemaju ,a tebi je bitno samo sopstveno dupe, samo sopstveno debelo crevo . takvi kao ti su egoisti i vama se ceo svet vrti oko vase zadnjice.
sirina duha vam je 1 mm , ograniceni ste samo na sebe i zabole vas sto ostali grcaju , stezu se i gladuju bitno je da vi imate i da je vama lepo.
e pa ja zaradjujem dosta vise od tih tvojih 65.000 i ne mogu da budem srecan sve dok citam u novinama da u ovoj drzavi treba obicnom prosecnom srpskom coveku 2 prosek plate samo da bi prehranio sebe i svoju porodicu
a za tu losu situaciju jasno krivim rezim borisa sadama tadica koji je unistio ansu srpsku privredu rasprodao je i rasprckao , i zemlju doveo na te grane da bude totalno zavisna od zapadnih kredita i uvozne robe....
Zelim ti i 100 puta vise da zaradis...
U Beogradu je u Milenijumu (trznom centru u knezu), a oni su valjda iz Arilja....
Ja ne zivim u Beogradu, vi tamo imate em bolje, em jeftinije (autlete), a kad smo kod toga ja sam cula samo za Legend, ali mi se njihove stvari ne svidjaju, previse su neozbiljne (apa-drapa) i ne stoje mi lepo.
Povratna karta do BG-a je oko 1.200 din., ali hvala na informaciji.