Srbi žive dobro

U Srbiji se bolje zhivi nego pre deset godina, sada je na snazi tranziona svest..."ocu previse da nadoknadim kad nisam imo" pa se pazari bez rezona. Nekima je cak i subotnji izlazak u diskonte postao porodicna zanimljivost pa setaju ko da su na korzou cesto puneci korpe glupostima.

Kolutam zbog onoga meni su pricali....Jedna je stvar kad licno dozivis nesto i imas stav a druga stvar je meni su pricali i onda ovde iznosis neki stav.
Evo ovo npr, jesu ti pricali da je taj dodatak kasnio i po godinu dana?

ma nemoj:D a ti si doziveo ww il si iskusio zivot u EU pa sve znas:D valjd se nesto cuje il procita.:D sta cu onda ja u skoli?
elem, koja buba morina?:D tada je bila margit savovic, 94...ili 95...ne znam tacno. i decji dodatak za troje dece bio 1OO DM.za trece najvise:D a ne znam kolko su dobijali za petoro:D

Pa, sta onda, trebalo je praviti biznis sa decom da bi se dobila 100 DM po zvanicnom kursu i kasnjenjem od godinu i po. Koliko s secam, DOS je vracao te obecane decije dodatke, penzije i stadnju.

nisam ja nigde napisala da je to bilo srecno vreme.Tema je kako srbi zive DANAS
koja zimovanja,letovanja....pisala sam da nas skolski drug( koji za tebe izmislio svu pamet sveta) nema para za uzinu!!!!!!!! A visestruki je pobednik na raznim takmicenjima iz raznih oblasti:otkacio: profesor fizike crveni pred njim:D
tebi je vidim bas coool:D lep suncan jesenji dan,a ti kvalitetno iuspunjavas dan pred kutijom:D
ne znas de bi potroslila pare,a?:D

jesi li jela sreco ? ili si podelila uzinu sa ortakom ?
:cool:

U Srbiji se bolje zhivi nego pre deset godina, sada je na snazi tranziona svest..."ocu previse da nadoknadim kad nisam imo" pa se pazari bez rezona. Nekima je cak i subotnji izlazak u diskonte postao porodicna zanimljivost pa setaju ko da su na korzou cesto puneci korpe glupostima.

***, koliki redovi u Maxiju, Idei... Svi guraju ona velika kolica krcata svim i svacim. Nema ono hleb i mleko...kao u dobra stara vremena.

30db6zl.jpg

Самопослуга у којој се снабдевам - No1 у Београду, у Србији, на Балкану и шире....:D

koja zimovanja,letovanja....pisala sam da nas skolski drug( koji za tebe izmislio svu pamet sveta) nema para za uzinu!!!!!!!! A visestruki je pobednik na raznim takmicenjima iz raznih oblasti:otkacio: profesor fizike crveni pred njim:D
tebi je vidim bas coool:D lep suncan jesenji dan,a ti kvalitetno iuspunjavas dan pred kutijom:D

Dusice, imala sam posla, odradjivala neke textove na kompu, pa pauziram i navratim na forum. I ja se sama na sebe ljutim sto nisam poslepodne iskoristila kvalitetnije. I to nema veze sa parama.

SRBI ZIVE ODLICNO ali u inostranstvu:hahaha:

30db6zl.jpg

Самопослуга у којој се снабдевам - No1 у Београду, у Србији, на Балкану и шире....:D

U sto mrzim ova foliranja, kao mnogo nam je vazno da su prodavnice fensi opremljene plocicama, extra rasvetom itd, posto su nam svima gajbe tako luksuzno sredjene pa sad molim te ko ce da izdrzi da provede par minuta u skromnoj prodavnici. Kao udjes unutra i osecas se deo tog luksuza.

Odem tako danas u Dom zdravlja po inekciju. Cekaonica ful sredjena visi plazma u cosku sevaju aparati za kafu, sok i ostale grickalice ko u hotelu sa 5 zvezdica. Udjem unutra da mi daju inekciju i pitam ih zasto vise ne mesaju penicilin sa kalcijumom jer inekcije tako manje peku i bolje se apsorbuju. A oni ce meni pa jeste ali nemamo kalcijuma.
ALI VAZNO DA IMATE PLAZMU U CEKAONICI! :dash::dash::dash:

Moji prijatelji visha srednja, srednja srednja i niza srednja klasa isto pune korpe... Ipak je to bezumlje uzelo maha. Samo sto se tzv boljitak na tome zavrshava...i dalje nemaju para za nesto vise od te korpe...recimo da zapale turisticki negde preko za vikend.

Upravo tako, sve se svelo na materijalno i zadovoljavanje "nametnutih" potreba, misle da je to IN, umesto da negde otputuju, da obidju bar ovu Srbiju, ako vec imaju para, uzas...
Prosto, ljudi su se toliko otudjili da biraju ovaj nacin za ispunjavanje vremena.

Back