Ti ponovo postavljaš tu sliku... 
Izgleda da si baš zabrinut.

Izgleda da si baš zabrinut.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i vise nego extra,kao sto navedoh neki clanovi moje porodice su dobijali duple plate zbog rada u otezavajucim okolnostima
jedino koliko se ja secam cigara nije bilo na vidiku,mada ja tada nisam palio,s obzirom na rat situacija u odnosu na 91,93,93 bila je neuporediva,a pri tom ako nisi obavesten drustvena proizvodnja 98 je bila najveca od 91 do 2006.........![]()
i vise nego extra,kao sto navedoh neki clanovi moje porodice su dobijali duple plate zbog rada u otezavajucim okolnostima
jedino koliko se ja secam cigara nije bilo na vidiku,mada ja tada nisam palio,s obzirom na rat situacija u odnosu na 91,93,93 bila je neuporediva,a pri tom ako nisi obavesten drustvena proizvodnja 98 je bila najveca od 91 do 2006.........![]()

1997. 1998. и 1999. посечна плата је била око 250 -300 марака.
jedino u mom 
ali po zvanicnom kursu narodne banke od 8 din
samo si to "zaboravila"
nije kurs tada nikog zanimao,mozda ovog iz nisНишта нисам заборавила, а храну и све остале рачуне сам плаћала динарима, тако да ме курс није нешто посебно занимао.
nije kurs tada nikog zanimao,mozda ovog iz nis
meni su moji pricali da su od margit dobijali 1OO maraka mesecno za batu( trece dete).od crvenooktobarske revolucije ukinuli decji dodatak.osim za tesku bedu.al ok.

nije ni chudo da si izrasla u genija![]()
jel vish? madjarica bila darezljiva prema srpcicima,pa me lepo uhranili
Fala bogu pa ni bila nislijka
![]()
meni su moji pricali da su od margit dobijali 1OO maraka mesecno za batu( trece dete).od crvenooktobarske revolucije ukinuli decji dodatak.osim za tesku bedu.al ok.
sa kolutas? el nije tacno da je decji dodatak iznosio 1OO DM? I da je ukinut posle oktobarske?
ja vala kazem falakaze se : hvala Bogu
Hvala!Тачно је то.
sa kolutas? el nije tacno da je decji dodatak iznosio 1OO DM? I da je ukinut posle oktobarske?osim za rome i poneku tesku bedu.
A clanak iz januara 1999.Bas pre neki dan je uplacen dodatak za oktobar 1997. godine. Oko 150 dinara za trece dete, uz pravovremenu isplatu uprkos kasnjenju vise od godinu dana (secamo se reci Bube Morine), trebalo bi da budu stimulacija borbe protiv bele kuge.
Ja se vise smorio da kupujem stvari u prodavnici, umesto ko covek da probam pantalone na ulici ispred Merkatora, nakon sto zamenim marke kod dilera koji vice "Dv'ze, dv'ze, dv'ze".
I ove pumpe mi idu na onu stvar, umesto da sipamo benzin na cosku, kod Mite Tocilice, kao sav normalan svet, ko je jos budala da mu tamo iz nekog creva sipaju gorivu u rezervoar.
Ah da, nedostaju mi i Simod - najbolje plasticne patike na svetu.

Kolutam zbog onoga meni su pricali....Jedna je stvar kad licno dozivis nesto i imas stav a druga stvar je meni su pricali i onda ovde iznosis neki stav.
Evo ovo npr, jesu ti pricali da je taj dodatak kasnio i po godinu dana?
ma nemoja ti si doziveo ww il si iskusio zivot u EU pa sve znas
valjd se nesto cuje il procita.
sta cu onda ja u skoli?
elem, koja buba morina?tada je bila margit savovic, 94...ili 95...ne znam tacno. i decji dodatak za troje dece bio 1OO DM.za trece najvise
a ne znam kolko su dobijali za petoro
![]()
Dobro kazes, bas je to bilo romanticno vreme, siti smo se ispricali u redovima, pa se druzili sa komsijama po podrumima i sklonistima... Zivelo se skromno, ali lepo.
Sad svi hoce neka zimovanja, letovanja po inostranstvu, kao da nesto fali Canju i Meljinama, hoce najnovije mobilne, kompjutere, a nekad se lepo pisala pisma... Tralala...![]()
Те приче причај неком ко је пао с Марса, ја сам била на истом месту и куповала у истој самопослузи, као и данас.
Нешто минимално, неких можда 10-ак конзерви смо имали у залихама, све остало смо куповали свакодневно и
ми и наше комшије и пријатељи....
Pa vidis, mnogi su super prolazili u vezi sa letovanjima kad puste cek u CG, a stigne im na naplatu tek u decembru, za 10 E su letovali, znam ljude koji drugacije nikad ne bi usli u "Avalu".
A sto se tice pisama, bolje je pismo nego kompjuter.
Sad samo vi iz DS trazite vize da idete na letovanja i putovanja, ostali narod nema ni pasos!
Ne kazem da je bilo "romanticno vreme", ali ni ovo sto je sada nije ljudski ni humano.
nisam ja nigde napisala da je to bilo srecno vreme.Tema je kako srbi zive DANASDobro kazes, bas je to bilo romanticno vreme, siti smo se ispricali u redovima, pa se druzili sa komsijama po podrumima i sklonistima... Zivelo se skromno, ali lepo.
Sad svi hoce neka zimovanja, letovanja po inostranstvu, kao da nesto fali Canju i Meljinama, hoce najnovije mobilne, kompjutere, a nekad se lepo pisala pisma... Tralala...![]()
tkacio: profesor fizike crveni pred njimma nemoja ti si doziveo ww il si iskusio zivot u EU pa sve znas
valjd se nesto cuje il procita.
sta cu onda ja u skoli?
elem, koja buba morina?tada je bila margit savovic, 94...ili 95...ne znam tacno. i decji dodatak za troje dece bio 1OO DM.za trece najvise
a ne znam kolko su dobijali za petoro
![]()