Srbi vs.Albanci:Debata(4.Avgust 2009.)

Mislim da albanci iz Presevske doline nece uciniti tako nesmotren potez proglasavajuci neku toboznju Presheva valey,

zapamtili su oni dobro kako smo razlupali Beograd posle proglasavanja kosovske nezavisnosti,

pa verovatno se plase sta bi tek njima radili kad smo u stanju sami sebe tako da nagrdimo :think:

Mislim da albanci iz Presevske doline nece uciniti tako nesmotren potez proglasavajuci neku toboznju Presheva valey,

zapamtili su oni dobro kako smo razlupali Beograd posle proglasavanja kosovske nezavisnosti,

pa verovatno se plase sta bi tek njima radili kad smo u stanju sami sebe tako da nagrdimo :think:

Vidim da je u tom razlupavanju Beograda tebi stradala glava...:think:

ratko-mladic-karadi_780286a.jpg

Ђенерал СПРЕМАН!

:hahaha::hahaha: spreman general za zatvora:hahaha::hahaha:

па ја сам у НС у НС је најбољи у десет плус код Имера мада је добар и у Ситију ,питам водим децу у БГ сутра на текму водио би и на сладолед па реко знаш

ako je zbog dece, mozda ti pomogne neki forumas iz BG. moj se savet odnosio na tebe.

na zalost takvi kao ti ni kao bagra nisu nista posebni, uobicajena bagra koja postoji u svakom narodu i od koje niko ne moze pobeci
Ademe od kad si na forumu,nikad nisi pomenuo u negativnom kontekstu pojedinca,grupu ili bilo šta što je albansko,tako da ono što ti ovde pišeš nije razgovor ni diskusija nego velikoalbanska propaganda.Za razgovor su potrebne dve strane i obostrano priznanje činjenica.Ti prihvataš činjenice koje se tiču krivice Srba a albanske prljavštine i zločin ignorišeš.

• Podržavam
Reactions: 27E
Ademe od kad si na forumu,nikad nisi pomenuo u negativnom kontekstu pojedinca,grupu ili bilo šta što je albansko,tako da ono što ti ovde pišeš nije razgovor ni diskusija nego velikoalbanska propaganda.Za razgovor su potrebne dve strane i obostrano priznanje činjenica.Ti prihvataš činjenice koje se tiču krivice Srba a albanske prljavštine i zločin ignorišeš.

onda nisi pratio moje psotove. postoje na zalost puno pojedinaca na kosovu kojima se ne ponosim. i ima ih u svakoj profesiji, i da znas da mi oni vise smetaju od srba, hrvata ili...
u stvari spisak bi bio predugacak kada bih nabrajao pojave koje mi smetaju na kosovu.
ali to ponovo ne znaci da sam protiv albanaca sa kosova.

па ја сам у НС у НС је најбољи у десет плус код Имера мада је добар и у Ситију ,питам водим децу у БГ сутра на текму водио би и на сладолед па реко знаш

Najcuveniji je kod "trovaca" u Prizrenskoj ulici, odmah iznad pijace Zeleni venac ka hotelu Moskva.

Mislim da tu poslasticarnicu jos uvek drze Goranci.

Josh pre godinu dana sam mu isto napisao. Ne vredi.

АДЕМЕ ДИ ЈЕ НАЈБОЉИ СЛАДОЛЕД У БЕОГРАДУ?

Kad sam bio klinac, jedan Šipon je pokušavao da me zajebe na sledeći način:

Ja: daj mi tri kugle sladoleda, od banane ananasa i maline

on natrpa dve od banane i jednu od maline. Ja počeo da se bunim a on mi odgovara:

Banana i ananas to ti isto, samo neki kažu banana a neki ananas.......

Ajdemi, što te nema da proćitaš dalje o belji kapic? Ćerkez jedan neposljušni.......

Back