Srbi vs.Albanci:Debata(4.Avgust 2009.)

Постоји још крвника и убица ... Које подржавате ви шиптари ... на пример Хашим Тачи, Рамуш Харадинај, Агим Чеку... Листа је подугачка ... па ... али доста су и ова тројица ..

Čime Hašim Tači dođe terorista:

1)Zbog toga što nije hteo himnu sa rečima da se srpska manjina ne bi našla ugrožena
2)Zbog toga što je poklonio traktor srpskom stanovniku Kosova
3)Zbog toga što je pokrenuo izgradnju nove kuće onoj srpskoj porodici

Za ostale razumem,ali za g.Thaci-ja NE,terorista nije onaj koji ne poštuje integritet i suverenitet jedne države i koji krši međunarodno pravo,terorista je onaj koji naređuje ili izvršava masovna ubistva koja nisu u skladu sa ženevskim konvencijama i ljudskim pravima...Takvi su npr.Ratko Mladić i Adem Jashari...

1)Zbog toga što nije hteo himnu sa rečima da se srpska manjina ne bi našla ugrožena

Za ostale razumem,ali za g.Thaci-ja NE,terorista nije onaj koji ne poštuje integritet i suverenitet jedne države i koji krši međunarodno pravo,terorista je onaj koji naređuje ili izvršava masovna ubistva koja nisu u skladu sa ženevskim konvencijama i ljudskim pravima...Takvi su npr.Ratko Mladić i Adem Jashari...

photo_1203242804566-1-0_zoom.jpg

This picture(as the every from "KLA" collection) is before end of war in 1999. WAIT, WHAT? Aren't those NATO guns, Americans would never arm terrorists.

...@Rastko Pocesta... ako ti, na to pitanje, koje nama postavljash, nemash odgovor, sumnjam da qe ti ikada biti jasno... i da mozhemo naqi nachina da te uverimo u suprotno...

Hashim Thaçi (Broćna, opština Srbica, 24.4. 1968.-) je kosovski političar albanske nacionalnosti i predsjednik Demokratske partije Kosova. i bivši politički vođa Oslobodilačke vojske Kosova. Od 2007. se nalazi na mjestu premijera Kosova.

...proGooglay malo i uveriqesh se u to ko je Hashim Thaçi, osim ako, sada sam veq potpuno siguran, to vrlo dobro znash...

...@Rastko Pocesta... ako ti, na to pitanje, koje nama postavljash, nemash odgovor, sumnjam da qe ti ikada biti jasno... i da mozhemo naqi nachina da te uverimo u suprotno...

Hashim Thaçi (Broćna, opština Srbica, 24.4. 1968.-) je kosovski političar albanske nacionalnosti i predsjednik Demokratske partije Kosova. i bivši politički vođa Oslobodilačke vojske Kosova. Od 2007. se nalazi na mjestu premijera Kosova.

...proGooglay malo i uveriqesh se u to ko je Hashim Thaçi, osim ako, sada sam veq potpuno siguran, to vrlo dobro znash...

E sad šta meni tu nije jasno,kako se to Hašim izvuko od suda,bila je optuznica za njim i šta bi sad?

Ste gledali sad bilo na '92 kaže:Slike reči i mržnje,sve lepo o '99...'Bote,onako ni naciste nisu prikazivali kao što je Sky news nas...

]Čime Hašim Tači dođe terorista:[/B]

zato shto se zove Hashim, da je nekim sluchajem Ratko bio bi heroj......ovako.....ime ga "odaje

USA je najveća banditska država na Svetu i saglasno svojoj moći pravi marionetske tvorevine po Svetu kao nekad fašistička Nemačka i Japan.To nije nikakav nov demokratski čin nego pljačkaška diktatura.

I kao sto sve marionetske lazne tvorevine kad-tad propanu, propasce i ova cim im ameri okrenu ledja. Ja znam da cemo mi povratiti kosovo kad tad, ali se bojim kad ga povratimo ocemo li ga imati cime naseliti...jer nas je sve manje. Ko sto jedan moj dobar prijatelj kaze teritorije se ne dobijaju ratom vec qurzem:rtfm:

zato shto se zove Hashim, da je nekim sluchajem Ratko bio bi heroj......ovako.....ime ga "odaje

...@alergicna, na budale, nego shta... konstatacija koja vodi generalizaciji... ali OK... ako su EU-ropljani mogli da trpaju sve Srbe u jedan kosh, mo zhemo valjda i mi SH/Al... ali to ne radimo...

Pokushaj, u paketu sa nickom Rastko Pocesta, da, iz meni nepoznatog razloga, ali verovatno razlichitih pobuda, opravdate ili sa simpatijom gledate na Sh/Al zlikovce, potonje pomenute, pre svega je bolesno, ali i dijametralno je razlichito mishljenju ostalih 4umasha, other than onih za koje znamo da su Sh/Al... ili njima naklonjeni, ili u najmanju ruku branioci lika i dela, te se iskreno nadam da ne spadash ni u jednu od nabrojanih kategorija... to bi me dotuklo...

Osim imena, ovde nas odaje josh mnogo detalja... potrebno je malo vremena, uraditi analizu postova, da se dodje do interesantnih zakljuchaka...
medjutim, kako je 4umskim pravilima zabranjeno spekulisati identitetom drugih korisnika, shto ukljuchuje i nacionalni identitet, koji btw, nije bitan... znam Srbe koji su na prs' u boolju sa takvim Sh/Al zlikovcima, da kad bi znala... tek te alergije... ne bi mogla vazduh da uzmesh... nequ vishe o tome...

na nepostavljeno pitanje da li vishe volim Hashima ili Ratka, nema ni odgovora... ionako ti se ne bi svideo

...normalno, poshto mi je tvoje zdravlje jednako bitno, kao i moj korektan odnos between nas, to ti nikada nequ reqi, aliiiiiiiiii, poshto si ti jedna pametnica, kojoj ne treba crtanje, skapiraqesh ti to i sma, jel' da...

...u nadi da qe ti se alergije smiriti...do tada iskreni pozdravi.... od obradivog materijala...

P.S... primequjesh da su moji postovi upuqeni tebi u mirnijem tonu... unilateralno sam odluchio da te ne napadam... izvlachimo pouku iz toga... zashto... razmishljamo... ne iz sve snage... mozhe da bude fatalno...

Poslednja izmena:
da, u vreme kada je Kuvajt bio deo Iraka.......kao shto vidish, vremena se menjaju

...@alergicna, nego shta...!!! poshto pamqenje nije selektivna kategorija ondak se seqamo perioda kada Hong Kong nije bio deo Kine... pa, ops, postade... kao shto si divno primetila, veq ide bonica, vremena se menjaju... samo treba sachekati...

P.S... razmishljao sam o tvojim alergijama, vidim svetlo na kraju tunela...

...@alergicna, nego shta...!!! poshto pamqenje nije selektivna kategorija ondak se seqamo perioda kada Hong Kong nije bio deo Kine... pa, ops, postade... kao shto si divno primetila, veq ide bonica, vremena se menjaju... samo treba sachekati...

P.S... razmishljao sam o tvojim alergijama, vidim svetlo na kraju tunela...

Докторе мој мислим да грешите нема њој излечења

da, u vreme kada je Kuvajt bio deo Iraka.......kao shto vidish, vremena se menjaju
Сад као што видиш време је почело да ради за Србе нема ништа од признавања квазидржаве Косово у СБ УН и Генералној скупштини УН.
А појединачно признање слабо иде .
Шта ћеш погрешне процене неких албанских кругова да могу само на НАТО земље да се ослоне.

Back