Srbi vs.Albanci:Debata(4.Avgust 2009.)

pa ako vam albanci to dozvole, vi ih vodite slobodno.
sto se mene tice, ja bih pristao samo "voditi" kosovo, a albanija me ne interesuje, a mislim i da imaju odgovarajuci kadar akoim treba "vodic"

Ako ste analbananija ne interesuje,ondak ok.........Kosmet ne mozes,osim u slucaju da druga strana predstavlja drugi regiju.

Mozes da predstravljas shiptarski narod u Srbiji :rtfm:

Žao mi je ali na debati ne možete predstavljati zemlju koja nije punopravni član Ujedinjenih Nacija.;)

:super:

Ako ste analbananija ne interesuje,ondak ok.........Kosmet ne mozes,osim u slucaju da druga strana predstavlja drugi regiju.

Mozes da predstravljas shiptarski narod u Srbiji :rtfm:

:super:

ti mozes da predstavljas kosmet, ja nemam pojma sta je to. a ja cu predstavljati kosovo, ili kaobajagi albaniju, a u stvari zna se:bye::bye::bye:
ps. nadji nekog iz bujanovca da predstavlja albanski narod iz srbije

ti mozes da predstavljas kosmet, ja nemam pojma sta je to. a ja cu predstavljati kosovo, ili kaobajagi albaniju, a u stvari zna se:bye::bye::bye:
ps. nadji nekog iz bujanovca da predstavlja albanski narod iz srbije

Kosmet je skracenica za Kosovo i Metohiju......"pametni" shiptaru,a kosovo ne mozes da predstavljas bez Metohije.......

p.s-nema potrebe iz bujanovca kada si ti tu :roll:

Ja sam musxko, tribsmanu

Anita?Transves...:eek:

Dobro,dakle,imamo predstavnika Albanije...Ademe,ako hoćeš slobodno napravi grupu korisnika:"Albanski pregovarački tim" i pozovi sve ilirce i dardance da se učlane...Meni se čini da ima baš korisnik koji se zove Ana Oksa,ali nisam siguran kako je napisao ime...To je Albanka 100%,a ima i mnogo albanaca koji su u ime stavili ilir...Isto onaj lik s bradonjom(:mrgreen:)na slici,što tvrdi da u Albaniji nikada nije ubijen nijedan Jevrejin(:hahaha:).

Taj može da vas predstavlja 3.Septembra,ali to može da znači samo siguran poraz,zato sam tebe i predložio,jer obećavaš!Pun si pravih argumenata i umeš da diskutuješ civilizovano...

Predstavnik Srbije idalje nije izabran.

Kandidati su:

Debata mora biti vođena krajnje civilizovano i bez ikakvih pogrdnih reči!

...mislim, taj sam... kako me ubode... ovo za "civilizovano i bez ikakvih pogrdnih reči"...
...ovo ko da je pravljeno za mene... da nije neka nameshtaljka od tamo™... ili skrivena kamera... :think:
... a jel' qe da se dele neke bone, neshto... na chachkalicu... mezence, piqence....???

Poslednja izmena:
Kosmet je skracenica za Kosovo i Metohiju......"pametni" shiptaru,a kosovo ne mozes da predstavljas bez Metohije.......

p.s-nema potrebe iz bujanovca kada si ti tu :roll:

ti skracuj, ili produzavaj, ja nemam potrebe.
inace, ja bih rado bilo kome "pomogao" u ovakvim debatama, cak bih i srbima na nekom forumu, znaci mogu i albancima koji zive u srbiji, ako se oni slazu sa time.

Anita?Transves...:eek:

Dobro,dakle,imamo predstavnika Albanije...Ademe,ako hoćeš slobodno napravi grupu korisnika:"Albanski pregovarački tim" i pozovi sve ilirce i dardance da se učlane...Meni se čini da ima baš korisnik koji se zove Ana Oksa,ali nisam siguran kako je napisao ime...To je Albanka 100%,a ima i mnogo albanaca koji su u ime stavili ilir...Isto onaj lik s bradonjom(:mrgreen:)na slici,što tvrdi da u Albaniji nikada nije ubijen nijedan Jevrejin(:hahaha:).

Taj može da vas predstavlja 3.Septembra,ali to može da znači samo siguran poraz,zato sam tebe i predložio,jer obećavaš!Pun si pravih argumenata i umeš da diskutuješ civilizovano...

Predstavnik Srbije idalje nije izabran.

Kandidati su:

bilo koji moj zemljak je dobrodosao, mada nemam nista protiv i da nam se pridruzi neki srbin, hrvat, ili...
i vecina mojih zemljaka je bolje informisana od mene, ja prednjacim sto sam malo "hladniji" i sto vodim racuna sa kim raspravljam.

ti skracuj, ili produzavaj, ja nemam potrebe.
inace, ja bih rado bilo kome "pomogao" u ovakvim debatama, cak bih i srbima na nekom forumu, znaci mogu i albancima koji zive u srbiji, ako se oni slazu sa time.

Ima potrebe,da bi se bolje razumeli.

Ne moras ti nikome da pomazes,to ti je duznost........;)

Pa ne mozemo sada ici od kuce do kuce i ispitivati ljude,ti posedujes sve potrebno i treba ti da se slozis a ne da zapitkujes komsije .......malo vas je na forumu a ti si po meni najpogodniji da predstavljas shiptare iz Srbije......posedujes sve potrebno,zato se nemoj prenemagati ko ***** nevenka.......:mrgreen:

Super!;)

Ima li još predloga,sem gospodina s dvogledom i mr.Ratkom?

Moji predlozi bi bili eremita i Olimpijakos za vas,a za Albance adem_ks i onaj drugi što tvrdi da nijedan jevrejin nije ubijen u Albaniji;)

dobra ti je tema...ali ako stvarno zelish debatu onda Ademu nadji pravog sagovornika, inache u ovom sastavu bice cirkus kao da si u UN poslao Velju dr mr Ilica da pregovara o Kosovu

Poslednja izmena:
...mislim, taj sam... kako me ubode... ovo za "civilizovano i bez ikakvih pogrdnih reči"...
...ovo ko da je pravljeno za mene... da nije neka nameshtaljka od tamo™... ili skrivena kamera... :think:
... a jel' qe da se dele neke bone, neshto... na chachkalicu... mezence, piqence....???

Ne,nego qemo ti metnemo ovu temu u potpis,pa da to turiš svakome pod nos i pokažeš kako si razvalio srbe/albance 4.Avgusta 2009.Što,se mene tiče,možeš i 1.Septembra da se prijaviš za drugu debatu 3.Septembra!!!Samo što za 3.Septembar neznamo tačno kad će,jer voditelj ide na onaj hororčić Orphan taj dan.Zatim treća je 2.Oktobra,Četvrta 4.Novembra,zatim peta 2.Decembra,Šestu qemo ubodemo 1.Januara 2010.kad nam ukidaju vize i to qe se smatra za neku extremnu debatu.Onda idemo dve debate u februaru,1.i 17.Februara,ova druga je zbog drugog rođendana Kosova i to će biti neka fora kao specijal samo o Kosovu.

Ima potrebe,da bi se bolje razumeli.

Ne moras ti nikome da pomazes,to ti je duznost........;)

Pa ne mozemo sada ici od kuce do kuce i ispitivati ljude,ti posedujes sve potrebno i treba ti da se slozis a ne da zapitkujes komsije .......malo vas je na forumu a ti si po meni najpogodniji da predstavljas shiptare iz Srbije......posedujes sve potrebno,zato se nemoj prenemagati ko ***** nevenka.......:mrgreen:

izgleda da ili slabo kapiras, ili ja ne mogu da se spustim na tvoj nivo.
ja jesam za pomoc, i mogu predstavljati albance iz srbije, ali se treba naglasiti da je to jedna usluga, i njima i vama. i da se nakon zavrsenog "posla" ja vracam kuci, a vi nastavljate vas suzivot

dobra ti je tema...ali ako stvarno zelish debatu onda Ademu nadji pravog sagovornika, inache u ovom sastavu bice cirkus kao da si i UN poslao Velju dr mr Ilica da pregovara o Kosovu

Trudicu se da se ne nasedamn provokacije i da se ne u kom slucaju ne spustam na primitivni nivo koji krasi sagovornika..........a ti se ne brini,negde van foruma gde ideje mozes da opises mlataranjem ruku i cupanjem kose dobijas shansu 100%.........:mrgreen:

ja jesam za pomoc, i mogu predstavljati albance iz srbije, ali se treba naglasiti da je to jedna usluga, i njima i vama. i da se nakon zavrsenog "posla" ja vracam kuci, a vi nastavljate vas suzivot

Niko od tebe ne trazi "pomoc",nego da molicu lepo ispunis svoju duznost.

I ako si se odselio sa Kosmeta nema veze,ako neces da predstavljas svoj narod lepo reci,ko vas yebe zemljaci vise volim srbe,ionako po citav dan visim po srpskim formimam,ja nisam spreman da se raspravljam sa njima,to neka radi neko drugi.........i cicamicaigotovaprica............

A zaista bi bilo lepo da se svi vratite "kuci"........posle toliko decenija,pa i vekova.......evo jedan :bye:......ali nema veze,to mozes i iz analbananije.;)

Poslednja izmena:

Ne,ne,ne!!!

Moraš da se pojaviš na svih 8 debata,a posebno na osmoj,osma je 17.Februara 2010.,na proslavi 2.rođendana Republike Kosovo i tu će glavna i jedina tema biti samo Kosovo i ništa drugo sem Kosova.

Na ovim drugima o svemu i svačemu govorima.Kad je koja čitaj u postu iznad tvog.

Ne,ne,ne!!!

Moraš da se pojaviš na svih 8 debata,a posebno na osmoj,osma je 17.Februara 2010.,na proslavi 2.rođendana Republike Kosovo i tu će glavna i jedina tema biti samo Kosovo i ništa drugo sem Kosova.

Na ovim drugima o svemu i svačemu govorima.Kad je koja čitaj u postu iznad tvog.

Iha, a ne n'o si je treb'o zakazat 17. Februara 2108, na proslovi 100. rođendana Republike Kosovo :hahaha:

dobra ti je tema...ali ako stvarno zelish debatu onda Ademu nadji pravog sagovornika, inache u ovom sastavu bice cirkus kao da si i UN poslao Velju dr mr Ilica da pregovara o Kosovu

i meni se kao tema ucinila interesantnom, i dobio je zasluzeno bonu za temu. a kao ucesnika moze bilo ko, ako"pobedi" brzo, bez rasprave, znaci da sam postovao potpis, a ako pobedi nakon rasprave, onda svaka cast, ja cu mu prvi cestitati.
inace po jedan komsija iz bivse juge bi bio dobrodosao, cisto kao neki sud, recimo ovaj haski, koji daje presudu, ali ona nije obavezujuca:rtfm::rtfm:

Ne,ne,ne!!!

ma ja sam stalno na krsti, znaci nema problema oko mog prisustva. ovih zadnjih dana sam manje postovao, ali razlog su bile teme a ne moje odsustvo.
inace igrao malo shaha na shah-manijaku

Back