Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 20.162
Ma kakvi i jedna i druga opcija su ne realne. Kosovo je Srbiji sluzilo i dan danas sluzi kao sredstvo a nikako kao cilj. Man’te se Vulinovih doktrina…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi i jedna i druga opcija su ne realne. Kosovo je Srbiji sluzilo i dan danas sluzi kao sredstvo a nikako kao cilj. Man’te se Vulinovih doktrina…
Pa srpska politika je od danas do sutra tako inace i prosecan Srbin razmislja.Autorska.
Šta da koliko "sutra" svetski moćnici "dignu ruke" od Kosova i Metohije i kažu "Srbi vratite Kosovo i Metohiju pod svoj suverenitet, samo mi se nećemo mešati u način kako će te to učiniti", da li srpska politika u tom slučaju ima već pripremljen odgovor, kako, na koji način i kako bi se na terenu stvari odvijale , bez mešanja "velikih sila", čisto onako "lokalno", da "lokalci u regiji" pokušaju pronaći "način kako"?
Prvo mislim da bi to bio rat na relaciji Albanci kao narod , mislim na sve Albance u regiji i izvan regije a isto tako i Srbe a na toj "vatri" bi pokušali da se "ogreju" ili reše svoja nacionalna pitanja i Srbi i Bošnjaci, plus Hrvati u Bosni i Hercegovini, jer bi se i jedni i drugi i treći nastojali uključiti "dok je vatra upaljena".
Kako bi se stvari odvijale?
Jednostavno, bilo bi jako "krvavo na sve strane".
Kakav rat , nikako , samo referendum koji je usvojen i odobren od EU i daje ta prava Srbima.Sad je zima da se ratuje za Kosoven...
Znaš , ti si obavešten uvek na vreme.Za sada smo nemocni dok sa vlasti ne uklonimo zapadne sluge i veleizdajnike .
Kad to uradimo onda cemo vrlo brzo povratiti Kosovo i Metohiju.
Riba smrdi od glave. Tj od Beograda.
Jes more, samo ti cesi moda kroz pocepane gace...Za sada smo nemocni dok sa vlasti ne uklonimo zapadne sluge i veleizdajnike .
Kad to uradimo onda cemo vrlo brzo povratiti Kosovo i Metohiju.
Riba smrdi od glave. Tj od Beograda.
Jes more, samo ti cesi moda kroz pocepane gace...