leki1
Iskusan
- Poruka
- 5.924
Jesi ti siguran da srbi nisu izumrli ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti siguran da srbi nisu izumrli ?
Srbi,
Braco moja i sestre moje,
Vidim da se stalno svadjate, vidim da ste podijeljeni.
Moram nesto da vam kazem, sve vas volim.
I vas koji protestujete i ove koji su protiv toga. Svako ima pravo na svoje misljenje.
Molim vas nemojte da se svadjate.
Molim vas da se vrati staro vrijeme na forumu, kada smo citali erotske price i gledali guzu one sto trazi muza. Cak mi nedostaju i Pauline teme, cak i teme od one sto je Ruzna kao Lopov. Nedostajete mi. Molim vas, braco i sestre, nemojte da se svadjate. Unormalite se malo.
Mi smo svi Srbi. ( Gledam u vas iz BiH i Hrv)
Srbi,
I vas koji protestujete i ove koji su protiv toga. Svako ima pravo na svoje misljenje.
Molim vas da se vrati staro vrijeme na forumu, kada smo citali erotske price i gledali guzu one sto trazi muza. Cak mi nedostaju i Pauline teme, cak i teme od one sto je Ruzna kao Lopov. Nedostajete mi. Molim vas, braco i sestre, nemojte da se svadjate. Unormalite se malo.
Ajde, šta si pio?Srbi volim vas!
pominje neke guze non stopJel ti nedostaje Karleusa i Jovana Jeremic?
Mislim da nam nije potrebna tvoja neiskrena licemerna ljubav.
Sacuvaj je za nekog drugog.
![]()
Kad bi htio da umače onda smo "svi Srbi". A kasnije će na TomsonaSto si gledo gledo si
![]()
Podela = Smrt (obzirom na okruženje) Podela = okupirana Krajina, Podela = fali 23% Republike Srpske, Podela = Kosovo...... What's next? Postoje neke stvari koje su iznad svih, bar dok je planeta podjeljena na nacije i religije. Ako se to ukine jednog dana pa čovječanstvo postane jedan narod ili skup individualaca onda možeš da se djeliš koliko hoćeš. Sada je to jako opasno. Ni meni se na sviđa baš svaka individua ali rekoh, postoje stvari koje su važnije.mi ovde moramo da se podelimo, ne može se više ovako
Ne treba nam ljubav i pažnjaSrbi volim vas!
Ne mora ako skinemo žvalu i 70 kumova ..mi ovde moramo da se podelimo, ne može se više ovako
Nije bitno ko glasuje već ko broji glasoveA ko glasa na izborima onda? Ne budi nerealan, ima ljudi sto ga podrzavaju, kao i Mila dan danas u CG.
Srbi,
A ko glasa na izborima onda? Ne budi nerealan, ima ljudi sto ga podrzavaju, kao i Mila dan danas u CG.