Srbi volim vas

Srbi,
Braco moja i sestre moje,
Vidim da se stalno svadjate, vidim da ste podijeljeni.
Moram nesto da vam kazem, sve vas volim.
I vas koji protestujete i ove koji su protiv toga. Svako ima pravo na svoje misljenje.
Molim vas nemojte da se svadjate.
Molim vas da se vrati staro vrijeme na forumu, kada smo citali erotske price i gledali guzu one sto trazi muza. Cak mi nedostaju i Pauline teme, cak i teme od one sto je Ruzna kao Lopov. Nedostajete mi. Molim vas, braco i sestre, nemojte da se svadjate. Unormalite se malo.
Mi smo svi Srbi. ( Gledam u vas iz BiH i Hrv)

Jel ti nedostaje Karleusa i Jovana Jeremic?
Mislim da nam nije potrebna tvoja neiskrena licemerna ljubav.
Sacuvaj je za nekog drugog.
:D

Srbi,
I vas koji protestujete i ove koji su protiv toga. Svako ima pravo na svoje misljenje.
Molim vas da se vrati staro vrijeme na forumu, kada smo citali erotske price i gledali guzu one sto trazi muza. Cak mi nedostaju i Pauline teme, cak i teme od one sto je Ruzna kao Lopov. Nedostajete mi. Molim vas, braco i sestre, nemojte da se svadjate. Unormalite se malo.
:hahaha:
1. Nikad u postojanju nismo bili podjeljeni, sanjaš. To su samo kroz istoriju bile incidentne situacije.
2. Ti voliš? :rotf:
3. Mi se nikad ne svađamo. To ti je naš oblik komunikacije.
4. Nama je dosadno, zato volimo malo proteste, revolucije, pravdu... okrenemo prasence i tako kroz čitavu istoriju. Za nas jedino i znaju na planeti odavde a za vas...
5. Da nećeš na koncert Tomsona?
6. "mi smo svi Srbi". Ne znaš ni ko si :hahaha: Šta ti je to BiH i Hrv? Nikad čuo, misliš RSK i RS? Opet si nešto prisvojio. Ili smo "svi Srbi" jelte... :D

mi ovde moramo da se podelimo, ne može se više ovako
Podela = Smrt (obzirom na okruženje) Podela = okupirana Krajina, Podela = fali 23% Republike Srpske, Podela = Kosovo...... What's next? Postoje neke stvari koje su iznad svih, bar dok je planeta podjeljena na nacije i religije. Ako se to ukine jednog dana pa čovječanstvo postane jedan narod ili skup individualaca onda možeš da se djeliš koliko hoćeš. Sada je to jako opasno. Ni meni se na sviđa baš svaka individua ali rekoh, postoje stvari koje su važnije.

Srbi,

U nas Srba osam kobasica, sedam prži, osmu strina drži!

Kaže ovako: Ko će koga ako neće svoj svoga i samo jaši svi smo naši.

Naš veliki prešednik i vođa, Aleksandar Vučić, inače poznat kao piccustti, inače budala i psihopata, on već nekoliko meseci aktivno radi na izazivanju građanskog rata. To na konto tvoje priče o svađama.

Kao što je turski sultan Sulejman rekao "Ne daj bože da se Srbi slože" tako sad i Vučić ponavlja isto. Ne daj bože da se Srbi slože... te ga smene, a ne daj Bože i ceo komunjarski režim.

Sad on računa, kao onomad što su Srbe podelili na Četnike i Partizane, on sad podelio Srbe na Ćacije i Blokadere. To su novi nazivi, suština ista. Nagnati to da se međusobno pubija i ćeraj dalje naravno uz nameštenu pobedu Ćacija. Ćaci pobeđuju i stvarju novu Srbiju koja će se ponosno zvati Ćacilend.

Back